Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Perendevi Püsimagnetmootor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Re: Vs: Perendevi Püsimagnetmootor

Esmalt postitatud fomoco poolt Vaata postitust
    Küsimus ei ole küll mulle suunatud, kuid siiski vastan.

Oletame, et tõesti leitakse moodus toota "tasuta energiat"

Mis sa arvad, kes sellele vastu oleks?

Üks kapitalismi alus on nafta, selle tooted, tootmine ja müümine.

Kõik kes on "pumbajuures" pole huvitatud sellest mootorist.
    Tüüpiline "tasuta energia" fänni vastus. Miks peab vaeva nägema energia saamiseks nafta, kivisöe või mille iganes tootmise ja müümisega, kui selle energia saab palju lihtsamalt kätte, aga võib sama ränga raha eest maha müüa? Inimloomus on ju selline, et kõik vähegi võimalik ja võimatu esimesel võimalusel ränga raha eest hakkama panna. Samuti teenida ränka raha vastavate seadmete valmistamiseks vaja minevate materjalide ja seadmete endi tootmisega.

Comment

Elu läheks vist korraga põnevaks, kui sadadelt miljonitelt inimestelt, ehk isegi tervetelt riikidelt nende leib ära võtta, kes naftasaadustelt, tuuma-, tuule-, jms energeetikast elatuvad.
      Füüsikud teevad kuuldavasti igasugu edusamme; saame näha.
      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Mis nende magnetitega ikka jamada. Parem juba teha Kapagen:

Sama asi vene keeles:

Saab päris mootoreid ringi ajada ja särtsu jääb veel kõvasti ülegi. Ja on palju sobivam elektroonikafoorumisse.
        Idee arhitektist autor olla juba trahvi saanud, et varastab keskkütteradikast elektrit.

Skeptikud soovitavad käivitamiseks kasutada vähemalt 200-300Ah akut - siis saab pikema video ja rohkem pilte, enne kui vaba energia akust otsa saab. Aku võiks kaadrist välja jääda.
        Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Kuid enne saame näha uue põlvkonna ohutut tuumajaama kui töötavat püsimagnetmootorit.

Comment

Kuid enne saame näha uue põlvkonna ohutut tuumajaama kui töötavat püsimagnetmootorit.

Mine vaata riigi poolt doteeritavaid elektriautosid, saad näha ka päris korralikke ja töötavaid püsimagnetmootoreid.

Comment

Vs: Perendevi Püsimagnetmootor

Ma mõtlen pigem sellist püsimagnetmootorit, mis töötamiseks voolu ei vaja.

Comment

Küsimus ei ole küll mulle suunatud, kuid siiski vastan.

Oletame, et tõesti leitakse moodus toota "tasuta energiat"

Mis sa arvad, kes sellele vastu oleks?

Üks kapitalismi alus on nafta, selle tooted, tootmine ja müümine.

Kõik kes on "pumbajuures" pole huvitatud sellest mootorist.
                Ainus mida se mootor toodab on müra ja vibratsoon. Aga keegi ei saa öelda et se ei tööta.

Comment

Tuner 125 võta ühendust,saan abiks olla.Saad minu tehtud mootori pealt snitti võtta ja näha kuidas ma mõnele füüsikalisele probleemile lahenduse olen leidnud. Plaanis on ka uued katsed kui nendega läheb päris palju aega.Tõõ ja pere kõrvalt selleks väga palju aega ei jää.Pessimistidel soovitan G punkti simuleerida ,äkki hakkab sealt vaba energiat tulema.

Comment

Täitsa uskumatu, et sellisel pere taga on...

Esmalt postitatud tähetark poolt Vaata postitust
                    Tuner 125 võta ühendust,saan abiks olla.Saad minu tehtud mootori pealt snitti võtta ja näha kuidas ma mõnele füüsikalisele probleemile lahenduse olen leidnud. Plaanis on ka uued katsed kui nendega läheb päris palju aega.Tõõ ja pere kõrvalt selleks väga palju aega ei jää.Pessimistidel soovitan G punkti simuleerida ,äkki hakkab sealt vaba energiat tulema.
                    Erilahendused.
                    PS või mail.

Comment

Esmalt postitatud tähetark poolt Vaata postitust
                      Aga pilte paluks! Vähemalt piltegi töötavast mudelist... siis ei peaks midagi simuleerima.

Comment

Kust kül sellised "tähetargad" tulevad ?
                        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

jh tasuta energiat pole, energia muutub yhest liigist teise, tõsi kõiki liike ei osata hästi konverteerida. Energiat on shitload meie ümber. isegi 0K juures on veel energiat.
                          Hea näide. Say on 2 täiesti isoleeritud keha. Nende vahel on väike vaakumiga kanal. Mingi aja möödudes on kehad täpselt sama tempiga. Mõlemad kehad on valged(mitte ideaalsed peeglid). Temperatuuril 3000C, 1 keha aga sisaldab laserit mida pumpidakse termoluminesensiga. Laseri lainepikkus on valitud selline et neeldub keha pinnakattes suurel hulgal.
                          Kiir on suunatud läbi selle vaakumaugu teisele kehale. Systeem balanseerub uuesti aga kas me rikkusime just entroopia seadust?
                          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust
                            Kust kül sellised "tähetargad" tulevad ?
                            Eks sealt samast kust ilma täheta targad.
                            Esmalt postitatud mikumaku poolt Vaata postitust
                            Aga pilte paluks! Vähemalt piltegi töötavast mudelist... siis ei peaks midagi simuleerima.
                            Kuule, kas Sa siis ei tea - kui ta näitab ära oma töötava masina, siis mõtle, millisest rahast ja patentidest ta ilma jääks, lisaks kõiksugu Darwini ja Tatika auhindadest.
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Selles suhtes on õigus, avalikus foorumis millegist kilgates enam patenti anda asja ei saa. Mitte et patendiamet sellist asja vastu võtaks ültse.
                              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt Vaata postitust
                                Selles suhtes on õigus, avalikus foorumis millegist kilgates enam patenti anda asja ei saa. Mitte et patendiamet sellist asja vastu võtaks ültse.
                                Kas on võimalik saada patent seadmele, mis on põhimõttelises vastuolus
                                põhitõdedega? Kuidas seal seda prototüüpi valida?

Kunagi oli FI-s patendinduse seminar ja siis
                                patendiandjad rääkisid et neil tuleb palju seda tüüpi taotlusi.

Näiteks oli taotlus et jätta ära valemist mv²/2 see kahega jagamine ja saada kaks korda rohkem energiat. Sellele avastusele ei olevat patenti antud.

Pakkusin siis kiiresti et ärme viska seda kahti niisama ära.
                                Parem teeme / märgi asemele korrutamise märgi.
                                Oleks kohe 4 korda kasulikum. Füüsikud naersid, aga patendirahvas oli väga tõsine.
                                Nad ei tahtnud ka seda leiutist tunnistada.

Oleks pidanud veel lisaks pakkuma et see lisaenergia tuleb P punktist.
                                Siis ei teadnud veel sellisest energiast. Foorumist ikka kasu kah.

Comment

Working...
                                X