Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tesla trafo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tesla trafo

Kas kuskil veel vedeleb mõni selline seade millega sai süüdata kõikvõimalikke lampe mis põleda ei tahtnud?

Vaja oleks ajutiseks proovimiseks. Aga võib ka osta. Kena, kui oleks töötav.

Vs: Tesla trafo

Vana (korras!) auto süütepool. Mul on samaste asjade proovitükke küll kodus, aga Tartu on kaugel ja ise niipea ei sõida.

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt
      Vana (korras!) auto süütepool.
      Mul on samaste asjade proovitükke küll kodus, aga Tartu on kaugel ja ise niipea ei sõida.
      Sul on seal see katkestaja osa ka küljes?

Räägitakse et Tallinn on ju päris siinsamas, lennuvälja taga.
      Selle transpordi asjaga saame hakkama.

Comment

Vabandust, ma läksin jälle (hingelise erutuse seisundis) pisut ülemeelikuks. Süütepooli leiad ehk Tartust ja katkestad ise (mitte iseennast). Minu jubinad on oluliselt nadimad, aga annavad paar kilovolti pulsis, et süüdata (vist) pea iga gaaslahendustoru. Tegin omal ajal katseid ja jupikesi on järgi. Kui täpselt selgitad, mida vaja, siis mingi hädaabi kuidagi ikka toimib.

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt
          Vabandust, ma läksin jälle (hingelise erutuse seisundis) pisut ülemeelikuks. Süütepooli leiad ehk Tartust ja katkestad ise (mitte iseennast). Minu jubinad on oluliselt nadimad, aga annavad paar kilovolti pulsis, et süüdata (vist) pea iga gaaslahendustoru. Tegin omal ajal katseid ja jupikesi on järgi. Kui täpselt selgitad, mida vaja, siis mingi hädaabi kuidagi ikka toimib.
          Kui 1970-1985 oli vaja FIs saada põlema need suured kinolambid UV jaoks
          siis oli seal selline pistuli moodi asi kust 3-4 cm sädet välja hüppas.

Mul on nüüd üks seda kus UV lambid ei sütti.
          Ja ühel õigel lambiremontijal olgu
          ikka Tesla trafo vööl.
          Ma siis mõtlesin laiskust petta ja selle riistapuu ilma tina panemata kuskilt saada. Täpsemini, lootsin et Sul on.

Pealegi olid nad nii töökindlad et ma ei ole ühtegi lahti lõhkunud ja ei tea mis seal sees oli.
          Arvan, et lasi primaari läbi konde ja katkesti 220 peale. Aga täpselt ei tea.
          Ja peaks siis hakkma leiutama.

Pooli ja relee muidugi leiab ka siit.
          Kui ainult teaks mis seda kõige kõrgemat välja ajab.
          Kui, siis ikka see kõige, kõige.

Comment

Praktika on tõe kriteerium. Proovi! Sinusugune vana kala tõenäoliselt lollustega ei tegele?
            Auto süütepooliga on esimene lähendus, et vehid voolu otsada olulise klemmi juures seda õrnalt (sädemed näitavad) riivates. Ja sealt teisest otsast peaks pulsikesekene välja tulema ja ka avastatav olema. Aga: nagu Tartus kombeks: lahkamine näitab (kui?)

Comment

Working...
            X