Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sain tünga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Sain tünga

Kasutajale Kuldaares hoiatus kirjas!Järgmise ebasündsa keelekasutuse ning teiste foorumiliikmete solvamise eest, läheb asi karmimaks.

PS.Samas tuleb nii ostjal kui ka müüjal olla hoolikas ning korrektne ning pidada kinni headest tavadest!Päris hukka ei mõistaks kumbagi - mõlemil oma roll kirjeldatud konfliktis.Mis aga ei anna õigustust ropendamiseks ja samuti teiste solvamiseks!
    viimati muutis kasutaja maaalune; 15 m 2010, 23:27.
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

niiet Raunok , pead ilmselt hakkama kandma kuulivesti ja käises 12 katankat
      ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

Esmalt postitatud Kuldaares poolt
        Kõik muidu tark ja õige jutt jah, aga selle viimase lausega sa endale nyyd kyll eriti head ei teinud
        Kui tark jutt, siis tuleb sul minu raha tagasi maksta, mis sul on 950kr! Selle viimase rea pärast ei pabist ültse, nii ta juhtub. Lihtsalt.
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Njah, ega kui tarka juttu ei ole, ega teda siis ka tulema hakka.
          Minupoolseid kommentaare enam selles postituses ei tule.
          Ning minupoolest võib teema lukku panna !

Comment

Esmalt postitatud Kuldaares poolt Vaata postitust
            Njah, ega kui tarka juttu ei ole, ega teda siis ka tulema hakka.
            Minupoolseid kommentaare enam selles postituses ei tule.
            Ning minupoolest võib teema lukku panna !
            Nii pandi ära nüüd sulle! Ei pane midagi lukku! Raha tagasi! Vanaraud sulle koos pappidega!

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust
              ... Helisagedusgeneraatorit ei olnud ja lasin YouTube-st bassi testi kuni 5-100Hz ...
              Ära sealt küll sellist asja kuula. Youtube lõhub audio totaalselt ära. Otsi mõni korralik MP3|320 või FLAC madalsagedus lugu.

Edit: Proovi näiteks seda. http://www.world-voices.com/software/nchtone.html
              viimati muutis kasutaja Garol; 16 m 2010, 02:43.
              Estonian SPL & Sound
              @gargru

Comment

Helisagedusgeneraatorit ei olnud
                Audacity on tasuta ning seal toonigene sees, siinusest kantsageduseni...
                Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Saage uuesti kokku.Kontrollige koos uuesti kõlarid üle.Leppige hinnas uuesti kokku.Ei ole vaja rusikaid ega ka solvanguid.

Comment

Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitust
                    Ära sealt küll sellist asja kuula. Youtube lõhub audio totaalselt ära. Otsi mõni korralik MP3|320 või FLAC madalsagedus lugu.

Edit: Proovi näiteks seda. http://www.world-voices.com/software/nchtone.html
                    Mul kunagi isegi oli helsagedugeneraatori programm aga hiljem hakati selle eest raha tahtma. Ära aja sellist juttu, et Youtube lõhub. Pärast veel keegi usub. 3W pole mingi suur võimsus.
                    viimati muutis kasutaja RaunoK; 16 m 2010, 11:40.

Comment

No YouTubist korralikku heli kohe kindlasti kätte ei saa, nii et lõhub küll, aga ainult heli, mitte tehnikat.

Comment

Esmalt postitatud Kuldaares poolt Vaata postitust
                        Ja valjukad poleks vanarauda l2inud **** !!, sinna toodi yhed mis olid ribadeks, kysisin kas on weel helitehnikat, mees vastas jah, seisavad hetkel ning ei leia kasutust, ja rääkisin venna ära et omale saada ! pirn
                        Tsiterin juhuks, kui kasutaja peaks aru saama mida ta kirjutas. Ehk saab sind pitskruvide vahele.
                        viimati muutis kasutaja RaunoK; 16 m 2010, 19:31. Põhjus: Ei ole ilus sugulastest eputada

Comment

Kui müüja oleks tahtnud sulle tünga teha, siis ta poleks lasknud sul neid testida.
                          Kui esmakordsel testimisel viga ei leidnud ja ütlesid et kaup sobib ja kõik on ok. siis nii ongi ja pole mõtet oma sõnu süüa.
                          Ning kes teab mis peale seda võis juhtuda, iga asi ükskord sureb ära, ning oli ju öeldud, et pole kvaliteet kaup.

Kui müüja sulle 10% su rahast tagasi annaks, siis võiksid ka õnnelik olla.

Comment

Tsiterin juhuks, kui kasutaja peaks aru saama mida ta kirjutas. Sugulane on uurija, ehk saab sind pitskruvide vahele.
                            Niisugune jutt on küll ülihale...kui mul on sugulane/sõber mafias siis kuidas see peaks kottima minu asju? Sa ise ei saa omi asju klaaritud? Samas see uurijate ja mingite taoliste "seadusetegijate" kasutamine on väga hale, niisugune meie "armas" banaanivabariik siis on.
                            Millised lepingud tehingut sooritades sõlmisite - müüja ju sinuga siin arutab seda asja, kui ta oleks tahtnud üle lasta siis teda see arutelu siin ei koti ja nagu oma esimeses postis... (sellest tsitaadis edasi).

Mul kunagi isegi oli helsagedugeneraatori programm aga hiljem hakati selle eest raha tahtma. Ära aja sellist juttu, et Youtube lõhub. Pärast veel keegi usub. 3W pole mingi suur võimsus.
                            Mis asi on "helsagedugeneraator"? Kas mitte ei peaks olema "helisagedusgeneraator"?
                            -Iga asja eest tahetakse raha ju, ise soovid ka praegu oma raha tagasi. Sina arvad, et kõik asjad peavad sinu jaoks olema tasuta aga teistega tülitseda tahad küll?
                            -3W ei ole sugugi väike võimsus, vahe on sees kas see 3W rakendub kõlarile mil 90dB või 100db tundlikkus

[QUOTE=RaunoK;384265]Sina rääkisid jah nii et mina pole eriti bassi sisse laskud ja proovisin neid kodukino taga.
                            See lause on vale "Antsin talle kõlarid kodu" asi toimus siiski ühikas ja ma käisin ükshaaval proovimas neid valjukaid. See kari harakid ei ole suvalised harakad, nad tahavad omada """vastavat haridust""", et leida töökoht, mitte panna rotti!
                            Endal veel ülbust jagub, ära ennast linnas näita, muidu kahatset, nagu mina seda ostu. QUOTE]

-Kõlarid ju anti sulle proovida ja seletati ka enne asja, et mida ei tasu oodata.
                            -Need on need "haridust omandavad" tegelased...Kurat, omanda siis ka õigekirjaoskus, hirmus on vaadata, kõik suured patrioodid aga isegi oma emakeeles kirjutada ei mõista, igas teises postis on lausa andestamatud kirjavead sees.
                            -Oled sa ikka nii kõva mees? Kindel? Pole siin mõtet plähverdada...

Mure siis selline, et ostsin Tesla, Beagid, ja üks tundmatu k6lar:15", 15oomi Kuldaares käest kaks valjukat Tesla ARO 9415 ja ühe tundmatu elemendi . Mul lasti ka proovikuulamine teha, esialgsel kuulamisel ei täheldanud midagi, oma arust olin rahul ja maksin raha ära. Hiljem kui hakkasin põhjalikult vaatama, selgus et mõlemad on siiski vigased, kuna ei tulnud pähe proovida bassi testi. Rohkem keerata ei saanud, kuni väljundis oli ca 4V. Bassi testil oli siiski kuulda kuis võnkepool käib, vastu magnetid.
                            Helistasin talle tagasi, et teie müüsite mulle siiski vigased valjukad ja mulle hakati ajama nii sugust juttu: nad peavadki nii sugust häält tegema kuna katsetasid kusagil laua peal ja ilma koormusetta ei lasta, kastis mängivad paremini. Ja kas sa siis ise ei tea? Ise ju omadest kogemustest proovisin 4a28 ja 4A32 ka niisama ilma kastita. Miks need siis ei jätnud vigast muljet? Muidugi muusika kuulamisel ei täheldanud midagi.
                            Küsisin kas ehk ostaksite tagasi need elemendid...nii 200kr jätke kas või endale, mulle vastati umbes, et meie ei viitsi tagasi tulla ja ega me ei taha ka nendega uuesti jamada. Ise oled süüdi et ostsid. Ise olin keemas, kui sellist ülbed mula aeti.
                            Kusjuures tahtsid ka Beag 512/A pakkuda, õeldi juba ette, et ühel käib võnkepool vastu magnetid ja teine on korras. Seda teist proovisin ka ja oli juba kuulda et tol käib ka vastu. Poole võimsuse pealt ei täheldanud midagi, kui lasin talle juba ca 30W oli juba päris häirivalt kuulda, tänu millele jäi ka ostmata.
                            Muidugi enne seda jutu ajamist küsisin, et kust saite need valjukad, siis oli kuulda meeleheitlikku vaikust lõpuks oli vastuseks: ahh mul vanamees leidis kultuurimajast või saalist, nii kui nii oleks vanarauda läinud.
                            Kas on keegi umbes säärase jama ja sellise debiilikuga kokku puutunud, on lahendust leitud ja kuidas? Jätaks oma pretsiooni sinna paika kui leaks lahenduse.
                            Esimese tsitaadi lõpetuseks, loeme selle teema põhjuse (antud teemaalgatuse 1. posti) uuesti ilusti läbi ja mõtleme asja üle järele... Kes milles süüdi oli?
                            -superradical-

Comment

Teemast kõrvale jälle, youtube kvaliteet

240p - 64kbps
                              360p - 128kbps
                              480p - 128kbps (aga räägitakse, et tundub madalam)
                              720p - 128kbps
                              1080p - 128kbps

128kbps = 64kbps ühte kanalisse, kui tegemist pole just Joint Stereoga. MP3 puhul on asi väga jama. AAC puhul on natuke teistmoodi, räägitakse et selle 128kbps on võrreldav MP3 320kbps kvaliteediga (Isiklikult mõlemat kuulates vastu ei vaidleks). Youtube kõikide videode audio peaks AAC formaadis olema, sest MP3 hakkab natuke vanaks jääma. Võtke seda kui, et JPG on MP3 ja AAC on PNG.
                              (Viimaste uuenduste järgi, 14. Sept.)

Edit:
                              Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                              Mis asi on "helsagedugeneraator"? Kas mitte ei peaks olema "helisagedusgeneraator"?
                              ära ennast linnas näita, muidu kahatset
                              Kas mitte ei peaks olema "kahetsed"?
                              Estonian SPL & Sound
                              @gargru

Comment

Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitust

Edit:

Kas mitte ei peaks olema "kahetsed"?
                                Ehk sa vaataks, kes mida ütles/kirjutas
                                See "kahatset" ei ole muide üldse minu sulest, SEE OLI TSITAAT kui sa postitust korralikult läbi lugeda ei vaevunud , lihtsalt olulise osa rõhutamiseks lisasin jutumärgid.
                                Siin pean taas kahetsusega tõdema, et paljud kes mulle vastu plõksinud siin on ei ole lihtsalt vaevunud mu kohati pikki poste lugema (ilmselt on siis asjade tõlgendamisega ja arusaamisega paljudele raskusi). Mis ei ole muidugi imeks pandav - olen päris paljude huvilistega suhelnud ja kohati jääb mulje, et paraku elus olulisele (näit. oma emakeele oskusele) eriti rõhku ei panda. Ma ei saa aru miks peaks olema elektroonikahuviline endassetõmbunud "koopainimene" kes teistega eriti ei lävi, õnneks on siiski ka inimesi kes niisugusesse kildkonda ei kuulu kuid neid on kahjuks vähem .
                                Lugedes välismaiseid foorumeid siis sealt ei jää niipalju hädapätakaid silma, näit. ülemaailmsetes foorumites suhtlevad hiinlased ja venelased, inglased ja prantslased...kui on erinevaid keelelisi tõlgendusi (suheldes inglise keeles) siis oma postis seda ka rõhutatakse ja vajadusel palutakse selgitusi ühe asja eri keelelise sõnastuse puhuks, et käsitletav probleem saaks adekvaatselt lahendatud.

Seepärast mina näit. pooldan absoluutselt meetmete võtmist, et elementaarne keelekasutus saaks korrektseks!!!
                                Ei pea silmas just juuksekarva lõhkiajamist (näit. siinse tarkvara vigadest!!! tingitut, topelt esinevate sõnade puhul, tähtede ühekordset vahetust sõnas [kiire kirjutamine]) kuid, niisugused näited: "nii sugune", "võttma" ja paljud teised, kui need hakkavad ühe tegelase poolt muutuma alaliseks siis on midagi lahti, eriti kui tegelane on väitnud "ah, krt, mina küll mingis emakeele tunnis ei viitsi passida" või kui tegelane koolikohustuse mittetäitmise pärast on klassikursust kordama jäänud?
                                Kas peab see foorum olema tõesti kiiksude promomise koht?
                                Muidugi, facebook jne on saatanast...olgu ülistatud rate... onju???

Mälu värskenduseks, 30. post uuesti läbi lugeda, Garol
                                viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 16 m 2010, 21:55. Põhjus: värskendus
                                -superradical-

Comment

Working...
                                X