Hommik.. Lihtsalt tuli mõte,et soetaks seesuguse 1W LED-i/-id. Aga ehk on siit keegi kokku puutunud samade julladega ning teab lisada,kas asi väärib üldse oma hinda?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
oomika powerLED.
Collapse
X
-
Vs: oomika powerLED.
qwerty:
http://opood.ee/?a_k=KOLEDPOWER&t=k_ak&i=KOLEDPOWER
Seal on ainult ühesugused 1w ledid, ainult eri värvi.
Comment
-
Link ununes lisada paraku,aga neid mõtlesingi,mis eespool nüüdseks lingitud.Aga et siis on piisava valgusega,et tuppa rahuldavalt hämarat valgust suudaks toota? Eelkõige mõtlesin niisama läpaka taga tiksumise aeg seda põletada(miski 1-1,5m läpakast).Päris pimedas on kuidagi vastik ja laua kohal olev 60W reflektoriga hõõglamp üleliigse valgusega.otsija
Comment
-
85eek eest (kui õiget asja vaatasin) pole küll mingit mõtet mingit 1w (pealegi vaid 25lumenit) LED'i osta. Tee omale paypali konto ning saad kasvõi dealextremest omale otse postkasti kordi võimsama ning kvaliteetsema LED'i väiksema raha eest.
-e- niisama tuppa valgust andma paneksin väiksema võimsusega hõõglambi. Ledi valgus on niikuinii selleks otstarbeks liiga "külm". Kõige paremini sobiks sulle imo soolalamp. Seal on mingi 15w hõõglamp ning see tekitab mõnusa õrna oranzika valguse (raamatut just selle käes lugeda ei kannata, kuid asjadele otsa ka toas ei jookse).
Comment
-
Ei ole sääraste kohtade pealt tellimisega tegelenud ja suht skeptiline ka millegi pärast.Aga ise usun,et see LED valgus käraks kumamiseks küll,hea pisike ja kompaktne ka,saaks kasvõi laelambi kuplisse pista,siis ei oleks sellist teravat punktvalgust,mis silma häirida võiks,kui peale vaadata.Aga arvad siis,et netist tellides mõne tüki kaupa saaks koos transa jms juraga odavama ja parema?otsija
Comment
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15943
kasvõi see. transa on tasuta ning tuleb sulle ilusti kohale, ise olen sealt korduvalt tellinud. Ning kuna mul on power ledidega ka kogemusi, siis mainiks veelkord, et kuskile taustavalguseks see asi teps mitte ei sobi. Mine uuri soolalampi poes parem
viimati muutis kasutaja qwerty; 03 m 2009, 16:46.
Comment
-
No ok,seda soolalampi ma vajadusel telefoni akuga ei põleta.Räägin siis asja nii ära nagu on:P.Et siis mul on üks 1,8W päikesepaneel ja vedeleb päris mitu telefoni akut.Tahaks siis need enama,kui seismise eesmärgil ära kasutada. Ja see LED,mille lingi andsid. Sinna paypal-i konto loomisse hetkel ei süvenenud,aga kas selleks läheb vaja ka ID-kaarti või piisab netipanga olemasolust.Kui esimene variant,siis ei hakka jamama selle ID-kaardi tegemisega.Muidu oleks sealt see 3W(kui ma nüüd ei eksi) kindlasti paljugi asjalikum.Peaasi,et seal ülelaksmiste ja saasta saatmistega ei tegeleta,nagu viimasel ajal netis äritsemisel palju näha on.otsija
Comment
-
Re: Vs: oomika powerLED.
osta parem omale lumiledsi K2 LED warm white ja korras. see jutt, et LED külm on, on BS. omalgi sellega laua valgustus tehtud samaks eesmärgiks. ei sega üldse ja tarbib 200mA (5W'i pole vaja pidevaks käitamiseks. aga 5W LED annab 1W juures tunduvalt rohkem valgust kui 1W LED sama võimsuse juures suudaks.)
Comment
Comment