Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sain tünga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Vs: Sain tünga

    Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
    ei ole lihtsalt vaevunud mu kohati pikki poste lugema (ilmselt on siis asjade tõlgendamisega ja arusaamisega paljudele raskusi).
    Sa ajad täielikku pläma. Jää vait. Paha hakkab.
    Erilahendused.
    PS või mail.

    Comment


      #47
      Vs: Sain tünga

      Poisid, poisid, langeme meeste tasemelt samuti tünga tegija ja tünga saanu tasemele?

      "Eestlane on visa, ära sina kisa.
      soovin sulle edu, võtke vähem mõdu"
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

      Comment


        #48
        Vs: Sain tünga

        Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitust
        Sa ajad täielikku pläma. Jää vait. Paha hakkab.
        Pigem W@ldur-i postitused ajavad südame pahaks. Paljudes teemades lihtsalt pole midagi tarka öelda ja hakkab mingi mõtetut juttu ajama, mis võiks jääda kirjutamata ...

        Mis siin ikka arutada, kui Kuldaare oleks vähegi lugupidav inimene, siis ta ostaks oma vanaraua tagasi. Aga nagu näha, siis taheti lihtsalt oma sodi eest raha saada ja muu polnudki tähtis!

        Comment


          #49
          Vs: Sain tünga

          Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitust
          Sa ajad täielikku pläma. Jää vait. Paha hakkab.
          Kes sulle putru pakkus, et lusika järele haarasid? Ah jaa, sul vist oli oma pakutava reklaamimiseks "kodukas" mida mainisin
          Järgmine "tarkpea", noored nokad kipuvad ikka vanemate inimestega klähvima...

          Mis mul ütelda -

          Meeldiv tõdeda, et meil mõned noored siiski on asjadest oma reaalse arusaama kujundanud.
          Tegelikult, ega W@ldur-i enamasti sisutuid (no ühe kasutajate puuduses kiratseva foorumi reklaamposte ju nii võib nimetada) poste ja laiutamist on mõtleval inimesel tõesti nigel lugeda, moded võiks selle möödunudsügisese "reklaamikampaania" eest tagantjärele midagi määrata.


          Mida ma tahan lõpetuseks ütelda: Olen ise siin foorumis kokku puutunud suhtumisega kus kasutaja sai võimendi detailid millest asja õigesti kokku pannes oleks saanud töötava võimendi (ise mitmeid samasuguseid teinud ja kõik senini töötavad erinevais paigus) kuid kui ei järgitud absoluutselt selgitusi ja "puust, punaseks" nõuandeid siis see põletati muidugi läbi [võimendi vajab jahutust, kui toitepinge on ette nähtud kahepolaarne siis sellele ei tehta mööndusi] ja pärast hakati nõudma esialgu uut, seejärel raha tagasi...no kurat, mingi hea samariitlane olen või? Teine juhus, töötav moodul, reziimid täpsustatud, ühenda ainult toide ja paigalda jahutus ning "plug&play" -no mida, toide tagurpidi ja jälle asi korras...esimese hooga mõtlesin, et oi kurat, ehk tõesti minu viga, siis kohe selgusehetk, et ise ju seadistasin kõik jõudevoolud ja asjad paika, tegin testigi raskele koormusele - kõik töötas ilusasti, lõpuks selgus, et lihtsalt hajameelsusest tellija ühendas ise juhtmed valesti.
          Seega enne kui süüdistada tuleks asi läbi mõtelda, tingimused ju selles teemas esimeses postis ilusti kirjas, müüja ei määrinud kuidagi vastu tahtmist ostjale midagi pähe, mingi kohatu "bassitesti" jutt teemal: a la ...ma bassi ei kuulagi ja siis juba mingi jutt, et oleksin bassitesti teinud mingi paari Hz juures - kohatu ju???
          viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 16 m 2010, 22:11.
          -superradical-

          Comment


            #50
            Vs: Sain tünga

            Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
            Mälu värskenduseks, 30. post uuesti läbi lugeda, Garol
            Lugesin ja märkasin, et [QUOTE] tagid olid katki seal ja sõnum ei näinud välja nagu tsitaat. Kiire pilgu peale viskamisel tundus nagu oleks see sinu kirjutatud.

            Selles suhtes keegi ei klähvi "endast vanematega". Igal inimesel on oma sõnaõigus ja õigus arvamust avaldada. Kas pole nii? Üritagem nüüd teemasse tagasi suunduda.
            Estonian SPL & Sound
            @gargru

            Comment


              #51
              Vs: Sain tünga

              radiotehnika35, kõik ei olegi geeniused, kes Eesti keelt oskavad. Teiste kirjavigade üle on hea vinguda, kui ise ikka koolis viieline oled.
              Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

              Comment


                #52
                Vs: Sain tünga

                Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                Niisugune jutt on küll ülihale...kui mul on sugulane/sõber mafias siis kuidas see peaks kottima minu asju? Sa ise ei saa omi asju klaaritud? Samas see uurijate ja mingite taoliste "seadusetegijate" kasutamine on väga hale, niisugune meie "armas" banaanivabariik siis on.
                Ega seda päris tõsiselt ei võtnudki. Nii need tegelased jäävadki puutumata. Siit sealt leian, selliseid lauseid, just kui kui tegu oleks petisega.
                See on eba aus, kui keegi umbes annab asjad ära poisile, teades oma aust, et poisil on huvi aga poiss müüb maha, et raha saada. Hiljem kuuleb, asi on defektne. Müüja ei ole nõus tagasi ka maksma. Mis sul kaotada kui ise olid rahul, siis miks mitte, kasvõi Emeksist saad midagigi vähemalt.
                Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

                Comment


                  #53
                  Vs: Sain tünga

                  Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust
                  radiotehnika35, kõik ei olegi geeniused, kes Eesti keelt oskavad. Teiste kirjavigade üle on hea vinguda, kui ise ikka koolis viieline oled.

                  "OLIN" , koolist juba 10+a möödas, mitte küll kõigis ainetes kuid emakeelt ei pidanud kunagi suurt õppima, ka füüsikat - natuke nostalgitseda siis tuleb küll meelde kui poolele kursusele sai tunnis teste tehtud kui mõni oluline töö oli...

                  Samas, ka mina ei ole peturlust ja röövellikku käitumist kunagi heaks kiitnud kuid kui tingimused on kõik kirjas siis tulebki oma vigadest õppida.
                  Muidugi ei ole müüja poolt antud teemas kasutatud vulgaarsed väljendid ka teda heas valguses näitavad, siin foorumlastel jällegi õppekoht - näha kellega tegemist ja kui ärilisi kontakte peaks tekkima siis jällegi koht kus mõtelda kellega äri aetakse.
                  Täpselt jääb siiski mulje, et "pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad" - see ähvardamine, et "linnas ära ette jää" on ääretult matslik. Kui koolitarkust taga nõudsin olin suht boheemlaslik, meenub alati seik kui üks mitu-mitu aastat vanem koolikaaslane alatasa ülbitses ja tülitas, alati oli tal midagi ütelda, tema arvates pidid kõik joonduma just tema mallide järgi, ähvardamine samas liinis oli tavaline, pidin kohati oma koduteed valima, et kust minna või kuhu astuda. Vaatamata sellele, et vennike oli minust mõõtmetelt 2 korda suurem sai ta ometi oma ülbe käitumise eest tasu ja komistas omakorda jõulisema venna otsa, olevat saanud nii kõva keretäie, et hommikuks oli surnud omaenese voodis - räägiti hiljem, et sisemised vigastused olevat olnud rängad. Kuigi kui see toimus oli mul kool juba mitu aastat selja taga aga ilmselt siis vend ei olnud oma suhtumist ikka muutnud ja jätkas samas liinis kuni kellegil sai villand. seega see "rusikatega vehkimise" jutt on BULLSHIT!!!
                  -superradical-

                  Comment


                    #54
                    Vs: Sain tünga

                    Tere!

                    Soovitaksin mitte eriti teha äri balti jaama juures oleva Diskonto OÜ ga. Otseselt tünksi veel ei ole saanud aga ebameeldivusi valmistab küll.

                    Käisin seal eelmine nädal ja silma jäi üks AEG kodukino millelt 3 kõlli puudu oli ja vajaminevad kaabeldused. Poes see asi järel ei olnud ja ainult üks komponent oli sisse lülitatud "sinine tuli" põles. Mõtlesin, et korterisse oleks paras selline lahja süsteem püsti panna. Müüja ei teadnud kas asi kasutatud või uus. No eks kulumisjälgi natuke oli ka. Nõustus et asi on kasutatud.

                    Mõtlesin, et tühja kah ostan ära, küll 3 kõlli veel saab osta ja 50 krooni alla kah 650 kr kokku siis.
                    Pidasin nõu ja juhendi järgi said vajaminevad kaablid ka ära ühendatud. Ei kippu ega kõppu, tööle see süsteem ei hakanud. Viskasin kiirelt kaitsmele ka pilgu peale - kaitse oli läbi kärssand kunagi ja oli vasktraadiga ümber keritud ja tagasi pandud. Egas midagi, järgmine päev tagasi. Nüüd oli mingi tegelane ka seal kellega müüa nõu pidas kui midagi ei osanud vastata.

                    Mees kohe rääkima, et tema on kõik järele proovinud ja töötab kõik. Ma ütlesin, et mul ei tööta mis nüüd saab. Ütles, et VGA kaabel on puudu. Lubas Tevalost otsad osta ja juhtme teha lisa raha eest. Ma ütlesin, et jätan asjad siia ja pane mingi hetk tööle, tulen läbi ja vaatan üle. Seletas ainult oma kaablist, ei tahtnud väga et komplekti sinna jätaksin. Lõpuks ikka sai see sinna jäätud ja pidid helistama mulle, mida siiani tehtud ei ole

                    Ühesõnaga asja jagavat inimest seal ei ole ja kliendi sõbralikust samuti mitte Ei soovita.

                    Comment


                      #55
                      Vs: Sain tünga

                      Esmalt postitatud Laborimees poolt Vaata postitust
                      Müüja ei teadnud kas asi kasutatud või uus.
                      Tüüpiline vastus (mina ei tea midagi), et mitte millegi eest vastutada.

                      Esmalt postitatud Laborimees poolt Vaata postitust
                      Viskasin kiirelt kaitsmele ka pilgu peale - kaitse oli läbi kärssand kunagi ja oli vasktraadiga ümber keritud ja tagasi pandud.
                      Tase!

                      Esmalt postitatud Laborimees poolt Vaata postitust
                      Mees kohe rääkima, et tema on kõik järele proovinud ja töötab kõik.
                      Ta oli isegi tubli, viitsis kaitsmele juhtme ümber keerata

                      Endal kogemus konkreetselt selle poega puudub, aga väga sarnane olukord ühe teise kohaga.

                      Comment


                        #56
                        Vs: Sain tünga

                        Ega Balti-jaamast ei tasu jah eriti midagi osta.Sealt võid otsida mingit varu osa vms.

                        Comment


                          #57
                          Vs: Sain tünga

                          Esmalt postitatud Rom poolt Vaata postitust

                          Endal kogemus konkreetselt selle poega puudub, aga väga sarnane olukord ühe teise kohaga.
                          Kirjuta ikka selle koha nimi siia kah, ise nad ju "reklaami" esile on kutsunud - ehk on kellelgi kasu sellest infost ka tulevikuks!
                          -superradical-

                          Comment

                          Working...
                          X