Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tasuta Elekter Igale Eesti Kodanikule

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tasuta Elekter Igale Eesti Kodanikule

Esmalt postitatud Zeitgeist1 poolt
    ...Kuna mingi seltskond on omavoliliselt teeninud kasumit meie ühsvara pealt siis tuleb võtta vastutusele Eesti Energia juhtkond ja välja nõuda tekitatud kahju Eesti rahvusele...
    Mõte lühidalt: kõik, kes midagi (mingist loodusvarast) toodavad, on pätid ja vargad ja tuleks võimalikult kiiresti ahju saata??? Mingil kummalisel põhjusel meenub pilt teatud kevadistest sündmustest, kus üks tegelane prügikasti vms. abil poes enda vara järel käis, taustaks tekst ,,vsjo naši".

Kutselised provokaatorid (#include "Zeitgeist1") elatuvad samuti kellegi poolt ülestöötatud ressursist ning osalevad seega samuti kaudselt ühisvara ärastamises.

Paistab, et midagi peale ümmarguse ,,maapealse paradiisi" jutu polegi tulemas, lihtsalt mingi valimiskampaania-laadne lahmimine.
    viimati muutis kasutaja 6p45s; 09 September 2009, 09:00.
    Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Esmalt postitatud Zeitgeist1 poolt
      ... siis tuleb võtta vastutusele Eesti Energia juhtkond ja välja nõuda tekitatud kahju Eesti rahvusele...sama lugu Ülemiste järve veega...
      Ülemiste järve vee erastamine oli õigusvastane ja seega kehtetu...kõik sobitehingu osalised tuleb võtta vastutusele ja välja nõuda tekitatud kahju Eesti rahvale...

Vargad ahju!

Ainult rumalad ostavad elektrit...
      sest elektrit saab tasuta!
      Teema on sujuvalt jõudnud ühiskondlik-poliitilisele tasandile. Termin ""elekter" on sisse toodud ainult selleks, et elektroonika ja tehnika alal tegutsevate inimeste tähelepanu võita. Varsti saame teada, kes on see suur ja parim juht, kes hakkab võtma vastutusele...
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

No nii..
        Järjekordne "tehnikateema"
        Kusjuures , ma olen sarnastel teemadel tähele pannud ühte asja - alati teeb need keegi uus kasutaja.
        Sama see kasutaja vähemalt omaarvates jagab asja paremini kui kõik teised.

Tõstsin variasse.
        Martinj, mode

Edit: tegeldud veidi mode tööriistadega+googliga ja soovitan teemaalgatajasse väga tõsiselt mitte suhtuda.
        Martin
        viimati muutis kasutaja martinj; 09 September 2009, 09:06.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud rüperaal poolt
          pooldaks siiski tuumaelektrijaama, aga kas just murenev pakri saar selleks õige on ei oska öelda
          termotuumaelektrijaam oleks ideaalne kui teadlased sellega valmis saavad siis see lahendaks kõik energia probleemid hoobilt, mina igatahes jään seda ootama, ja seni kustutan üleliigsed tuled toas ära, paistab et põlevkivi on niipalju et seda jätkub eestis nafta tootmiseks kui ka elektri tootmiseks
          Taastuvael allikatel on potentsiaal igati olemas, vähemalt annaks osavatel firmadel nende pealt teenida:
          http://www.abb.ee/cawp/seitp202/C125...80031934A.aspx
          Kindlasti on olemas huvigruppe kelle huvides on olemasoleva infrastruktuuri väljasuretamine, olgu siis tegemist olemasoleva elektertranspordi, olemasoleva raudteevõrgu, olemasolevate soojuselektrijaamadega või olemasoleva elektri- või soojusvõrkudega. Paraku oleneb infrastruktuurist Eesti tulevik. Vt. http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ref=topread&ArticleID=69eeb529-bfb1-453f-b646-6dc534c19db3
          Miks me jookseme pea laiali üleshaibitud jura järele ega püüa kaine peaga rakendada olemasolevaid väärtusi ?

Uus või unustatud vana ?

http://www.hot.ee/raadiotuba/aglotg.html
          viimati muutis kasutaja mesilane; 09 September 2009, 11:02.

Comment

jah eesti energia tegeleb 100%-liselt vargusega ja seda legaalselt, keegi lambist hakkas kuu pinda müüma ja sai rikkaks, "ma hakkan siis marsi pinda müüma, kuupalk on vähemalt garanteeritud, ja esimene marsi maandumine toimub juba minu maale ja küsin eravaldusesse tungimise eest lisatasu nasalt"

planeedid kuluvad meile kõigile aga ikka üks imbetsill hakkas kuu pinda müüma, 500 kr 1 hektar

Comment

paldiski maanteelt on vist üks asukas TASUTA minema saanud

Comment

Kunagi leidsid juhtivad kommunistid, et maaomand on vargus. EE pole ju erafirma ?! Vaata infrat, vaata töötajaid - kuskohas sa näed rikkust ?
                Esmalt postitatud rüperaal poolt
                jah eesti energia tegeleb 100%-liselt vargusega ja seda legaalselt, keegi lambist hakkas kuu pinda müüma ja sai rikkaks, "ma hakkan siis marsi pinda müüma, kuupalk on vähemalt garanteeritud, ja esimene marsi maandumine toimub juba minu maale ja küsin eravaldusesse tungimise eest lisatasu nasalt" planeedid kuluvad meile kõigile aga ikka üks imbetsill hakkas kuu pinda müüma, 500 kr 1 hektar
                Tundub küll
                Esmalt postitatud zed poolt
                paldiski maanteelt on vist üks asukas TASUTA minema saanud

Comment

See debiilik kes seda botti progeb on ikka tõsiselt segi sittunud

Comment

Tere!

Mina olen organisatsiooni TasutaPiim.bot.net eestvedaja.

Meie loogika on lihtne - päike paistab rohule, lehmad söövad rohtu ja annavad piima. Päike on tasuta, st. piim peaks olema tasuta.

Olgu neetud need kes iial piima eest raha võtavad!

Minu moto on: Ainult rumalad ostavad piima,

sest piima saab ju tasuta!

Making a point here...

Comment

Vs: Tasuta söök igale eesti rahvale

Mul tull üts väägä hää mõte , lähme kõik maale ja hakkame maad harima, paneme seal kartulit naistega ja kuulame Elmarit . Mina elan maal ja tean kuidas asjad käivad, enamus tuleb tasuta, ainult tööd peab tegema, siis saab kartuleid, porgandeid, kaalikaid, rediseid, sibulaid, herneid, tilli jne.

Ainult rumalad ostavad head paremat...
                      sest süüa saab tasuta

Nu ma ei tea miks Tallinnas on nii palju poode, ilma oleme ka hakkama saanud .
                      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Lehmasõnnikust saab biogaasi ka, KÜTUS TASUTA!

Kõikidele teie küsimustele vastab www.google.com !

Esmalt postitatud cyrix poolt
                        Tere!

Mina olen organisatsiooni TasutaPiim.bot.net eestvedaja.

Meie loogika on lihtne - päike paistab rohule, lehmad söövad rohtu ja annavad piima. Päike on tasuta, st. piim peaks olema tasuta.

Olgu neetud need kes iial piima eest raha võtavad!

Minu moto on: Ainult rumalad ostavad piima,

sest piima saab ju tasuta!

Making a point here...

Comment

Avalikes käimlates nõutakse ka käimise eest tasu.Aga lihtsam on ju lihtsalt auk maasse kaevata ja sinna pott peale panna.Kõik imbub ju siis maasse ja väetab lisaks sellele ka maad.
                          Olgu neetud need inimesed,kes julgevad potilkäimise eest avalikes käimlates raha võtta!

Ainult lollid maksavad ühiskäimlates,
                          sest s#ttuda saab tasuta.

Comment

Esmalt postitatud Henzzman poolt
                            Ainult lollid maksavad ühiskäimlates,
                            sest s#ttuda saab tasuta.
                            Ja kus tahes...
                            Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Mina soovin niipalju tasuta elektrit, et õhtul kell 9 AK ära vaadata...muidu ei hakkaks telekat käima panemagi...
                              http://hparchive.com/
                              https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Praegu just lõppes TV Pealtnägija.

Seal oli lugu sellistest kodutu moodi tegelastest. Elasid mahajäetud majas ja korjasid linnavahelt mööblit.

Katusel olid neil päikesepatareid. Huvitav, kust selliseid asju ka leida on?
                                Töötavaid?
                                Äkki saab ka targemaks.

Juba ma avastasin, et mul kodus
                                KESMINE võimsus on ca 200-300 vatti. Ainult.

Tuli ka idee, et kui paneks mingi elemendi taevast jälgima ja arvutaks siis
                                maksimumi ja reaalse kiirguse suhte. Või räägiks mõne meteo jaamaga.

Nagu ütles üks eesti kirjamees:
                                Kadunukest mattes tuleb ära märkida et meil on ka mõningaid saavutusi.
                                Või umbes nii. Ammu loetud.

Comment

Working...
                                X