Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Millega tegu? Блок управления бу-1

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Millega tegu? Блок управления бу-1

Tere!

Ostes ühe külamehe käest vana helitehnikat, sain kauba peale kaasa ka sellise karbi.
    Niipalju vene keelt mõistan, et kirjas on, et tegu mingi juhtplokiga. Aga mida ta juhib? Mille jaoks sellist asjandust kasutati?

Äkki oskate minu uudishimu rahuldada!

Pildid:

Ette tänades,
    Henry

Vs: Millega tegu? Блок управления бу-1

Tegemist tundub olevat nõukogudeaegse (amatöör)raadioantenni rotaatormootori kontrolleriga..
    Ei anna küll selle vastuse suhtes pead, aga tundub olevat selline olend

Comment

1) Блоки управления БУ-1, БУ-1-01 предназначены для дистанционного и местного (ручного) управления переключением проходных пневмогидроприводных кранов условным давлением 1,0-9,0 МПа (10 - 90 кгс/см²).
      2) Блоки управления БУ-1 предназначены для измерения, индикации и регулирования температуры в образцовых термостатах и печах.
      3) Блоки управления UMC для контроля и управления процесса проведения ударно-точечной маркировки

Tundub rohkem tööstuslik värk olevat. Suuri pilte mul ei näita aga pistikud paistavad sarnased sõjatööstuses kasutusel olnutega.

Comment

Aitäh vastuste eest!

Jah, karbi eelmise omaniku ligidal elab ka üks raadioamatöör, kellel ka pöörlev antenn, aga loodan, et karp tema komplektist pärit pole

Ilmselt päris kindlat tõde selle karbi kohta välja ei tulegi, aga abiks ikka.

znif, vaadates, Su kopeeritud teksti algallikat, siis teksti juures oleval pildimaterjalil näha olev asjandus ei meenuta kahjuks ligilähedaseltki minu garaažis seisvat isendit
        Pistikud tõesti meenutavad sõjatööstuses kasutusel olevaid!
        Aga aitäh ikkagi!

Kena päeva jätku,
        Henry

Comment

Working...
        X