Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

CO Keevituse traadi ettenihke seade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    CO Keevituse traadi ettenihke seade

    Järsku kellelgi on pakkuda mõnda selist jubinat, ei pea uus olema?

    #2
    Vs: CO Keevituse traadi ettenihke seade

    Mul on pakkuda vene keevituse VDU 506 traadi etteveo seadmeid. On päris tõsised tükid. Töötavad 3*36 V pinge pealt. Traadi etteveo kiirust saab reguleerida käigukasti abil. Samuti on pakkuda üks 4 etteveorulliga vene keevituse oma. See töötab 48 V pealt. Paraku on mootoris endas vist lühiskeerud see, kuna töötades kuumeneb päris kiiresti.
    viimati muutis kasutaja meli666; 18 m 2010, 18:17. Põhjus: Lisasin andmeid.

    Comment


      #3
      Vs: CO Keevituse traadi ettenihke seade

      Esmalt postitatud prelude poolt Vaata postitust
      Järsku kellelgi on pakkuda mõnda selist jubinat, ei pea uus olema?
      See pole enam mingi probleem, astu Cedost või Tallmacist läbi, isegi valikuvõimalusega olemas, vastavalt max voolule ka vastav etteande seade, kas kahe või nelja rulliga. Vana ja logisevaga pole mõtet vaeva näha. Möödunud nädala reedel just ostsin endale uue.
      viimati muutis kasutaja humax; 18 m 2010, 22:04.

      Comment


        #4
        Vs: CO Keevituse traadi ettenihke seade

        Esmalt postitatud humax poolt Vaata postitust
        See pole enam mingi probleem, astu Cedost või Tallmacist läbi, isegi valikuvõimalusega olemas, vastavalt max voolule ka vastav etteande seade. Möödunud nädala reedel just ostsin endale uue.
        Tean olen kursis, kuid mõtlesin sinna siis minna kui midagi ei saa. Tahaks ühe veneaegse projekti lõpetada ja tööle ajada, puudu on just veel etteveo mehanism ja selle tüürimiseks elektroonika. Palju sul see jubin maksis kui saladus pole?

        Comment


          #5
          Vs: CO Keevituse traadi ettenihke seade

          Mina ostsin kuni 160A agregaadile koos rullidega mootori ja oli vist kusagil 460.- sest tsekki pole käepärast ja oli ka palju muud kaupa täpselt ei teagi, sest on seismas üks vana Purtse moodul ja tahan seda käima ajada ja Kempi kõriga. Juhtplokiks võta TRACONICU juhtplokk ja isegi impulss on peal. Kaks kivi KP1006 ja paar transsi ja mootori juhtimine KD503 ja väljundid nii mootorile kui klapile 12V. Väga hästi käib ja töökindel. Cedos pole viimasel ajal käinud, kuid seal oli absuluutselt komplektne ettende plokk ja kusagil 1500.- ringis. Jutt on mootorist, rullidest ja sellega kaasnevast, mitte aga mootori juhtplokist. Sellega oli et juhtmed ja gaasitoru külge, traat peale ja anna minna.
          viimati muutis kasutaja humax; 18 m 2010, 23:59.

          Comment


            #6
            Vs: CO Keevituse traadi ettenihke seade

            Esmalt postitatud humax poolt Vaata postitust
            Mina ostsin kuni 160A agregaadile koos rullidega mootori ja oli vist kusagil 460.- sest tsekki pole käepärast ja oli ka palju muud kaupa täpselt ei teagi, sest on seismas üks vana Purtse moodul ja tahan seda käima ajada ja Kempi kõriga. Juhtplokiks võta TRACONICU juhtplokk ja isegi impulss on peal. Kaks kivi KP1006 ja paar transsi ja mootori juhtimine KD503 ja väljundid nii mootorile kui klapile 12V. Väga hästi käib ja töökindel. Cedos pole viimasel ajal käinud, kuid seal oli absuluutselt komplektne ettende plokk ja kusagil 1500.- ringis. sellega oli et juhtmed ja gaasitoru külge, traat peale ja anna minna.
            Ausalt öeldes mina küll ette ei kujuta, milline see 460.-ne etteveomootor välja näeb. Täis plastmassist või on äkki ühe nulliga eksitud?
            Kas seda Traconicu juhtploki skeemi ka kuskilt saab või on see Cedost soetatav täiskomplektis.
            Kuidas need Modulid üldse keevitusomadustelt on, endalegi pakuti siin paar kuud tagasi ühte 5K eest.

            Comment


              #7
              Vs: CO Keevituse traadi ettenihke seade

              Kui Traconikcu järgi juhtplokk teha siis pead ise tegema ja skeem on olemas, . Seda kusagil müügis pole. Net on ka igal mehel olemas. Otsida tuleb! Minu andmetel enam Traconicut ei tuua maale, sest firma läks juba ammu pankrotti. Cedos tehke suu lahti ja küsige mida tahate ja pakutakse! Kui asjast ettekujutust pole siis käige vastavates kauplustes ja uurige elu, saate targemaks ja kui on soovi siis tõesti on ka müügis 4200.- etteveo mehhanism ainult kas teile seda vaja on.
              viimati muutis kasutaja humax; 19 m 2010, 00:02.

              Comment


                #8
                Vs: CO Keevituse traadi ettenihke seade

                Ühesõnaga lähen käin Cedos ära ja vaatan mis nad mulle välja pakuvad. Kuna keevitusagregaat mida ma tööle tahaks ajada on ise tehtud mingi skeemi järgi, kas see on kuskilt maha kopeeritud ei tea, sest skeemi pole veel enda valdusesse saanud. Ettenihke juhtimist seal pole, pole ka ettenihke mehanismi, olemas on mingi veneaegne käpp koos kõriga, et kui sellest kah asja ei saa siis tuleb veidi investeerida. Mahti saan siis panen asjast paar pilti kah. Trafona on kasutatud 3 postilist 36 voldilist elukat mis näiteks "postkastis" veneajal toitsid kohtvalgustuse lampe tööpinkidel võibolla kasutati kuskil veel ei tea. See muidugi kõik ümber mähitud ja tehtud väljavõtted.
                viimati muutis kasutaja prelude; 19 m 2010, 12:58.

                Comment


                  #9
                  Vs: CO Keevituse traadi ettenihke seade

                  Loodan, et kellelegi ülekohut ei tee aga nimetagem asju õigete nimedega: - traadi atteveo või etteande -"seade", mitte "ettenihke" - ettenihet kasutatakse rohkem metallitöötluspinkide juures. Asjast vähe jagavatele võib see sõna tekitada segadust.

                  Trakise "TRACONIC´u" juhtploki skeeme anti kaasa aparaadi soetanutele, minulgi üks niisugune skeemike olemas ja erinevate selle firma aparaatide ühendusskeemid jne, kõik mis selles raamatukeses sisaldub.
                  Koopiat saaks ilmselt ka aga käesoleval ajal on graafik üsna tihe ja naljalt aega ei leia, ehk kui mujalt ei saa ja kõvasti tagant torkida siis otsin üles...

                  Üks aparaat kah: http://www.expressz.hu/gep-szerszam/...etes-20622377/

                  Ja siin link firma toodete juurde: http://www.trakis.hu/termekeink/?menuid[]=2&lngsel=1
                  -superradical-

                  Comment


                    #10
                    Vs: CO Keevituse traadi ettenihke seade

                    No etteande või etteveo jah ma ei teagi miks ma nihkest rääkisin kuigi ega keeleliselt pole seegi vale aga ok see selleks.
                    Aga sellest TRACONIC,u skeemist oleks küll huvitatud, pean vist selle etteande juhtimise ise tegema.

                    Comment

                    Working...
                    X