Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tasuta Elekter Igale Eesti Kodanikule

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tasuta Elekter Igale Eesti Kodanikule

Esmalt postitatud A.R. poolt
    Katusel olid neil päikesepatareid. Huvitav, kust selliseid asju ka leida on?
    Töötavaid?
    Äkki saab ka targemaks.
    Hahaa...nägin ka just seda sama lõiku ja tekkis seos antud teemaga. Öeldi, et nende kahe suht väikese päikesepaneeliga köeti talvel see hõre maja soojaks...prff...natuke kahtlane tundus.

Comment

Seda teguviisi nimetatakse teadlikuks märksõnade paigutuseks (t as u ta el...) ehk siis interneti bot'id ja crawler'id paremini üles leiaks vastava toote/huvigrupi/vms. Paistab, et tegemist on järjekordse võrk/püramiidturunduse skeemiga, mis Eestit vallutab. Me ikka ei õpi 30k maksvatest tolmuimejatest mitte midagi
      Minu DIY blogi
      <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Esmalt postitatud YRO poolt
        Seda teguviisi nimetatakse teadlikuks märksõnade paigutuseks (t as u ta el...) ehk siis interneti bot'id ja crawler'id paremini üles leiaks vastava toote/huvigrupi/vms. Paistab, et tegemist on järjekordse võrk/püramiidturunduse skeemiga, mis Eestit vallutab. Me ikka ei õpi 30k maksvatest tolmuimejatest mitte midagi
        ainult debiilikud ostavad neid, püramiid skeem sakib

kepp on ka tasuta, ainult lollid maksavad kepi eest!
        viimati muutis kasutaja rüperaal; 09 m 2009, 21:55.

Comment

Vs: Tasuta söök igale eesti rahvale

Esmalt postitatud RaunoK poolt
          Mul tull üts väägä hää mõte , lähme kõik maale ja hakkame maad harima, paneme seal kartulit naistega ja kuulame Elmarit . Mina elan maal ja tean kuidas asjad käivad, enamus tuleb tasuta, ainult tööd peab tegema, siis saab kartuleid, porgandeid, kaalikaid, rediseid, sibulaid, herneid, tilli jne.

Ainult rumalad ostavad head paremat...
          sest süüa saab tasuta

Nu ma ei tea miks Tallinnas on nii palju poode, ilma oleme ka hakkama saanud .

mnjaa

naistega tilli panna -ikka tasuta
          ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

Kuule ma tuleks siis kohe oma Kraz veoautoga,künnaks maa üles ja peale seda paneks siis naistega tilli maha.Mina olen nõus

Comment

Kui juba nalja tegemiseks läks siis võtke teatavaks,Iirimaal juba ammust aast võeti vastu otsus,et kraanivesi ja kusemine peavad olema tasuta))
              Ja nii ta ongi,joogivesi on TASUTA...ja kusta võib iga nurga peale...ja Iirlased naudivad seda vabadust...kusevadki otse keset Dublini
              peatänaval mistahes nurga peale))
              Miks Tallinnas on joogivesi tasuline? Mis õigusega erastati Ülemiste järve vesi?

Kuule lugupeetud Mesilane,sul on asjalikud kommentaarid aga Eesti Energia juhid võtavad endale palgaks iga kuu kusagil 100 000 krooni...
              Teatavsti Eestimaa maapinnas olev põlevkivi on Eesti rahvuslik ühisomand ja kellegil pole õigust selle abil teenida kasumit Eestlaste arvelt...
              Õiglane oleks sedasi,et müüdaks elektrit väljamaale ja saadud kasumist jagataks dividende igale Eesti kodanikule...muidugi enesest mõistetavalt
              ELEKTER PEAB OLEMA TASUTA IGALE EESTI KODANIKULE...
              See on ikka väga valesti,et rikastutakse nende arvelt keda nad peavad teenima...samahästi siis kohtunikud ja vangialvurid võiksid rikastuda kurjategijate arvelt...noh politseinikud on pandud jah isemajandamisele juba ammust aast...politseinikud peavad igas kuus tegema rahalises väärtuses sama palju trahvi kui palju nad ise saavad palkka igas kalendrikuus...kui nad raha kokku ei saa siis palkka ei maksta))...umbes nii ta on...

Eks ta ole Inimene kodustas metsloomad ja Juudid kodustasid inimese...
              siin nõndapalju kommentaare ja kõik puha võhikute ehk kodustatud inimeste kirjutatud küllap neist keegi ei mõista inglise keelt...sestap nad aina vinguvadki...

Ainult rumalad ostavad elektrit...
              sest elektrit saab tasuta!

Comment

Esmalt postitatud Zeitgeist1 poolt
                Kuule lugupeetud Mesilane,sul on asjalikud kommentaarid aga Eesti Energia juhid võtavad endale palgaks iga kuu kusagil 100 000 krooni...
                Teatavsti Eestimaa maapinnas olev põlevkivi on Eesti rahvuslik ühisomand ja kellegil pole õigust selle abil teenida kasumit Eestlaste arvelt...
                Õiglane oleks sedasi,et müüdaks elektrit väljamaale ja saadud kasumist jagataks dividende igale Eesti kodanikule...muidugi enesest mõistetavalt

Peale kogu seda juttu, et põlevkivi on Eesti rahvuslik ühisomand : kes maksab asja kaevandamise, liinide ülespaneku ja nende hooldamise ja muu jama eest mis asjaga kaasneb? Vastus - iga tüüp, kes elektrit tahab tarbida. On ju ka loogiline. Kõik maksab

Comment

Äkki on hoopis sedasi, et maapinnas olev põlevkivi on EMAKESE MAA omand ja HOMO SAPIENSI liigi liikmed, kes sellel maalapil suhtlevad ugrimugri alamkeeles, kulutavad karistamatult ja TASUTA hoopis EMAKESE MAA omandit!? Keegi ei maksa ju MAALE temalt võetud varanduse ega lõhutud ihu eest!?

siin nõndapalju kommentaare ja kõik puha võhikute ehk kodustatud inimeste kirjutatud küllap neist keegi ei mõista inglise keelt...sestap nad aina vinguvadki...
                  Nii lihtne ongi: ""MINA tean ja need, kes mind ei usu, on harimatud ja lollid.""
                  Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kuule Zeitgeist,see tasuta põlevkivi on küll tore mõte,aga eks sa katsu see kaevuritele selgeks teha,et nemad peavad nüüd tasuta seda välja kaevandama ja tervist rikkuma ning samuti ilma jääma kaevanduse pensionist,mis kaasneb tervist rikkuva tööga.Kõike seda selleks,et sina siin ei viitsi tööl käia,et oma elektri eest maksta.Krt,kui sul on tahe seda teha,siis ole ka mees ja tule ütle seda kaevuritele näost näkku.Tervislikel põhjustel ma seda ei soovitaks...Krt pane oma elektrijaam püsti ja siis tule keksima,muidu oma tühja jutuga võid minna seevaldisse tagasi,sealt kust sa tulid.

Comment

Ütlen veelkord, ei ole mõtet zeitgeist-iga vaielda,

siit saab nendest veidi aimu
                      http://www.thezeitgeistmovement.com/...d=22&Itemid=57

Veidi kodumaist infi
                      http://www.google.ee/search?q=THEZEITGEISTMOVEMENT1&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a

Ütleme, et meil Eestis on usuvabadus, mõttevabadus sõnavabadus ja a*uvabadus.
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Vaadates Zeitgeist1 kirjutatud vastuseid, tundub, et liikumise põhimõtteid on ta järginud juba algkooli astumisest alates - IGALE KODANIKULE ÕIGUS KOOLITÖÖST TAGANEDA!!
                        Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Eks ta ole Inimene kodustas metsloomad ja Juudid kodustasid inimese...

Ja sina oled siis see kes püüab meid siin foorumis kodustada. Me ei ole ju loomad me oleme inimesed.
                          ...
                          Nii et foorumi rahvas tehke omad järeldused .

Nii kui nii paneb keegi käpa peale ja hakkab küsima tuuliku maksu, aga kui ei siis lähen riigikokku kitse panema .
                          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

teemaalgataja võiks mulle näidata, kust ma saaksin sügavtühjendatava 48V 100Ah+ geelakude paki minu pakutud hinnast oluliselt odavamalt. äärmiselt kasulik info oleks, sest ega need liikuri akud kah enam esimeses nooruses ei ole ja suure koormusega enam kahte tundi vastu ei pea.
                            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
                              teemaalgataja võiks mulle näidata, kust ma saaksin sügavtühjendatava 48V 100Ah+ geelakude paki minu pakutud hinnast oluliselt odavamalt. äärmiselt kasulik info oleks, sest ega need liikuri akud kah enam esimeses nooruses ei ole ja suure koormusega enam kahte tundi vastu ei pea.
                              Zeitgeist1 BÄNN
                              kasutajanime järgi võib juba arvata et Zeitgeist ja Zeitgeist0 on juba ära bännitud
                              varsti tuleb siia Zeitgeist2...

Comment

kas sina oled siis rumal?

Comment

Working...
                                X