Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
MC145010 on mikroskeem seal sees: datas hästi kirjeldatud. Arusaav inseneer saab ilmselt kohe aru, et selline kammajjaa ei saagi vastuvõetava kindlusega toimida.
Äkki valgustad mitte-insenere kah. Mis seal datas nii silma torkab?
Lugemine, selle analüüs ja pisut fantaasiat peaksid aitama igat arukat inimest. Pealegi on eelnevad kommentaatorid olusid mitmekülgselt valgustanud. kordamine on küll tarkuse ema, aga üle kolme korra ei tasu, sest geniaalsusest lolluseni pidi üksainus samm olema.
Minu andur on ostetud möödunud kevadel Selveri soodukalt. Hiljuti ta näitas, et on võimeline töötama - pliidilt uhkas veidi liigset praeauru (toiduõli) ja selle peale löi asjandus igatahes kisa lahti. Mul nimelt on kööktuba, andur asub mu voodi kohal.
nali on selles ju, et kontrollitakse suitsuanduri olemasolu,
mitte selle töövõimelisust kodudes. pakun, et valdav enamus
mittetöötavatest suitsuanduritest on ka kas toodetud või tellitud
EU firmade poolt. järeldused pole rasked.
Proovisin igaks juhuks suitsu puhudes järele, selgus et ioonandur töötab, aga teine odavam ei tee väljagi.
Mõni asi lonkab tõesti nagu nõuka aegne majavalitsus.
Mul oli laes selline ioonandur, millel tuli välja et tühja patarei avastamise võime (BOD, brown out detect) puudus. Imestasin veel et nõnda säästliku tarbega andur, tegelikult hoopis istus tühjalt laes. Sama patarei Brennestuhli optilises andis kohe tühjast patareist märku.
Ostetud ~2 a. tagasi K-Rautast (vist). Paraku ühtegi tootjale viitavat märgist ei suuda enam leida.
Eile ostsin uue suitsuanduri TAMREX'ist. Maksis 99.krooni. See hakkas tööle küll, kui seda suitsu sees hoidsin. Hea uudis on see, et ma sain nüüd ka eelmise suitsuanduri tööle (Alekto SA-15). See vajas suitsu sees töölehakkamiseks tunduvalt pikemat aega. Sellega selleks korraks lõpetan. Aamen.
Comment