Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Akudrelli akude taastamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Akudrelli akude taastamine

    Niisiis drellil akud läbi ning uusi 'esindusest' osta ei jaksa niisiis mõtlesin, et võiks elemendid seest ära vahetada. Oskab keegi öelda, kus neid müüakse ning millised on normaalsed (võib vabalt ka välismaalt tellida). Peaasi, et hind tuleks mõistlik ning, et asjad ka kvaliteetsed oleksid. Tean, et Renovaar pakub akude elementide vahetuse teenust, kuid ~700eek aku eest ei pane veel esijalgu suure hooga nende teenust kasutama jooksma (on kellelgi nendega muidu kogemusi, kuda elementide kvaliteet on?).

    #2
    Vs: Akudrelli akude taastamine

    Ise kasutasin enamvähem selliseid: http://www.serigo.ee/product_info.php?products_id=78949
    Oleneb muidugi tööriistast, aga 500eek eest võib poest saada uue drelli koos kahe aku ja kohvriga, asjaarmastajale küllalt.

    Comment


      #3
      Vs: Akudrelli akude taastamine

      Tuleb siiski parandada.Se 500 ekk hiinaka mingi järjekordne koopia ei kölba küll kuskile,paras värvi segada.Olgu aku12-18voldikest jõudu ja aku pidamist niht.

      Comment


        #4
        Vs: Akudrelli akude taastamine

        Odavate hiinlaste probleem ongi just akud. 20...30 tsüklit ja kutu. Mahutavud on juba uuena 1Ah või sinna kanti.
        Renovaaris lastud enda akudel elemendid vahetatud. Peaks olema enda ja mõne sugulase akudega kokku ca 10 isendit. Sama, mis originaal või vahel paremgi. Plussiks pigem see, et neil seal käib neid rohkem läbi ja akud ei ole aastaid laos vedelenud. Mahutavusele ei ole vaja väga kriitiliselt tampida, pm on need head, mida nad ise pakuvad. Ei ole tõesti odav, aga ma pole ka palju odavamat allikat näinud.
        BatterySpace.com/AA Portable Power Corp. Tel: 510-525-2328 - Powerizer Battery Official Site. Offer Lithium ion batteries, LiFePO4 batteries, polymer batteries, LiMnNi batteries, LiNiMnCo batteries, Nimh batteries, nicd batteries, lead acid batteries, primary batteries, second batteries, battery chargers, battery testing equipment, welder machine, rc batteries, diving light batteries, ebike batteries, gps batteries, custom batteries, custom battery packs, PCB, PCM, BMS system,

        palju akusid, aga saatmine on kirves
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

        Comment


          #5
          Vs: Akudrelli akude taastamine

          Suht vana teema, kuid ehk saad siit endale uuemad elemendid odavalt. http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...?highlight=aku

          Comment


            #6
            Vs: Akudrelli akude taastamine

            Ära jumala pärast neid läppari elemente drellis kasuta. Enamasti on nendeks liitiumid, mille koormusvool on 2...3C. Lisaks on liitiumi laadimine oluliselt täpsem tegevus, kui Nixx elementide oma. Ülekoormamisel ja ülelaadimisel on suht suur võimalus tulevärki saada.
            Võid muidugi kasutada ka LiFePo4 elemente http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...8&ParentCat=85. Need peaks olema suht lollikindlad. Paraku on neid vist suht raske sinna akusse sisse monteerida.
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

            Comment

            Working...
            X