Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kiire mure,laserprinteri tekst tuhm.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kiire mure,laserprinteri tekst tuhm.

Esmalt postitatud otsija poolt
    E: teema on nüüd rohkem pcb poole kiskunud,aga endiselt on ka printeriabi teretulnud. Igatahes rajad jäid küll plaadile,aga see paber on ka plaadile kinni jäänud suht,ei julge eriti kratsida ka,kardan et lõhun ära.Keeran raual temperatuuri kolmveerandi pealt poole peale ning loodan,ehk saab parem.
    Proovi nii: Kui triikimise lõpetad siis kohe pane kuum plaat näit. suuremale alumiiniumradikale (või muule metalltükile-mul just sobiv alumiiniumradikas, võib plekk ka olla, sile peab olema...muud olulist pole, ei pea ka alu olema).
    See jahutab plaati kiirelt, paberiga küljele võid lund ka peale panna (praegu juba saadaval). Siis jahutab kiiresti ja enamasti jääb tahm siis plaadile-eriti hea tulemus on sel juhul siis kui kasutad hoopis seda laserprinteri kilet . Kiire jahutus on oluline- minu kogemus just niisuguse lõppresultaadiga!
    -superradical-

Comment

Võibolla oli ka mul kiire jahutus, mitte kuumutamine, ei mäletagi enam kumb. Pole ammu plaate teinud.

Comment

Sai ka ammustel aegadel selle triikimisega jännatud. Mina sealt normaalset tulemust ei saanudgi. Foto meetodiga oli 3 katset ja norm tulemus, esimesega ylesäristus teisega alasäristus 3. siis läks pihta. Foto tundub ulme aga tegelt hulka vähem jamamist.
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Mul on siis esimene raud3kloriidis ligunemas. Paraku trehvas ikka nõnda,et paber jäi radade ja plaadi külge kinni.Hakkasin külma vee all leotades ja sõrmega hõõrudes seda maha rullima.Ikkagi jäi üksjagu radade külge kinni,aga ei viitsinud enam uuesti maha kiskuda toonerit plaadilt,selle asemel tegin markeriga kohad,kus tooner maha tulnud(enamjaolt väiksemapoolsed täpid radades) üle ja viskasin likku.Olen üsna kindel,et head nahka sealt ei tule,aga asja ajab ära vast.

E: Midagi head ei tulnudki,aga rajad päris katkestuses ka ei ole,niiet läheb loosi.
          viimati muutis kasutaja otsija; 12 m 2009, 12:15.
          otsija

Comment

Working...
          X