Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Veevärgi Generaator.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Veevärgi Generaator.

Meditsiinis kasutatakse ka seda jalgrattaga energia tekitamist(veloergomeeter) inimese koormustestiks, kusagilt on meelde jäänud, et keskmine inimene annab umbes 200W (küsimus seisneb selles, kui pika aja jooksul).

Eriti soovitaks panna selline pedaalidega geneks teleka külge ja siis uurida mitu tundi õhtul seebikaid viitsib vaadata(suurema telku korral peaks olema mitu vaatajat, muidu võib mõni seebikas vahele jääda). Kui ikka õhtul kuuest üheksani vahtida, peaks tervislik seisund tublisti paranema.

Arvutiga oleks asi veel lihtsam, sellele paneks geneka kohe kasti sisse ja pedaalid külge(alustuseks kui vorm kehvem võiks võtta mõne vanema masina, nende söögiisu nati väiksem).

Comment

...ja lõpuks lähed kõige laiskuse teed ja palkad sportlase.

Comment

Huvitav, palju neid võileibu rohkem läheks kui väntama hakkaks? Kas ikka tasub ära? Kallist vorsti vist ei saaks leiva peal kasutada, jääks kahjumisse.

Comment

Eestimaa peal on veel kohti,kuhu elektrienergia ei ole jõudnud.Seal oleks küll üsna asjalik,et kui tahad seepe vahtida siis vänta.Hiljaaegu sai ühes sellises oldud,üsna harjumatu oli.
          otsija

Comment

Müügil on generaatorid, käivad bensiiniga (?) annavad 3-4kW.
            Huvitav palju nad müra toodavad?
            Kui poes küsida siis nad ei tea.
            Kena oleks sellistest üks helifilmike teha.
            Saaks ise teada ja võiks teistele näidata.

Comment

Päris korralikult mürisevad ikka, telekakõrvale tuppa ei tooks. Need mis meil müügis/remondis on olnud on kõik valdavalt sihukse vaikselt tuksuva muruniiduki häälega, ei käi vaikselt nagu lääne auto tühikäigul
              Condemn the hive.

Comment

käisin mõni aasta tagasi spordiarsti juures kus mõõdeti ka minu koormusvastupidavust.
                koormus algas 60w ja iga 30 minuti järel tõsteti 60w jagu. 12 minuti järel oli selleks koormuseks 300w ja selle koormusega pidasin mina vastu 43 sekundit, misjärel andsin alla. arstid rääkisid et kõige kõvemad vennad, profijalgratturid on selle masina peal vastu pidanud 20 minutit ehk siis lõppkoormust 420w natukene aega.

ja olen kuulnud ka seda arstidelt, et lühiajaliselt suudab inimkeha kuni 3kW energiat toota, üle selle ei suuda. ainuke küsimus - kuidas seda energiat kätte saada, süda võib niipalju verd läbi suuta pumbata, et keha energiaga varustada, aga kui seda vaja kehast välja saada, siis ei suudeta iga lihase pingutust kasulikuks energiaks muuta.

Comment

see 3kW teoreetiline maksimum on ilmselt miski seltskonna keskmine. paraku suur osa sellest köetakse soojuseks, mis on ka loogiline, et meie kliimas elus püsida...

ma hakkasin seda kõrgushüppaja näidet vaagima ja see on vististi naishüppaja: lühike, kerge ja hüppab vähe
                  Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud 4/20 poolt
                    ja olen kuulnud ka seda arstidelt, et lühiajaliselt suudab inimkeha kuni 3kW energiat toota,
                    Siiski mitte energiat 3 kW vaid võimsust.

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
                      ma hakkasin seda kõrgushüppaja näidet vaagima ja see on vististi naishüppaja: lühike, kerge ja hüppab vähe
                      Mul oli silme ees Milo Veenus

Tegelikult on iga selline arvutus üks exceli rida.
                      copy-paste 1 rida >> 10 rida ja võid vahetada lähteandmeid nagu tahad.

Aga kuidas sellist "arvutavat rida" siia lehele kanda?
                      Oleks võimalik teha see ka nt javascriptis aga ka see nagu siia otse ei sobi.
                      Teha eraldi kalkulaatorite lehekülg?
                      Või kuidas?

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
                        paraku suur osa sellest köetakse soojuseks, mis on ka loogiline, et meie kliimas elus püsida...
                        Kas varsti võib lugeda jutte inimese kasutegurist?

Comment

Working...
                        X