Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TIG käpa soetamine...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    TIG käpa soetamine...

    On olemas üks kaasaskantav alalisvoolu keevitus ning küsimus selline, et kas sinna annaks TIG käpa koos sinnajuurde kuuluvaga külge panna, et saaks volframelektroodiga väiksemaid asju teha. Tööjuures on samuti kaasaskantav DC keevitus ning sellel on isegi nupp mis lülitab TIG reziimi ümber - mis seal täpselt muutub?
    On olemas muidu ka vene gaasikeevitus - sealt saaks hapniku ballooni võtta ning lasta see argooniga täita. Kuskil on võimalus see balloon ehk ka kompaktsema vastu vahetada?
    Oskab keegi loetleda mida täpselt vaja läheb ning mida täpselt valida ning millest hoiduda (endal paraku TIG keevitusega siiani kokkupuude puudub)? Plaanis keevitada muidu 0,8-2mm paksust RST'd ning musta metalli.

    #2
    Vs: TIG käpa soetamine...

    AFAIK gaasifirmad ei nõustu suvalist ballooni suvalise gaasiga täita. Esiteks otsikute (mitte)ühildumise tõttu ja teisalt turvakaalutlustel. Esimene tuleneb ilmselt teisest.
    Plaanisin ka üht 2-kilost hapnikuballooni argooniga täita ja olemasoleva MIG-iga kasutada, aga ei leidnudki kohta, kes seda mõistliku raha eest täitnud oleks.
    GSM: 5039624

    Comment


      #3
      Vs: TIG käpa soetamine...

      Tuleks teha kahe balloni vaheline ühendustoru. Avades mõlemate kraanid, ühtlustuvad gaasirõhud balloonides. Ühendustoru muidugi kuumeneb gaasi liikumisel suuremast pudelist väiksemasse. Ise olen täitnud niimoodi 40 kg. AGA Misoni balloonist 15kg. ballooni. Asi täitsa toimib.
      päike, õhk ja ...

      Comment

      Working...
      X