Otsin siis kohta kust saaks eestis AW7075 alumiiniumlehte paksusega 6mm. Edasimüüjad kelle kontaktid olen suutnud leida pakuvad miinimumkogusena tonni, vaja aga oleks esialgu ühte lehte. Ehk keegi oskab öelda kuhu ma võiks oma murega pöörduda.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Otsin AW7075 6mm paksust lehte
Collapse
X
-
Vs: Otsin AW7075 6mm paksust lehte
Jah ka kaal on tähtis aga selle teema mõte pole see millest seda hammasratast teha vaid see kas antud materjali on võimalik ka kodumaalt hankida väikeses koguses. Piiri tagant saaks aga transa hind suhtes materjali enda hinnaga läheb väikese koguse peale ulmeks.
Comment
-
Esmalt postitatud ifffff poolt Vaata postitustteema mõte pole see millest seda hammasratast teha vaid see kas antud materjali on võimalik ka kodumaalt hankida väikeses koguses. Piiri tagant saaks aga transa hind suhtes materjali enda hinnaga läheb väikese koguse peale ulmeks.
No kui natuke siin foorumites ringi vaatad siis näed sedagi, et sa pole sugugi ainus kes mõnd konkreetset asja otsib. Mul endal selliste probleemidega küll ja küll kokkupuuteid olnud. Ilmselt kohe mõttekam otsida mõni välismaine tarnija-saatmise hind jah ulme kuid mina nimelt teen nii-milleks ma maksan siinsetele lojustele kõvad rahad? Eeldusel, et siin see raha ju ei tule mulle sama suhtega kui mitmetes naaberriikides-siin ikka vaja rohkem jageleda, enne siis mõttekas see kallim hind maksta väljamaale kui siinsete "valepatriootide" taskutesse. See meie röövkapitalistliku bande viga siinmail, eks see hakkab vast ikka vaikselt nüüd muutuma.
Konkreetset materjali sa siitmailt ilmselt lehena küll ei leia-ehk kui siis sama hinnaga millega võid terve tonni osta-superradical-
Comment
-
Tsitaat:
Kasulik info:
Olen ise otsinud varem 7075 alumiiniumit (üks kõige tugevamaid sulameid, sobib hästi masina- ja aparaadidetailide jaoks, ei ole samas väga korrosioonikindel ja galvaniseeritav).
Seda sulamit müüb Uddeholm, nimetus Alumec. Hind ca 150,- kg. Alumeci eelis 7075 ees on see, et termotöötlus on ühtlasem (kvaliteetsem), muidu koostiselt on sama.
Comment
-
Re: Vs: Otsin AW7075 6mm paksust lehte
Karu-TEC:
Kasulik info:
Olen ise otsinud varem 7075 alumiiniumit (üks kõige tugevamaid sulameid, sobib hästi masina- ja aparaadidetailide jaoks, ei ole samas väga korrosioonikindel ja galvaniseeritav).
Seda sulamit müüb Uddeholm, nimetus Alumec. Hind ca 150,- kg. Alumeci eelis 7075 ees on see, et termotöötlus on ühtlasem (kvaliteetsem), muidu koostiselt on sama.
Comment
Comment