Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ebay's ...müüakse kõike..

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #2
    Vs: Ebay's ...müüakse kõike..

    23k USD-d
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

    Comment


      #3
      Vs: Ebay's ...müüakse kõike..

      Esmalt postitatud YRO poolt Vaata postitust
      23k USD-d
      Krapid krappideks, aga shipping cost on lausa killer...
      Kolakoguja

      Comment


        #4
        Vs: Ebay's ...müüakse kõike..

        Selle 7k eest tuuaks nad ilmselt koju kätte sellesama müüja poolt, kui muidugi nende ostja oleks siinmail.
        Samuti, arvestades massi siis nende transport USAsse näit. maksaks päris palju.
        Ei maksa seda transat nii ulmeliseks pidada, uurisin siin kevadel trafosid, kõik on võimalik, vastavalt oma soovile mähitakse-niipalju Volte/Ampreid vs. VA kui omal vaja, nende soovide järgi tehakse, idas (hiina, lõuna korea jne) neid firmasid kes toodavad on tuhandeid, paljud müüvad toodangut ka euroopasse ja olemas vajalikud EU märgistused ja TÜV-d. Hinnadki soodsad: näit. 3000VA trafo oli ca. 800eeku, nelja sekundaariga, igaüks 60V, mass ligi 30kg (toroid) :P
        Igasugused võimalused kaalusin läbi aga transa oleks olnud 4korda kallim, sinna otsa veel toll (maksud) - tulemus: nonsens.
        DHL tahtis kõvasti üle 200 dollari saada, oleks huvilisi siis mõttekam võtta merekonteineris oma m3 ja saaks sinna toppida trafosid mitukümmend tükki, DHL-ga oleks aega kulunud 1,5-2 nädalat. OK, ise konteinerit rentides läheb u. kuu, hobitroonikut see lisa 2 nädalat ei tapaks samas...

        Lõpuosa tugevalt OT kuid, nagu sellest näha - seda 7k pole ulmeks mõtet pidada (mass/mõõdud...).

        Kas need kõllid on tõesti seda oma hinda väärt, tekkis minul hoopis küsimus - laitmatus korras nad ka ei paista - pildil ju näha, et ühel on ülaservast vineerikiht lahti tulnud ja murdunud, mis muuseumieksponaadid???
        -superradical-

        Comment


          #5
          Vs: Ebay's ...müüakse kõike..

          Eks lausidioote on igalpool ja ka neid, kes ehku peale otsivad idioote...

          Comment


            #6
            Vs: Ebay's ...müüakse kõike..

            Nii palju ja nii kaua kui mina tean on Kinapi toodang lääne fännide seas, väga kõrgelt hinnatud. Konkreetselt need kastid on unikaalsed ja teevad suures ruumis väga head heli, nad on pea 3m kõrged!!! Meil on lihtsalt väiksed toad! See kes need müüki pani, pole ei loll, ega idioot, aga ta teab turgu väga hästi ja ka kasutusala ja teab ka seda, mida fännid otsivad üle maailma. Mujal maailmas osatakse raha teha ja teenida, kuid selleks on vahendeid vaja ja kui need kastid suurde, mingi klubi saali panna siis esiteks on seal suurepärane heli ja väga hea reklaam, klubile. Vene värk on läänes väga popp!Need teenivad oma maksumuse väga kiiresti tagasi ja vastupidavad on nad kah. On ka eelnevalt seal müügis olnud vene Kinap seeria valjukaid ja eriti hinnatud on Lomo toodang ja seda meie jaoks ulmeliste hindadega ja müüdud on nad kõik ja tahetakse veel lisagi! Ei imesta üldse seda hinda ja ilmselt nad uue omaniku leiavad, sest maalim on suur ja ära arvamata mitmekesine! Eestist läks müüki, mõni aeg tagasi, veidi väiksem komplekt 2A12 torudega ja originaal lampvõimuga, stereo variant ja seda meie mõistes fantastilise hinnaga ja nädalaga ta läinud oligi! 1350 km kauguselt tuldi järele ja polnud sugugi kallis ostjale. Kõik on suhteline ja kas on meil mõtet siin nii väga sõna võtta ja ironiseerida? Pealegi on siin vähe neid kes seda komplekti kuulnud on. Kui üldse on. Mina olen, sest ühes kinos oli see kasutusel ja võimuks oli kinapi YU-5- 70 4X G-807 lõpus kanali kohta. Vist Kosmos oli ka see kino kus nad kasutuses olid. See oli siis, kui kinodesse ilmus stereo heli. Kui keegi mäletab vana" Ekraan " kino saali, esialgses lahenduses, siis saab ettekujutuse millise ruumi jaoks nad olid ja ütlen veel, et meil on lihtsalt väiksed toad, kui arvate et kõik peab tuppa mahtuma ja selleks peab kõlbama, siis vist nii see pole. Siin on tegu profi tehnikaga ja mitte odavaga.

            Edu Teile kõigile!
            viimati muutis kasutaja humax; 06 m 2010, 09:51.

            Comment


              #7
              Vs: Ebay's ...müüakse kõike..

              Võimalik, et minu kommentaar oli ennatlikult rumal, aga saab siis näha kas läheb kaubaks

              Comment


                #8
                Vs: Ebay's ...müüakse kõike..

                Esmalt postitatud humax poolt Vaata postitust
                Vene värk on läänes väga popp! Kõik on suhteline ja kas on meil mõtet siin nii väga sõna võtta ja ironiseerida? Kui keegi mäletab vana" Ekraan " kino saali, esialgses lahenduses, siis saab ettekujutuse millise ruumi jaoks nad olid ja ütlen veel, et meil on lihtsalt väiksed toad, kui arvate et kõik peab tuppa mahtuma ja selleks peab kõlbama, siis vist nii see pole. Siin on tegu profi tehnikaga ja mitte odavaga.

                Edu Teile kõigile!
                Kustutasin osa teksti ära.
                Esimesele lausele ei vaidle üldse vastu, DIY on täis lambifriike kes otsivad NL-i lampe taga, ei taha nad mingisuguseid Raytheone ega muud sõjakola tootvate firmade toodangut, silma jäänud, et NL-i toodetud on väga nõutud. Huvitav, miks küll? Ilmselt üks kaalukas põhjus on see, et kui saad sama asja mitukümmend korda odavamalt on see juba põhjus. Teiseks on mõistlik see, et suures osas mõtlevate inimeste hulgas ei ole seda meil paljudele omast vihkajainstinkti põhimõttel: "NL-i toodang, järelikult on halb ja ei kõlba..." - see on igas persoonis individuaalselt kinni ja elektroonikat lambapeade poliitika (neid on igal pool, ka meil neist puudu ei tule!) pärast mustata on jama!

                Mõõtmed on . Kindlasti on siingi veendunuid kes arvavad, et nende kodus olevad plastist musakeskuse kõllid on paremad .

                Kirjeldust lugedes tekkis mul väike "oh" - 8kanaliga? heli ja 70mm film...ja seda juba päris hea mitu aastat tagasi nagu sealt lugeda võib . Paljudes Tartu kinodes niisugused näitajad olid? Mis seal praegu on? Kui ausalt üles tunnistan siis ei ole kinno alates põhikooli lõpust jõudnud ja sellest on nüüd juba tublisti üle 10a möödas . Varemalt oli kino isegi maakodu kohas olemas aga nüüd, meie poliitikat arvestades... ja poliitika möla.

                Ka hind, niisugust asja võrrelda, kuidas see võrdlus välja näeks aga:
                http://www.higherfi.com/spkrlist/speakerlist.htm ehk saab mingisugust "hinna" ettekujutust sellelt leheküljelt , ilmselgelt on ka need numbrid seal alusetud küsida kui nii läheneda. Soomes õnnestus näha üle 200k€ maksvaid, subjektiivselt ei oleks niipalju küll nende eest nõus välja käima, kuulamise võimalust ei olnud ja ilmselt minusugune ikka ei mõistaks.

                Mis nende Kinapite näitajad on?
                Tundlikkus?
                Võimsus?
                -superradical-

                Comment


                  #9
                  Vs: Ebay's ...müüakse kõike..

                  Ilma igasuguse irooniata - päris huvitav DIY projekt oleks 253 000 krooni eest ning 77 000 eest võiks kohale ka tuua ja üles panna.
                  Minu DIY blogi
                  <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

                  Comment


                    #10
                    Vs: Ebay's ...müüakse kõike..

                    nagu autot ostaks.
                    Selles valguses tekkis mõte et võiks vähe väiksemad Lomo originaal kinokõlarid müüki panna, 16 oomi vist W oli ka suht vähe. Aga vaadates sellist hinda mnjh. Peab vanaounuga juttu tegema sel teemal.
                    Kuigi samas kasutanud neid ja tõsi on tundlikud ja heli mängib suht suures ribas välja.
                    Vanaounu oli omalajal kinotehnik vene sõjaväes laevadel. Koos kõlaritega käis kaasas ka mingi antiikne transvõim, mingi P214/P210 vms transidega. Ja veel täiskompaktne kinoaparaat mida oma silmaga töös näinud.
                    Rääks et need väiksed valjukad olid mõeldud 200 inimesega saalile.
                    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

                    Comment

                    Working...
                    X