Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Perendevi Püsimagnetmootor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Perendevi Püsimagnetmootor

Tere,kas keegi siin Eestimaa pinnal ka säärast mootorit on üritanud valmistada ja kuidas välja on tulnud.
    On plaan hakata ühte ehitama,kuid vaja väheke abi konstrueerimisel.
    Kas oleks keegi valmis juhendama.

Vs: Perendevi Püsimagnetmootor

on kellelgi aimu,mitme kraadise nurga all rootori magnetid asetsema peaksid,kust odavalt silindrilisi neodüüm magneteid osta jne jne.

Comment

Mõni vihje,pilt, skeem, oleks abiks. Neid mootoreid on tapvalt palju: mõtlemise koht.

Comment

Kuluta raha füüsikaõpiku peale.
        Tegu on "igiliikuriga".

Comment

Teine variant- ehita valmis, siis on kaks võimalust:

a) Saad tööle. Sellisel juhul oled esimene ja pead mõtlema hakkama, mida kõige selle raha ja kuulsusega pihta hakata.

b) Raskem variant - ei hakka tööle. Sellisel juhul Sa ei ole esimene. Edasi saad võtta kätte õpikud ja uurida, miks ei tööta, seejuures saad ka füüsika selgeks. Nii saad mitu kärbest ühe hoobiga - ehitamise rõõmu ja võimaluse ennast harida.

Comment

Tegu siis säärase seadeldisega,kes veel ei tea ja kuulsaks sellega ei saa,sest asi leiutatud ja toimiv.Ainult et hirmus täpne töö ja neodüümid maksavad palju.

link videole:
            http://www.youtube.com/watch?v=PFGiWiXMHn0

Nii et kas on keegi eestis sellega tegelenud või ma esimene?

Comment

Kui käima saad oled essa-kui ei saa 10 astmes n..

Comment

Noh, sind on hoiatatud. Pakun sulle miljon krooni in-cash kui asi töötab. Jõudu !

Comment

Moded? Shift+Delete.?
                  Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                  1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                  2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

mis mõttes,no kui ei ole sellised isikuid,siis teema lukku,vajutage oma shift+delete niipalju kui tahate.
                    Kohe kiirgab eestlaslikku iseloomu.

Comment

vahest alustaks sellest http://en.wikipedia.org/wiki/Perpetual_motion

Comment

Iseloomuga ei ole siin midagi pistmist - lihtsalt umbes kaks korda igas aastas tuleb foorumisse teema - juhuu, leiutasin igiliikuri. Selliseid teemasid on juba mõned+1. Siis tehakse mõned postitused ja teema vaibub. Töötavat mudelit pole veel keegi esitlenud.

Sa pead möönma, et teatav skeptitsism kipub sellise asjade käigu juures tekkima. Lisaks - Wikipedias on minu arvates selle kohta hästi öeldud:

Like all scientific theories, the laws of physics are incomplete, as dictated by Gödel's theorem. Outside of pure mathematics, stating that things are absolutely impossible is more a hallmark of pseudoscience than of true science. Nevertheless, the term is properly used to reflect those things that cannot be true without a significant rewrite of nearly all known scientific laws.[5]
                        The conservation laws are particularly robust. Noether's theorem states that any conservation law can be derived from a corresponding continuous symmetry.[6] In other words, so long as the laws of physics (not simply the current understanding of them, but the actual laws, which may still be undiscovered) and the various physical constants remain invariant over time — so long as the laws of the universe are fixed — then the conservation laws must be true, in the sense that they follow from the presupposition using mathematical logic. To put it the other way around: if perpetual motion or "overunity" machines were possible, then most of what we believe to be true about physics, mathematics, or both would have to be false.[7]

Comment

Mis eestlasliku ? Sa soovid et keegi sind juhendaks. Ma juhendan. Ma olen ühte püsimagnetgeneraatori alast magistritööd ka juhendanud. Aga sinu viidatud allikas ei ole generaator vaid IGILIIKUR ja see ei hakka ringi käima. See on kogu juhendamine.

Comment

Keegi ei viitsi siis nüüd natuke rohkem seletada küsijale selle külje pealt, et see asi ei saa füüsika seaduste järgi teha seda mida reklaamijad lubavad?
                            Lühidalt - elektrienergiat ei ole võimalik mittemillestki saada, alati peab olema mingi teine energia liik, mida generaatoriga elektriks muundatakse. Perendevi generaatoril (pole õige nimetada mootoriks) on külll olemas generaatori omadused aga seda muundatavat energiat kuskilt ei tule ja tegu on pettusega: http://peswiki.com/index.php/Directory:Perendev_Power_Developments_Pty_(Ltd)

Comment

Nuh,sedand küll,ma olen uus siin foorumis,seega ei tea,mida te varem siin kohanud olete,aga mul on sellesse usku,võibolla olen naiivne,aga samas võiksite ka endale tunnistada,et füüsika seadustes ei saa päris kinni olla.
                              Uued tehnoloogiad teevad võimalikuks võimatu.
                              Pean siin all silmas neodüüm magneteid.

Nägin hiljuti ühte videokokkuvõtet vene militaarlennundusest ja uskuge või mitte,nendel lennukitel puudub aerodünaamika .Kõik mis neid juhib ja õhus hoiab on toores jõud.

Olete teinud autoga kössari kurvi,siis nüüd suudavad sama järsku pööret väikesel kiirusel ka vene militaarlennukid

Nii et ma ei usu enam et säärane asi võimatu on.

Comment

Working...
                              X