Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Perendevi Püsimagnetmootor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Perendevi Püsimagnetmootor

Paraku igal pool meie ümber on hulganisti mõttetut ja väärtusetut informatsiooni. Selles mõttes on lihtne olla intelligentne - tarbi ainult väärtuslikku
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Sa panid just kirja reuteri paradoksi.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Selline vedrude jõul liikuv sõiduk on täitsa olemas!

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
        Kui see tööle hakkab on kohe kindlasti vabalt kasutatav mitte ainult Karu miljon
        vaid ka kogu Euroliidu eelarve ning Hiina ja USA veel lisaks.
        See on ammu olemas seda ei ole vaja leiutada !

Esmalt postitatud tuner125 poolt Vaata postitust
        Tegu siis säärase seadeldisega,kes veel ei tea ja kuulsaks sellega ei saa,sest asi leiutatud ja toimiv.Ainult et hirmus täpne töö ja neodüümid maksavad palju.

link videole:
        http://www.youtube.com/watch?v=PFGiWiXMHn0

Nii et kas on keegi eestis sellega tegelenud või ma esimene?
        Sa ei ole esimene ,kuid sellisel kujul paned sa magnetid lühisesse ehk põhja ja lõuna kokku. Katsu mingi kaval ülekanne leiutada.
        viimati muutis kasutaja Scott; 30 m 2011, 05:22. Põhjus: 3 kokku

Comment

Esmalt postitatud tähetark poolt Vaata postitust
          Selline vedrude jõul liikuv sõiduk on täitsa olemas!
          Ratastega äratuskell.

Comment

Re: Vs: Perendevi Püsimagnetmootor

Siin sa tähetark oledki, põhikooli füüsika õpetaja otsib sind taga.

Comment

Vs: Re: Vs: Perendevi Püsimagnetmootor

Võhiku arvamus:

Kui nüüd keegi leiaks materjali, mis mõjutaks magnetvälja, kuid magnetväli seda materjali ei mõjutaks, siis saaks asja käima.

Kuna 2 sama polaarsusega magneti kokkuviimine tarbib rohkem energiat, kui nende magnetite laiali lendamisest saada võime, siis hetkel see masin ei tööta.

Kui 2 magneti kokkuviimise ajal oleks nende vahel selline "leht" millest magnetjõud läbi ei saa, siis kuluks nende kokkuviimiseks vähem energiat.
              Kui nüüd lehe vahelt ära tõmbame, siis hakkavad magnetid teineteisest eemalduma.
              ja saame piisavalt energiat, et samasuguse "lehe" teise magnetpaari vahele liigutada ja magnetid kokku suruda.

Nokk kinni - Saba lahti.

Unistage edasi XD

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt Vaata postitust
                Noh, sind on hoiatatud. Pakun sulle miljon krooni in-cash kui asi töötab. Jõudu !
                Ära sa nii laia suuga luba ,akki ühelpäeval saab valmis.

Comment

Esmalt postitatud qwerty poolt Vaata postitust
                  Siin sa tähetark oledki, põhikooli füüsika õpetaja otsib sind taga.
                  Mul on Moskva teadus akadeemia magnet mootori joonis olemas. Seda on mingi seitse lehekülge ,et kellel huvi jätku kontakt ja ma saadan.

Comment

Ära sa nii laia suuga luba ,akki ühelpäeval saab valmis.
                    Ei ole õrna võimalustki, et saab valmis.
                    Kas vana teema on ülesse kaevatud tänu Rossile: http://blog.newenergytimes.com/2011/...re-not-enough/

Comment

Mul on Moskva teadus akadeemia magnet mootori joonis olemas. Seda on mingi seitse lehekülge ,et kellel huvi jätku kontakt ja ma saadan.

tonu00@hotmail.com

.pdf variant oleks super.

Comment

Minu meelest otsib seda meest taga peale põhikooli füüsikaõpetaja ka põhikooli eesti keele õpetaja.

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt Vaata postitust
                          Kõik teavad, et see pole võimalik.
                          Siis tuleb keegi, kes seda ei tea.
                          Tema ongi leiutaja.
                          Kõik teavad et ufosid pole olemas , aga tuhanded on neid aasta sadu näinud.
                          viimati muutis kasutaja tähetark; 30 m 2011, 21:30.

Comment

Esmalt postitatud mikumaku poolt Vaata postitust
                            Minu meelest otsib seda meest taga peale põhikooli füüsikaõpetaja ka põhikooli eesti keele õpetaja.
                            Ma olen idasaksamaalt pärit,anna andeks.

Comment

Ole sa pärit idasaksamaalt või kesksetumaalt, vahet pole. Mind huvitab hoopis selline küsimus, et kui juba kohalikud külasossepad on sellel alal tohutud edu saavutanud ja seadmed juba toimivad, nagu videodest näha, vaja ainult veel veidi viimistleda ja vormistada, siis MIKS sellega ei tegele juba ammu sellised asutused, kellel on taga ressursid? Ja miks sellised onud, kellel miljardid on hunnikus ja kes lähtuvad põhimõttest, et ega küll küllale liiga tee, ei löö teineteisel verd ninast välja, et saada tasuta energia või kuidas seda kutsutakse, tootmise õigust. Kui sellele küsimusele vastad, siis on mootor samahea kui valmis. Mõelda vaid, miljardid vedelevad maas ja keegi ei korja neid ülesse. Issand, sa näed ja ei mürista!!!

Comment

Esmalt postitatud Pläsku poolt Vaata postitust
                                Ole sa pärit idasaksamaalt või kesksetumaalt, vahet pole. Mind huvitab hoopis selline küsimus, et kui juba kohalikud külasossepad on sellel alal tohutud edu saavutanud ja seadmed juba toimivad, nagu videodest näha, vaja ainult veel veidi viimistleda ja vormistada, siis MIKS sellega ei tegele juba ammu sellised asutused, kellel on taga ressursid? Ja miks sellised onud, kellel miljardid on hunnikus ja kes lähtuvad põhimõttest, et ega küll küllale liiga tee, ei löö teineteisel verd ninast välja, et saada tasuta energia või kuidas seda kutsutakse, tootmise õigust. Kui sellele küsimusele vastad, siis on mootor samahea kui valmis. Mõelda vaid, miljardid vedelevad maas ja keegi ei korja neid ülesse. Issand, sa näed ja ei mürista!!!
                                Küsimus ei ole küll mulle suunatud, kuid siiski vastan.

Oletame, et tõesti leitakse moodus toota "tasuta energiat"

Mis sa arvad, kes sellele vastu oleks?

Üks kapitalismi alus on nafta, selle tooted, tootmine ja müümine.

Kõik kes on "pumbajuures" pole huvitatud sellest mootorist.

Comment

Working...
                                X