Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

naised ja helitehnika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

naised ja helitehnika

Mida ütleb teie kogemus naissoo ja helitehnika suhtest.
    Endale on jäänud mulje, et valdav enamus on täiesti ükskõikne helikvaliteedi suhtes.
    Miks ma räägin - kui tahta elutuppa paigaldada korralikku audiosüsteemi, siis aetakse sõrad vastu ja kuulatakse edasi pisikeste plastist kõlaritega...
    Allkiri.

Vs: naised ja helitehnika

Esmalt postitatud vax poolt
    Endale on jäänud mulje, et valdav enamus on täiesti ükskõikne helikvaliteedi suhtes.
    Miks ma räägin - kui tahta elutuppa paigaldada korralikku audiosüsteemi, siis aetakse sõrad vastu ja kuulatakse edasi pisikeste plastist kõlaritega...
    Aga oled proovind küsida, MIKS ta sõrad vastu ajab? Naljaga pooleks, aga äkki sa oled nõus võtma noorepere laenu selle nimel, ja kaasa lihtsalt mõtleb kainemalt? Täiesti heatahtlik spekulatsioon, ei midagi isiklikku
    Ning samas, miskipärast ma arvan, et on nüansse, mida naised ei pea vajalikuks tähele panna, ja on valdkondi, kus sama küna ees on naised: "Miks mees ei saa aru, kui ma olen toidu sisse pannud punast redist, mitte musta redist??". Mõni asi ongi arusaamatu
    Loomulikult, keegi pole vast vastu heale helile, kuid ehk naised ei pea vajalikuks selle nimel just NIII suurt pingutust teha (lasta).
    viimati muutis kasutaja W@ldur; 21 m 2009, 17:22.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Niased on jah suht pepsid, aga nende põhimõte oleks võimalikult kiire ümberpagutusevõimalus aka kui kolida on vaja siis saab need plastkäkid poognalt kasti visata ja töötavad ka teises kohas edasi...

samas võiks mõelda millegi sellise peale: http://www.youtube.com/watch?v=c16IucTHdOs&feature=fvw
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Esmalt postitatud vax poolt
        Tere tulemast klubisse !
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Noh, kes sealt tolmu hakkab pühkima ? Ja siis et kas raha on nii palju et muud "ebaolulised" asjad on juba olemas (nõudepesumasin, pesukuivati jne jne jne).

Mees teeb mis meeldib ja naine teeb mida tarvis on, see on kahjuks nii. Kõige parem kodune elu on siis kui jälgid vana islamiseadust - kodus kamandab naine ja mehe asi on korras hoida asjad väljaspool kodu

Comment

WAF on helitehnika puhul minulgi olulise tähtsusega, aga kogemus näitab sama, mida on kõvemadki mehed välja öelnud: parema tehnikaga lubab naine kõvemini kuulata, kuna häirivaid asju on vähem. Kõige hullem on see, et igasugu lillepotid ja asjad kipuvad kõlarite otsa tekkima.
            Minu DIY blogi
            <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Siis on mul küll vedanud Naine on kunagi kooris laulnud ja muusikaga kergelt seotud olnud ja heast soundist peab lugu. Kui midagi osta tahan, siis sõrgu vastu ei aeta va mõned üksikud korrad, kui ost pole odav. Alati olen osanud ära põhjendada ja minust on aru saadud
              Meenub mõne aasta tagune juhtum, kui katsetasin S-50 kõlareid ja siis astus naine tuppa, tegi mossis näo ja küsis, et miks ma heli ära rikkusin Minu jaoks oli see väga positiivne üllatus.
              viimati muutis kasutaja Rom; 21 m 2009, 17:31.

Comment

Tsiteerin: "Miks neid kolakaid (sic!) nii palju peab olema?"
                Kuid W@ldur on teema muidu ilusti kokku võtnud

Comment

Naised üldiselt kuulevad ja oskavad kuulata helis erinevusi vägagi hästi ning hinnata kvaliteetset heli aga nad ei pea seda oluliseks. Paljud muud asjad on neile helisüsteemis olulisemad - disain, suurus (õigemini väiksus), kasutamise mugavus, hind jne. Küsimus - miks, jääb minu poolt aga vastuseta.

Comment

Ei tea, mul naine igati toetab, ja need "pisikesed" kõlarid mis valmisid mis temaga samas suuruses umbes ei häiri üldse. Pigem meeldivad isegi.
                    Samuti on kohati ka ise raha alla pannud, vinüüli masin puhtalt tema oma, samuti on ka paari kõrvaklappe soetanud just naine.
                    Küll nüüd naist iseensest audiofiiliks pidada ei saa aga saab aru küll, ja suudab vahet teha. Lihtsalt jah koledad ei tohi asjad olla, aga see mõlema poolne asi. Samuti ka minu naine muusikakoolis käind.
                    Tegelikult olen kuulnud et nii mõnedki naised audiofiilid. Meeste kõrvalt.
                    Pole see seis nii lootusetu midagi.

Comment

Juhin tähelepanu, et meil on vähemalt üks naissoost dirigent: Anu Tali.
                      Maailmatasemelminimene ei saa elusees olla muusikas ebakompetentne.

Comment

Lisan veel ühe mõttetera. Mis meeldib naistele, ei meeldi naisele.
                        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ju minul ka siis vedanud: LCD teleka kõlarite heli ei kannatata, riiulkõlarid on teleka kõrval ja kohe asi tunduvalt parem.

Comment

Kasuta täiskõlareid ja ehk ka subvooferit: paremaks läheb.

Comment

Asjad peaksid olema väikesed, ilusad ja odavad ning neid peaks vähe olema...
                              ... aga aru saavad küll, kui kõlab hästi. Plaati oskavad peale panna ja vol nupp, pole võõras.
                              Pigem vanemad inimesed on tõrjuvad - kuigi CD makk ja plaadid kingitakse siis kuulavad ikkagi vana raadiot ning kui hea tuju tuleb, siis otsitakse kassetid välja...
                              -

Comment

Working...
                              X