Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Toimub: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Toimub: /!\ Elektroonikahuviliste kokkutulek 2009 /!\

Kodus jah.
    Tänud korraldajatele !
    ...kuigi ma eile ka koolis käisin, oli tänane päev huvitavam

Kuna mul ei ole head kohta piltide ülesriputamiseks, pistan
    väikese paki : siia .... copyleft granted...

j.

Comment

Niisiis, kokkutulek on selleks korraks läbi. Palju juttu sai räägitud ja palju juttu jäi veel rääkimata, kuigi kava oli tihe. Võib-olla liigagi tihe, et ei jäänud erilist võimalust omavahel rahulikult arutleda laseriga kärbsetapmise jms. kreatiivsetel teemadel, nagu omal ajal Lauliku tn. saunas.
      Afterpartyle jõudsid ka ainult 7 inimest 42-st

Tänud kõigile esinejatele ja osalejatele. Lisaks kõigile teistele tänaks eraldi veel Viktorit, kes viimasel minutil leidis siiski võimaluse tulla ja RET/"kabaree" telgitagustest väga huvitavalt rääkida.

Selleks, et järgmine kord saaks korraldada veel paremat kokkutulekut, kirjutage ja joonistage, mis meeldis, aga ka sellest, mis EI meeldinud.
      Kelle loeng(ud) meeldis(id) kõige enam. Millist teemat võiks rohkem (või vähem) kajastada. Kas sportliku meelelahutuse poolt jäi puudu. Kas koogid-pirukad asendasid suppi jne.

Vootele, EHKT 2K09 korraldaja.
      viimati muutis kasutaja vtl; 04 m 2009, 01:51.
      GSM: 5039624

Comment

Tänud korraldajatele, minu jaoks oli väga huvitav ja tore päev. Eriti huvitav ja humoorikas oli Anto esinemine ja ka digitali masinad olid põnevad.

Volke jutt oli küll huvitav, aga kuidagi hüplik ja 90% lausetest jäid lõpetamata, seega jäi palju minu jaoks arusaamatuks...

Kook ja pizza olid ka väga maitsvad, teinekord Marie äkki korraldab elektroonikahuviliste koogiõhtu?
        Kohvi jaoks võiks sellisel üritusel olla paar suurt termost, kuhu seda natuke ette teha, masina kann sai uskumatu kiirusega tühjaks ja söögipausi ajal ma löögile ei pääsenudki. Samas, mahl on ju kasulikum, mis sest kohvist ikka lürpida

Madis,
        sirvin nüüd ebays helikoptereid edasi...

P.S. Martinj, kui need ilusa suure ekraaniga ossid ikkagi peaksid kunagi utiliseerimisele minema, siis minu kontaktid on foorumis.
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Tore oli, vähe pikaks kiskus, seepärast jäi ka Pirosmani ära (taksot Lasnale ei kannata eelarve välja). Nii palju ettekandeid vist pole vaja, pigem osalejate lühemaid ja selgeid näiteid oma tegevusest. Ehk tasuks mõelda ka mingite huvirühmade peale: oleks huvi olnud tuule,päikese,auru,... muu energia rakendamise vastu.
          Toiduga oli ok. ainult mingid kahjurid panid soolased singipirukad setsme ahvi kirusega nahka.
          Igal juhul tänud kõigile, sai kaasvõitlejaid ka elusalt näha.
          Kena pühapäeva, ilm läks ilusaks.

Comment

no mina kyll rahul ei ole!
            aga seda ainult selle koha pealt mis mu enda esinimest puudutab!

1) seda et mind lapsest peast logopeedi juurde ei saadetud ei suuda ma enam kunagi heaks teha, aga vaga suure pingutusega peaks ma natuke arusaadavamalt raakimisega ikka hakkama saama (aga ma ei pingutanud eile)

2) mis liiast see liiast, seda ulatust mida ma vaga pinnapealselt raakisin, noh kui ma kaks nadalat eeltood teeksin, saaks ehk yhe pika paevaga ara raagitud, ehk.. aga et midagi moistlikku tunni aja sisse kompressida..
            oleks pidanud ikka vaga hoolikalt ette valmistama ja, kahjuks jai mul see koik tegemata

aga.. ma olen "kattesaadav" ja ikka vastan/aitan, kui huvi ja kysimusi on

ja ma kirjutan oma ajakirjas ikka jalle uutest asjadest, kes tahab see
            loeb, pyyan natuke "algaja projekte" ka lisada.. hm aga oleks vaja
            neid algajaid kes viitsiks neid asju katsetada ja kokku panna

tanud koigile, sain palju head teflon traati, osuti riistu ja SMD lede!

need LED'id pole siiski RGB ledid nagu rulli peal kirjas vaid dual
            ledid, punane + roheline, molemad eraldi valja toodud. Seda oleks
            tegelikult moni noorem mees pidanud markama, ha isegi mina naen
            ilma prillita et plastiku sees on 2 ledi kristalli mitte kolm.
            see jutt lihtsalt selleks et keegi mingit RGB asja ei plaaniks nendega
            ja parast kurvaks jaaks kui sinist ei leia..
            mina hakkasin juba RGB led mini kontrolleri plaati projekteerima
            aga motlesin et torgin natuke 3v patareiga...

Antti

PS mina olin yks kurikael kes neid soolaseid kunstiteoseid taitsa
            syydimatus koguses havitas, aga ma laksin hommikul valja soomata
            neid asju kokku koguma, mida kaasa tuua ja ara anda, ja soomine
            jai toesti unarusse...

Comment

Esmalt postitatud openchip poolt
              ma kirjutan oma ajakirjas
              Kui saaks natuke täpsemalt.
              "ma kirjutan" "oma ajakirjas"

googel leiab aga vist pole see

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt
                http://www.google.ee/search?hl=et&rl...&btnG=Otsi&lr=
                Kasutaja allkirjas on link.

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt
                  http://www.google.ee/search?hl=et&rl...&btnG=Otsi&lr=
                  http://groups.google.com/group/antti-brain/files?hl=en

koik ilmunud numbrid olid mul trukituna laua peal

ongi soovitus et lehitsege need labi, seal pole veel
                  neid algaja projekte eriti, aga uutest ja ponevatest asjadest
                  natuke juttu ikka on

ja igasugune koostoo oleks teretulnud, pange oma projekist
                  paar sone kirja, pildid skeemi, kui suudan siis tolgin ja vormistan
                  ja avaldan

Antti

Comment

Kõigepealt, tänud ettekannete pidajatele. Oli väga huvitav ja ka täitsa lõbus

Vootele on jälle suure töö ära teinud ja minu arust täitsa hästi sujus.

Suured tänud openchip'ile imelike arm9 plaatide eest.

Kui tohib ettepanekuid teha, siis mida arvate:
                    1. Teha 2 workshopi paralleelselt, ühes toas raua- ja füüsikakallak ning teises tarkvarakallak.
                    2. Teha kokkutulekuid 2x aastas, ühel korral raua- ja füüsikakallakuga ning teisel juhul tarkvarakallakuga.
                    vms.
                    ?

p.s. minu slaide saab siit; kuigi neist kasu vaid kohalkäinule ja teksti kuulanuile.
                    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Esmalt postitatud andreie poolt
                      1. Teha 2 workshopi paralleelselt, ühes toas raua- ja füüsikakallak ning teises tarkvarakallak.
                      2. Teha kokkutulekuid 2x aastas, ühel korral raua- ja füüsikakallakuga ning teisel juhul tarkvarakallakuga.
                      vms.
                      ?
                      miks mitte variant 1+2 ?

Comment

kodus juba koik
                        Oleks pidanud tõesti selle ajakavasse võtma

Tore üritus oli. Mul endal muidugi kahju, et perekondlikel põhjustel pidin tulema hiljem ja minema varem. Sestap jäi kaks ülihuvitavat juttu kuulmata.

Loomulikult tänud maitsvate kookide eest.

Millest aga puudust tundsin....Sellest, et aeg oli kokkusurutud. Jutud sai küll kuulatud aga nn vabakava polnud (enda vidinate demo, "spordialad"). Samas oli ka vähe aega, et rahvaga niisama tühjastähjast lobiseda (vestlused kukuaarides). Ja järgmine kord peaks kindlalt saun kah olema !!! Ajame kavõi raha kokku ja tellime saunabussi.

Pildid ilmuvad mõne aja jooksul.

Aitähh veelkord !
                        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud madis poolt
                          ...Kohvi jaoks võiks sellisel üritusel olla paar suurt termost, kuhu seda natuke ette teha, masina kann sai uskumatu kiirusega tühjaks ja söögipausi ajal ma löögile ei pääsenudki. Samas, mahl on ju kasulikum, mis sest kohvist ikka lürpida
                          Kohvi suhtes raputan endale tuhka (või kohvipaksu) pähe, olen süüdi.
                          Kohvimasinal on ette nähtud kaks kannu - saaks vaheldumisi soristada ja teine kann seisab samal ajal masina peal, soojendusplaadil. Paraku selgus ära tuues, et see teine kann oli katki läinud ja sellele masinale päevapealt asenduskannu ei leia.
                          Asja oleks pisut päästnud see, kui ma oleksin enne workshopi lõppu läinud ja masina jooksma pannud, aga ei raatsinud lõppu kuulamata jätta. Tõeline elektroonik oleks muidugi käepärastest materjalidest elektroonilise taimeri ehitanud.

Comment

Tänud korraldajatele ja Openchip-ile XMOS plaadi ning vidinate eest. Samuti tänx kes lõpus jubinaid jagas.

Loen alati huviga openchip-i ajakirja. (Juba paar kuud tagasi kui avastasin sai kõik läbi loetud).

Koogid olid tõesti maitsvad

Asun nüüd uurima mida selle xmos elukaga teha annab...

Comment

kodus juba koik

Ma olen vist üks viimaseid, kes alles täna 04.10. 2009. kell 13.00 koju jõudis kokkutulekult... Seltskond läks õhtul nii kähku laiali, et ei jõudnud ühineda Pirosmanis toimuva after partyga ja kui päris aus olla, siis ei leidnud seda üles ka enam ööpimeduses, krt. aadressi ka polnud võimalik netist rüperaaliga järele kontrollida, TTÜ ümbruses pole mitte ühtegi avalikku traadita internetivõrku.
                              Startisin TTÜ peahoone eest hommikul kell 8.00, tänu sellele, GPS seadet ja linnakaarti polnud kaasas, eksisisin meeleheteseisundis "veidi" ära ja tegin linnale tiiru peale, krt. ühel kitsal tänaval oleks peaaegu sõidukiga kahe trammi vahele jäänud... aga läks õnneks....

Kokkutulek oli igati tasemel korralduselt, samuti toimumiskoht. Ajakava oleks veidi võinud olla nn. avaram ja sisaldada veidi pikemaid vaheaegasid workshopide vahel. Kuna siin käidi maha juba selline idee nagu, et mitme erinevasisuga kokkutuleku korraldamine aastas, siis on see täiesti õige lähenemine. Minule ja ka mitmetele teistele kohal käinud vanema generatsiooni elektroonikahuvilistele nt. ei paku suurt huvi mikroprotsessorite ja muu selline spetsiifiline tarkvarateema, parema meelega kuulaks tehnikaajaloo, tööstusseadmete ja -masinate vms. seotud teemasid. Igor Volke anomalistka teema oli samuti vägagi mõtleva paneva sisuga ning huvitav. Ja muidugi tänu Viktorile ja tema ettekandele, tõusis ka Punase RET`i ajastu " kateloor" tunduvalt kõrgemale ning avalikkuse ette jõudis osa tõde tegelikust toodete sortimendist ja arendustsükklist.
                              Loomulikult oli palju huvitavat informatsiooni ka kõigi teiste IT- valdkonna esinejate workshopides ja tekkis nii mõnigi mõte, kuidas mõnd tulevast või ka mõnda olemasolevat (seadet), tehnikaprojekti teisiti ja kompaktsemalt konstrueerida.

Edit: Lisasin ka lingi EHKT 2K09 pildigaleriile! http://picasaweb.google.com/MAX979/EHKT2K09#

Suured tänud ürituse peakorraldajale, loodame, et teed seda ka tulevikus!
                              viimati muutis kasutaja Max27; 05 m 2009, 11:46.

Comment

Esmalt postitatud andreie poolt
                                vms.?
                                Mida teha nende workshoppidega, kus riist- ja tarkvarajutud kõrvuti koos?
                                Mida teha nende inimestega, kes tahaksid kuulata mõlemit, samaaegset workshoppi?
                                See aasta oli tegelikult esimene, kus esinejate mahutamisega ajakavasse tekkis raskusi. Ühtegi ettekannet välja jätta poleks ka raatsinud.
                                Mõnda ettekannet oleks andnud ehk pisut kompaktsemaks muuta, aga samas alla poole tunni pole mõtet ka minna, muidu ei jõua lainele häälestudagi.
                                Tiheda ajakavaga oleks ka abiks, kui esinejate ette suur liiva?kell sättida, et oleks näha järelejäänud ajaressurss. Parem oleks muidugi variant, kui aega jätkuks lahedalt.

Mõtlesin juba eile, et selliseid kokkusaamisi võiks kaks korda aastas organiseerida, aga kas reaalselt ka olijaid-tulijaid-esinejaid jätkuks, näitab ainult aeg. Aasta on piisavalt pikk vahemik, et kokkutulekunälg väljakannatamatuks muutuks.

Comment

Working...
                                X