Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Telefonijuhtme ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Telefonijuhtme ühendamine

Tere!

Küsin algajana abi järgmises küsimuses - korterisse sisse tuleb kahene telefonikaabel (sinine ja valge) ja seda peaks nüüd tuppa edasi jagama (lõppeesmärgina peaks see jõudma jagajasse, kust üks ots läheb läbi filtri lauatelefoni ja teine Elioni ruuterisse), aga olen veidi nõutu, milline ots millega ühendada, kui mul edasise telefonikaablina on kasutada 4ne juhe (millel pealegi ei ole sama värvilahendust, kui sissetuleval).

Tuhat tänu juba ette!

Vs: Telefonijuhtme ühendamine

Kõige kindlam on sama värvi kahest otsast ka välja võtta, millest signaal on sisse lastud
    Mingil hetkel tulevad ju mängu RJ pesad-pistikud Eeldan, et näiteks filter evib sellist. Seal kasutusel enamasti keskmine paar. RJ pesadel, millel saab kruvi alla juhtmeid kinnitada, peaks keskmine paar olema punane-roheline.

Comment

Tänud kiire kommentaari eest! Punane-roheline, selge pilt (RJ pesadest käibki jutt jah). Üks tõeliselt blondi küsimus veel - kas ma saan õigesti aru, et vahet pole, kas valge läheb punase või rohelise külge (st sama sinise kohta). Palun mitte väga pahandada, ma olen kaabelduses täitsa null, elektrit targu ei torgi (selleks on mul elektrikust isa), aga hakkaja tütarlapsena tundus, et telefonikaabliga peaks piisava instruktaaži korral ehk nii hakkama saama, et endale ja teistele ohtlikuks ei muutu.

Comment

Vahet pole jah.Vähemalt elionil.

Comment

Tänud ja kummardused maani!
          Hakkasin tehtu õigususes kahtlema, kuna kummalisel põhjusel pole telefonil tooni, kuigi sisse ja välja helistada laseb ilma probleemideta...

Comment

Esmalt postitatud dvr poolt Vaata postitust
            kummalisel põhjusel pole telefonil tooni
            Kui proovida mõne teise telefoniga?
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Enne remondi algust ja tehnika kilessepakkimist toimis kõik ilusti, nüüd sai lihtsalt tuppa uus juhe veetud ja endine tehnika (sh telefon ja Elioni ruuter koos digiTVga) tagasi ühendatud ning üldjoontes kõik toimib - telefon laseb helistada, wifi töötab, võrk on taga ja ka digiTV näitab pilti, aga kuna pilt on millegipärast iga paari sekundi pärast ruuduline ja tõmbab nagu "hinge kinni", siis mõtlesin, et ehk on toonita telefon samuti vihjeks, et mingid juhtmed on väheke viltu ühendet. Kuigi ei tahaks uskuda, et vale ühenduse korral "midagi" tuleb läbi, aga mitte korralikult - eeldaksin, et on kas on või off, teist valikut ei ole... Aga mida mina sest kaablindusest ka tean, eksole - sestap uuringi asjatundjatelt.

Comment

(selleks on mul elektrikust isa)
                Las mõõdab testriga liinipinget. Palju tuleb?

Comment

Kuigi ei tahaks uskuda, et vale ühenduse korral "midagi" tuleb läbi, aga mitte korralikult - eeldaksin, et on kas on või off, teist valikut ei ole...
                  Oletus kehtib analoogtelefoni puhul. ADSL signaal võib läbi pressida ka üle parasiitmahtuvuste. Seega on võimalus, et "midagi tuleb läbi, aga mitte korralikult". Kui telefoniaparaat viia kusagile mujale, kas seal töötab? Oletamisega ei parandata midagi. Tuleb kontrollida ja diagnoosida.

Comment

Kui probleem ei lahene, tee kõne elionile, küll nad vea leiavad.

Comment

Ruuduline pilt vihjab nõrgale signaalile elioni poolt.Seda võib kah põhjustada sinu mõni halb ühendus.Võib ainult..Kas uus või vana maja?Lihtsaim viis kindlaks teha on uurida kuis naabritel sellega lood on.

Comment

Tegu on vaja majaga, kus kõik seni kenasti toimis, nüüd, peale juhtmete tagasiühendamist aga millegipärast mitte. Elioni klienditugi vaatas omalt poolt ruuteri settingud jms üle, aga ei leidnud ka midagi. Tehnik pidi nüüd homme Elioni-poolseid väliseid ühendusi kontrollima ja kui sealt ka midagi ei selgu, tuleb ta ilmselt tasulise teenusena ka sissepoole välisust lasta... Aga ma ei kurda, peaasi, et asja toimima saab kenasti!

Comment

Vana majaga ikka (lausa Pätsu-aegsega).

Comment

Arvatavasti see sama ühendus sul 2 kaabli vahel vigane. Kui kaabli sooni väga palju mudida võivad need murduda.

Comment

Working...
                            X