Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin AW7075 6mm paksust lehte

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin AW7075 6mm paksust lehte

Otsin siis kohta kust saaks eestis AW7075 alumiiniumlehte paksusega 6mm. Edasimüüjad kelle kontaktid olen suutnud leida pakuvad miinimumkogusena tonni, vaja aga oleks esialgu ühte lehte. Ehk keegi oskab öelda kuhu ma võiks oma murega pöörduda.

Vs: Otsin AW7075 6mm paksust lehte

Miks ta just AW7075 peab olema kus sa kasutad seda? Proplastik.ee-s on natuke teisemaid marke kuid saab lehena osta.

Comment

Tahan ketihammasratast sellest teha. Sellest tuleneb konkreetse margi vajadus

Comment

siis oleks lihtsam juba terasest teha, või kaal nii tähtis

Comment

Jah ka kaal on tähtis aga selle teema mõte pole see millest seda hammasratast teha vaid see kas antud materjali on võimalik ka kodumaalt hankida väikeses koguses. Piiri tagant saaks aga transa hind suhtes materjali enda hinnaga läheb väikese koguse peale ulmeks.

Comment

Esmalt postitatud ifffff poolt Vaata postitust
            teema mõte pole see millest seda hammasratast teha vaid see kas antud materjali on võimalik ka kodumaalt hankida väikeses koguses. Piiri tagant saaks aga transa hind suhtes materjali enda hinnaga läheb väikese koguse peale ulmeks.

No kui natuke siin foorumites ringi vaatad siis näed sedagi, et sa pole sugugi ainus kes mõnd konkreetset asja otsib. Mul endal selliste probleemidega küll ja küll kokkupuuteid olnud. Ilmselt kohe mõttekam otsida mõni välismaine tarnija-saatmise hind jah ulme kuid mina nimelt teen nii-milleks ma maksan siinsetele lojustele kõvad rahad? Eeldusel, et siin see raha ju ei tule mulle sama suhtega kui mitmetes naaberriikides-siin ikka vaja rohkem jageleda, enne siis mõttekas see kallim hind maksta väljamaale kui siinsete "valepatriootide" taskutesse. See meie röövkapitalistliku bande viga siinmail, eks see hakkab vast ikka vaikselt nüüd muutuma.
            Konkreetset materjali sa siitmailt ilmselt lehena küll ei leia-ehk kui siis sama hinnaga millega võid terve tonni osta
            -superradical-

Comment

Tsitaat:
              Kasulik info:
              Olen ise otsinud varem 7075 alumiiniumit (üks kõige tugevamaid sulameid, sobib hästi masina- ja aparaadidetailide jaoks, ei ole samas väga korrosioonikindel ja galvaniseeritav).
              Seda sulamit müüb Uddeholm, nimetus Alumec. Hind ca 150,- kg. Alumeci eelis 7075 ees on see, et termotöötlus on ühtlasem (kvaliteetsem), muidu koostiselt on sama.
              Lugege siit:

viimati muutis kasutaja tcumen; 14 m 2010, 09:08. Põhjus: Asendasin lingi tsitaadiga.

Comment

Re: Vs: Otsin AW7075 6mm paksust lehte

Karu-TEC:
                Kasulik info:
                Olen ise otsinud varem 7075 alumiiniumit (üks kõige tugevamaid sulameid, sobib hästi masina- ja aparaadidetailide jaoks, ei ole samas väga korrosioonikindel ja galvaniseeritav).
                Seda sulamit müüb Uddeholm, nimetus Alumec. Hind ca 150,- kg. Alumeci eelis 7075 ees on see, et termotöötlus on ühtlasem (kvaliteetsem), muidu koostiselt on sama.

Comment

Working...
                X