Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Huvitav kogemus - Hilti Eesti OÜ

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Huvitav kogemus - Hilti Eesti OÜ

Läks rikki Hilti akutrell - kiiruseregulaator ei andnud enam korralikult kontakti. Mõtlesin lihtsameelselt, et küsin Hilti Eesti OÜ -st, ehk saab uue.
    Saatsin meili, vastuseks tuli, et nad remondivad ise, hind ca 3kEEK.
    Minu uue küsimise peale - mis takistab neil mulle lihtsalt kiiruseregulaatorit kui varuosa müümast tuli vastus:

Varuosa ei saa Teile tarnida , kuna meie korporatsiooni poliitika ei luba meil seda teha . Põhimõte selles , et kuna vargusi on palju siis üheltmaalt peab tööriist nii või teisiti jõudma meie remonti ja kuna tööriistu müüakse seeri nr järgi , siis jääb meie süsteemi ka omanik koos tööriista s/n -ga. Varastamise korral lisame märke juurde ja kui peaks selline tööriist remonti tulema saame tagastada tööriista õigele omanikule.

Ehk siis eelkõige olen ma nende silmis potentsiaalne varas!? Säh sulle rahvusvahelist kontserni ja tema poliitikat (arvatavasti küll tugeva eestimaise aksendiga).

Vs: Huvitav kogemus - Hilti Eesti OÜ

no saada sis oma S/N(mingi pilt ei tee ka paha)

Comment

Esmalt postitatud zlenard poolt Vaata postitust
      no saada sis oma S/N(mingi pilt ei tee ka paha)
      Võin ise sinna "esindusse" kaasa tulla...saaks natuke nalja . Täitsa kindlalt oskan ütelda, et nii see asi ei ole, näit. Soomes ei ole kohe kindlalt mingit niisugust "müügipoliitikat" kuigi ilmselt enamus varastatuna liikuvaid elektritööriistu on just sealt riigist siia "sisse toodud".
      Olen ise rohkem metallialalt kuid Hilti kui niisugusega on selgi alal kokkupuuteid - relakad, drellid jne. Ei ole see müük mingi S/N alusel, ärgu ajagu jahu, ma ütleks selle peale neile, et SÖÖGU SITTA!

Veel, see kiiruseregulaator ei maksa ilmaski nii palju - mul kogemus Panasonicu ligi 400€ akudrelliga, selle UUS regulaator oli 60€. A seal ei ole ka midagi erilist, üks suur regul. transs - see enamasti kooleb ära ja siis vaja uut transsi lihtsalt, ülejäänud, peenemad pudnad üldjuhul maha ei sure nii kergesti.
      Huvitav, mis kõnealuse riista regulaatoris nii erilist on, et 3k regulaatori eest tahetakse????????????????????????????????????????? ????????????????????
      Mis see drell uuena maksis? 20keek?????????????????????????????????????
      -demokraatlik ahnus on ikka igasugused piirid ületanud-
      -superradical-

Comment

Hiltit ostetakse ikkagi enamasti otse poest ja profikasutuseks - sealt saad hinnakirve kuid samas ka pika garantii. Garantiiremont käib/käis ka neil nii, et nad tõid objektile asendustööriista seniks.

Seega ei huvita neid mingid hobiparandajad. See pole neile kasulik.
        Ja ka lõhub nende müügiargumenti, et Hiltit saab ainult nende juures remontida (kui müügimees tuleb, siis on tal kindlasti kaasas ka legend, mitu varastatud aparaati jälle tagasi saadi).
        -

Comment

Hea ju kui oma varastatud riista tagasi saad, meil olid kah firmas Hiltid, Ükskord käis tolmuimeja remondis ,hoolduses ja vahetati toitejuhe ja harjad ära ning arve oli üle 4k. Garaniits on teisigi riistu käinud, ja ikka mitu nädalat riista ei näe. Et kuskil soomes remonditavat neid siin polevat piisavalt pädevat meest selleks. Raha küsida nad oskavad.

Comment

Kunagi, suurfirmas töötades, õnnestus ülemustel küll sealt eraldi varuosi välja lüüa..
            Kasutatud töökorras regulaatori vbl isegi praegu saaks, kui väga vaja.

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
              Võin ise sinna "esindusse" kaasa tulla...saaks natuke nalja . Täitsa kindlalt oskan ütelda, et nii see asi ei ole, näit. Soomes ei ole kohe kindlalt mingit niisugust "müügipoliitikat" kuigi ilmselt enamus varastatuna liikuvaid elektritööriistu on just sealt riigist siia "sisse toodud".
              Olen ise rohkem metallialalt kuid Hilti kui niisugusega on selgi alal kokkupuuteid - relakad, drellid jne. Ei ole see müük mingi S/N alusel, ärgu ajagu jahu, ma ütleks selle peale neile, et SÖÖGU SITTA!

Veel, see kiiruseregulaator ei maksa ilmaski nii palju - mul kogemus Panasonicu ligi 400€ akudrelliga, selle UUS regulaator oli 60€. A seal ei ole ka midagi erilist, üks suur regul. transs - see enamasti kooleb ära ja siis vaja uut transsi lihtsalt, ülejäänud, peenemad pudnad üldjuhul maha ei sure nii kergesti.
              Huvitav, mis kõnealuse riista regulaatoris nii erilist on, et 3k regulaatori eest tahetakse????????????????????????????????????????? ????????????????????
              Mis see drell uuena maksis? 20keek?????????????????????????????????????
              -demokraatlik ahnus on ikka igasugused piirid ületanud-
              siinkohal mainiks ka et soome on üldse üks huvitav riik, kus mingitest nõuetest jne kinnipidamine on omaette teema kui need just seadustega pole sätestatud.

Comment

Njah..paneks ka oma kogemuse. Tuttav töötas mõne aasta eest ehitusel . Nn "hõlma all- vist isegi lubati" laenas ühte laserloodi oma maja ehitamise tarbeks. Ja oh häda. Nupp läks katki. Kuna väike hirm tööandja ees (terve võtsid aga katkise tagastasid ). Siis sõitis H. i esindusse. Omad vitsad peab kätte saama, sest kuna oli ta eraisik ja üritas ka parandada, siis taheti temalt jõumeetodil seda seadfet ära võtta (õnn, et unustas autosse). Äärepealt oleks politsei kutsutud. Tõi siis minu kätte ja vahetasin toitelüliti pealambi lülitiga ära (kusjuures mõõtmed samad) . Teenisin 4 õlut.
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
                  siinkohal mainiks ka et soome on üldse üks huvitav riik, kus mingitest nõuetest jne kinnipidamine on omaette teema kui need just seadustega pole sätestatud.

????????????????
                  Jäi natuke ebaselgeks!
                  Kuidagi...sapine...tundub.
                  Igaljuhul mainiks ka tegelikult ära, et Soome huvitav riik ka selle koha pealt, et kui ikka töömees oled siis seal ei pea sa vähemalt oma teenitut käima santimas/kerjamas nagu siinmail see on ning seal korralikku töömeest hinnatakse ning ka töömees saab end inimese moodi tunda . Töömeheks saab seal ka see kel TAHE teha tööd aga ei ole kuhja mingeid n.n. "super erakoolide jne." muu saasta paberipakke millest anyway ei ole mingit tolku nagu meil siin arvatakse.
                  Ma isiklikult ei mäletagi kuna ma viimati siinmail palgalist tööd tegin...aah, viimati ühes "tuntud" elektroonikaettevõttes, alla 4k teenistuse eest kuus, mõned aastad tagasi, enne ei tee ka kui teenistus ühe "0" juurde saab ja suhtumine töölisesse paraneb .

Üldiselt on mõttetu rääkida siin mingitest nõuetest/täitmistest jne. Ei ole isiklikult küll näinud, et midagi suurel määral rikutakse, kui siis pigem siinmail.

Teema seisukohalt: Jätkuvalt olen arvamusel, et mis kuradi osa seal 3k maksab???
                  Hilti tööriistad ei ole nii kallid, viimati (ca. 2kuud tagasi) vaatasin siis nad on natuke kallimad kui näit. Hitachi kuid ei midagi hullu, akudrell ise on ca. 3k, koos akude, laadija, kohvri ja muu kolaga mis seal kaasa tuleb.
                  Krt, kas siis tõesti on palju võtta üks päevake ja minna Helsinki (raha mõttekas võtta kaasa rohkem kui 1 akudrelli jagu sest avastusi oleks veelgi!). Oma kogemus, et hinnavahed on kohati 4 kordsed!!!
                  -superradical-

Comment

Tegemist on akutrelliga Hilti SF 150-A, 15,6V NiMH aku, kiiruseregulaatorile on kirjutet AXAS12.Kui vana, ei tea. Minu tuttav on sellega ca 3-4 aastat tööd teinud.
                    Kiiruseregulaator on lihtsalt füüsiliselt kulunud, päästiku ja korpuse vahele on tekkinud lõtk, sealtkaudu on tolm ja mustus sisse pääsenud ja tekitanud lülitikontakti vahel omalaadse "ahelreaktsiooni", mis päädis kontakti totaalse mustumise ja kontaktiümbruse plasti sulamisega.
                    Võtsin lahti, puhastasin, kraapisin, konstanteerisisn fakti, et geomeetriliselt on kontaktid endiselt omal kohal, ladusin kokku ja töötab jälle. Järgmise korrani.

Kuna riist ise on hoolimata vanusest ja ohtrast kasutamisest igati kõbus ja hästi vastu pidanud, olen uue (või kasutatud) regulaatori pakkumistele avatud.

P.S. Samaväärne uus riist oleks SF 144-A, komplekt 2 Li-Ion akuga, laadijaga ja 2 aastase tasuta remondiga maksaks ca 8500 krooni.

Comment

Working...
                    X