Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

E-Tolli kasutamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

E-Tolli kasutamine

Tere,

Teatavasti siis, E-riik nagu me oleme, on olemas selline hea leht nagu www.emta.ee. Seal on e-tolli alaosa, kus peaks saama siis neti teel igast tarka tolliasja ajada. Tuli siis mulle täna kõne, et TNT kullerpakk nende käes ja vaja deklaleerida. Lasin paberi saata oma e-mailile, aga edasi...? Sisaldab see dokument TNT saatelehte, kust midagi välja ei loe, paki invoice saatjalt ja üks eestikeelne osa, kus on viitenumbrid, nende poolse esindaja allkiri, kauba kaal, pakendi liik CT...eestikeelsel osal on kiri LADUSTAMISLEHT....mis sellega edasi teha?

Vs: E-Tolli kasutamine

Ma hakkasin ka e-tollis suure hurraaga, midagi tegema, aga loobusin keerukuse ja teema tundmatuse tõttu. Seal on isegi juhendid ülemäära keerulised, rääkimata sellest, et enamus dokumente koosnevad lühenditest, mille sisu jääb vist ainult asjatundjate teada. Pidasin targemaks maksta deklareerimise vormistamise eest väikese tasu ning üleliia suur õppimisaeg jäi olemata.
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Vs: E-Tolli kasutamine

Sain ühe tuttava deklaratsioonide ja ühe eelmise najal tehtud vähemalt niikaugele, et portaal kinnitas selle korras olevaks. Iseasi kas tegelikult ka on...ei teagi kas esimese korra kohta miski 2h on palju või vähe deklaratsiooni täitmise kohta

Comment

Working...
      X