Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

naised ja helitehnika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: naised ja helitehnika

Esmalt postitatud vax poolt
    Mida ütleb teie kogemus naissoo ja helitehnika suhtest.
    Minu kogemus on selline, et kui oled endale lõpuks valinud ÕIGE naise, kes muuhulgas peab lugu heast tehnikast, siis lähete koos kõlareid jms. tehnikat valima ja koos ka naudite saadud tulemust.

Endale on jäänud mulje, et valdav enamus on täiesti ükskõikne helikvaliteedi suhtes.
    Kahjuks peab nentima, et paljude (vaba)abielupaaride muusikamaitsedki on niivõrd erinevad, et ükskõiksus vastaspoole mölakastide suhtes on väga kerge tulema. Kvaliteedist ja kvantiteedist rääkimata.

Pealegi, kui muusika (tõsine!) kuulamine on ainult ühe poole huvi, siis on ka ükskõiksus mõistetav.
    Paljude jaoks on muusika ainult teisejärguline taust.

Miks ma räägin - kui tahta elutuppa paigaldada korralikku audiosüsteemi, siis aetakse sõrad vastu ja kuulatakse edasi pisikeste plastist kõlaritega...
    Et mis siis ei meeldi? Suurus? Väljanägemine? Kvaliteet? Hind?
    GSM: 5039624

Comment

Mul siis vedanud vast.Naie hindab kvaliteet heli.Powered by kasutaja ROM

Comment

Naene laulab vahel paremini kui superstaarid, lapsed kulutavad muusikakooli uksi ja mina saan pragada kui mõni raadio- või telejaam saab mõne helilise prohmakaga hakkama - et mis ma jälle teinud olen???
        Üldiselt, WAF ei ole minu probleem, peaasi et midagi maha ei põle.

Minu poole on pöördunud kaks daami abi saamiseks kõlarite suhtes ja nende asjatundlikkus lõi mind küll pahviks. Nendegi taust on muusikaga seotud, nad on ühe tuntud orkestri muusikud. Seega on meeldivaid erandeid, naisi kes julgevad öelda mida nad asjast arvavad. Paraku vähesed teevad seda, veel vähesemad võtavad ise midagi ette tulemuse parandamiseks.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Samas mõned asjad tuleks lihtsalt ära teha ja naine fakti ette seada, kui tulemus on hea küll siis ka virin aegapikku vaibub. Üleüldse tuleb oma elukaaslast harjutada selle mõttega, et mehel on vahetevahel selliseid ebaratsionaalseid ideid mida ta iga hinna eest ära tahab teha, ent millest perekonnale vähe kasu on (hiiglasuured kõlarid elutuppa, lampvõimendi, järjekordne tsikkel, hobiauto jne), vastutasuks nõustute ilma virisemata naise ideedega (ok ostame selle uue külmiku ära kuigi vana oleks veel kaua töötanud). Naised lihtsalt mõtlevad ratsionaalsemalt. Proovi näiteks selgitada miks sa kõlareid ise teed ning kulutad nedele tunduvalt rohkem kui korraliku nimega firmakõlaritele. Minu oma õnneks saab, või vähemalt suhtub asja rahulikult (las mees teeb mis mees tahab peaasi et ei virise ). Muideks soovitan vaadata näidendit "Ürgmees" kus nii mõnigi asi humoorikalt on ära seletatud.

Comment

suur osa laiatarbe "sangu" kasutab peamiselt lairibavaljukat --
            st keskriba on enamvähem korrektselt kaetud. sama telekatega.

ja suur osa algajaid "helimehi" muretseb süsteeme, mille keskriba
            taasesitus on pehmelt öeldes probleemne, raskelt öeldes jääb "sangale"
            ja telekale alla.

naised on enamasti ratsionaalsemad: kui kuuleb enamuse oktaave normaalselt ära, pole paaril piirile jääval oktaavil nii suurt tähtsust,
            et nende pärast enamuse helispektri ulatuses mudru kuulda.

kui nüüd "sang" näiteks ilusa, pisikese ja tolmust puhastatava
            lampvõimu/lairibakõlari kooslusega asendada, on rahul nii naine kui mees,
            juhul kui embale/kumbale elevant kõrva peale astunud pole.
            ja ka lapsed ei hakka s90-netega jamama (-;

Comment

Mida ütleb teie kogemus naissoo ja helitehnika suhtest.
              Endale on jäänud mulje, et valdav enamus on täiesti ükskõikne helikvaliteedi suhtes.
              Miks ma räägin - kui tahta elutuppa paigaldada korralikku audiosüsteemi, siis aetakse sõrad vastu ja kuulatakse edasi pisikeste plastist kõlaritega...
              Ära vaata ainult enda mätta otsast. Ma olen veendunud, et näiteks uus ja vägev meibelini ripsmetush jätab sind samuti suhteliselt külmaks ja sa ostaks selle 200 (vms) krooni eest pigem kasti õlut.

Comment

Working...
              X