Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tasuta energia !? (läbu)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tasuta energia !?

Esmalt postitatud tuudur poolt Vaata postitust
    Jajah, säde või kaar, mul poe eriti vahet, tean kui süütepoolile pidevalt u. 12v impulsse sissa lasta tuleb kõrdepinge otsast pikk ja pidev säde, mitu ajaühikut siis saaks seda pooli patakaga töös hoida!
    Kus siin tasuta energia on? Sa paned ju täitsa teemast mööda.
    Kuidas selle lahendusega saan mina, lihtne inimene, oma elektriarveid vähendada?

Comment

arvutage välja, mitu sekundit sädet peaks saama tavalisest 1,5 AA patareist, kui süütepool on u. 12v 3A ja kui ma suudan selle äkki üle lüia, oleks ju tore ?
      Mena tollega uma pead es vaeva, sest mes mul viga elläh, eis elä säänses kohas koh korrusi om umbes 100 tuba, lugenu es olõ, aq ma arva e nii palju om. Igäh toaq elli kats kuni kolm inemest, korrusi pääle oll kats pellerkut, kats pesemiseks ja kats süügi jaost. Huunet maq es mälete, kuda taad nimetid aq sääl elli tulevased asjapulgad tulevaistele tüüdele. Üüri eis ma massa umbes 700kr. Oll vest nii?
      Aq põhiline asi midä maq tahtse kõnelda, midäs maq naasi meistma, et tuu mes Narvast tull traate pidi, massa kinni Tarto linn vei riik. Ma naasi arvo saama, et tuu olõiq nuormaalnõ, ku egäh toah om üts sooja puhuja. Tuu perast naasi rehkendama, et ku pallo lät tuud krõbisevat üte kuu pääle. Nii, et rehkendage eis, kui hää elo om. Mötelge nüüd tuu pääle mes Narvast tull, kui tuu kah üürile otse rehkendad, saasi kenagese kopika - oleih tuu energia enam medagi tasuta
      viimati muutis kasutaja RaunoK; 11 m 2010, 01:04. Põhjus: trükivead
      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust
        Mena tollega uma pead ei vaeva, sest mes mul viga elläh, eis elä säänses kohas koh korrusi om umbes 100 tuba, lugenu es olõ aq ma arva e nii palju om. Igas toaq elli kats kuni kolm inemest, korrusi pääle oll kats pellerkut, kats pesemiseks ja kats süügi jaost. Huunet maq es mälete, kuda taad nimetid aq sääl elli tulevased asjapulgad tulevaistele tüüdele. Üüri eis ma massa umbes 700kr. Oll vest nii?
        Aq põhiline asi midä maq tahtse kõnelda, midäs maq naasi meistma, et tuu mes Narvast tull traate pidi, massa kinni Tarto linn vei riik. Ma naasi arvo saama, et tuu olõiq nuormaalnõ, ku egäh toah om üts sooja puhuja. Tuu perast naasi rehkendama, et ku pallo lät tuud krõbisevat üte kuu pääle. Nii, et rehkendage eis, kui hää elo om. Mötelge nüüd tuu pääle mes Narvast tull, kui tuu kah üürile otse rehndad saasi kenagese kopika - oleih tuu energia enam medagi tasuta
        Ühe sõnaga tahtsin seda õelda, see ei ole see mida sa taga otsid, see on kõigest pinge muundur, mite igiliikur.
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Normaalne

... kui see ka pole esialgu tasuta energi!
          Oot, kas ma siis tolguta majandasin ja tegin trükkplaadi asjata? Jutt nagu oli, et ikka tasuta...nüüd poole pealt muutub teema? Imelik värk...?

erinevaid tasuta energia seadmeid
          No võta siis nüüd kinni - mina enam aru igaljuhul ei saa on ta siis tasuta või päris nagu ikka ei ole ka...?

Jajah, säde või kaar, mul poe eriti vahet
          No kuidas siis nii? Need kaks on täiesti erinevad loomad - üks on teisest tulenev (soodsate või mittesoodsate olude kokkulangemisel). Üks väga, väga vana füüsikaraamat: "Suurendades sädelahenduse tekkimisel lahendusvoolu läheb sädelahendus üle kaarlahenduseks". Üheõnaga, sädelahendus tekib siis kui kaarlahenduseks ei ole piisavalt võimsust (voolu). Kaarlahendus on ikka hoopis võimsam nähtus kui säde, kui sädemes oleks suur voolutugevus siis sa sellega pikalt ei mässaks - kipub südame rütmist välja lööma kui voolutugevus liiga suureks läheb .

Esmalt postitatud raxz poolt Vaata postitust
          Kus siin tasuta energia on? Sa paned ju täitsa teemast mööda.
          Kuidas selle lahendusega saan mina, lihtne inimene, oma elektriarveid vähendada?
          Ma vaatan ka, et mul juba ettevalmistused tehtud ja mõtlesin, et hommikuks juba "aparaat" valmis ja saab esimese "tasuta" elektri eest isegi tassi kohvi keeta aga nüüd tundub nii, et võta näpust?

-superradical-

Comment

Vs: Tasuta energia !!!!

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
            hommikuks juba "aparaat" valmis ja saab esimese "tasuta" elektri eest isegi tassi kohvi keeta aga nüüd tundub nii, et võta näpust
            Kas nüüd elektrit tasuta saab aga kohvi saab küll odavamalt kui see säde sinna arvutikasti lasta.
            Põlenud arvuti tarbib hulga vähem seda energiat ja säästu arvel saab kohvi keema.
            Ja maksad EE-le vähem.
            Kui veel selle akustilise müra generaatori, mida siin kõik ehitavad, EMEKSisse viid,
            saad veel vanaraua eest kohvipuru ka ostetud.

Või kui oled tõsisem tehnikamees ja arvutist energia vesijahutusega välja pumpad,
            saad kuuma kohvivee kätte.

On veel üks võimalus.
            Võtad ühe kuupmeetri vett.
            Lased elektri läbi, saad kaks gaas. H2 ja O2.
            Kui nüüd natukene kuumutada, siis on tarkades raamatutes juttu et sellest H2 annab teha heelium.
            See masin läheb üsna soojaks ja kohe nii soojaks
            et sellest ühest kuubist jätkub tervele Eestile terveks aastaks.

Selline masin on ka juba kasutusel ja töötab kenasti. Siin lähedal, 8 minuti tee kaugusel.
            Mina keedan oma kohvi sealt tulnud energiaga. Soovitan teile kah.
            Muuseas, sealt tuleb see energia täiesti tasuta. Ainult et need vahendajad rikuvad tasuta elu ära.

Comment

RaunoK: Hea et keebi siis keelt veel rääkida mõistab:
              A.R.: Aga võtaks hoopis 0,5 kanti vett ja 0,5 kanti antivett. Laseks kokku, saaks rohkem kui aasta läbi.
              1g on umbes 1,1BWs
              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Kui huvi on, miks siis mitte ehitada ja katsetada?

Põhimõtte poolest uusi energiamuundureid ilmselt kodus ja põlve otsas luua ei saa, kuid erinevaid nn. energy-harvesting seadmeid küll.
                Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt Vaata postitust
                  A.R.: Aga võtaks hoopis 0,5 kanti vett ja 0,5 kanti antivett.
                  Mul on kodus küll kaks kraani aga ühest tuleb külm, teisest soe vesi.
                  Seda antivee kraani polnud santehnika poes hetkel müügil.
                  Aga kui keegi pakub, siis oleks huvitatud.
                  Kui nüüd seda juttu ostu-müügi hulka ei tõsteta.

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
                    Kas nüüd elektrit tasuta saab aga kohvi saab küll odavamalt kui see säde sinna arvutikasti lasta.
                    Põlenud arvuti tarbib hulga vähem seda energiat ja säästu arvel saab kohvi keema.
                    Ja maksad EE-le vähem.
                    Kui veel selle akustilise müra generaatori, mida siin kõik ehitavad, EMEKSisse viid,
                    saad veel vanaraua eest kohvipuru ka ostetud.

Või kui oled tõsisem tehnikamees ja arvutist energia vesijahutusega välja pumpad,
                    saad kuuma kohvivee kätte.

On veel üks võimalus.
                    Võtad ühe kuupmeetri vett.
                    Lased elektri läbi, saad kaks gaas. H2 ja O2.
                    Kui nüüd natukene kuumutada, siis on tarkades raamatutes juttu et sellest H2 annab teha heelium.
                    See masin läheb üsna soojaks ja kohe nii soojaks
                    et sellest ühest kuubist jätkub tervele Eestile terveks aastaks.

Selline masin on ka juba kasutusel ja töötab kenasti. Siin lähedal, 8 minuti tee kaugusel.
                    Mina keedan oma kohvi sealt tulnud energiaga. Soovitan teile kah.
                    Muuseas, sealt tuleb see energia täiesti tasuta. Ainult et need vahendajad rikuvad tasuta elu ära.
                    Oma "mürageneraatorit" Emex-isse ei vii, "kasutegur" e. tagasitootlus on olematu . Las to tarbib! Arvutil ka vesijahutust ei kasuta - ilus suu radikas kütab bähemasti tuba

See massinavärk on huvitav jah mis meil siin töötab, paraku ainult üks ja mina veel ei ole kuulnud, et keegi oleks pääsenud selle tegelase jutule kes selle katla kütte pani, siin püüavad ise pusida aga head nahka ei ole veel tulemas ilmselt niipea.
                    Huvita, mina teadsin, et ta 8min. ja u. 20sek-i? teekonna kaugusel
                    -superradical-

Comment

Mul on kodus küll kaks kraani aga ühest tuleb külm, teisest soe vesi.
                      Seda antivee kraani polnud santehnika poes hetkel müügil.
                      Aga kui keegi pakub, siis oleks huvitatud.
                      Kui nüüd seda juttu ostu-müügi hulka ei tõsteta.
                      Parandaks, et päris tasuta ei ole. See kurinahk saab varsti otsa, seega kulumine on täitsa olemas. Väidetavalt peaks olema pea pool juba ära kulunud
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                        iin püüavad ise pusida aga head nahka ei ole veel tulemas ilmselt niipea.
                        Huvita, mina teadsin, et ta 8min. ja u. 20sek-i? teekonna kaugusel
                        Mõned sutsud sooja on ikka saadud lähemal kah.
                        Mul on selline 8 m pikk mõõdulint. Ma rohkem ei saa korraga mõõta.

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt Vaata postitust
                          Parandaks, et päris tasuta ei ole. See kurinahk saab varsti otsa, seega kulumine on täitsa olemas. Väidetavalt peaks olema pea pool juba ära kulunud
                          Siis panevad äkki maksu peale. Omanik saadab arve.
                          Aga ma tegelikult ei usu et see enne valimisi tuleb.

Comment

Mõned sutsud sooja on ikka saadud lähemal kah.
                            Ehk sellega on see 20sek. isegi juba kaetud ?
                            -superradical-

Comment

Njah, võtsin ja lugesin selle teema läbi.
                              Kommentaariks niipalju, et inimesi juhib usk. Ja kui keegi siiralt usub, et miskit tasuta saab, siis miks meie peame temalt selle usu ära võtma. Meil on ju usuvabadus, samuti pole keelatud ajuvabadus.
                              Sama kehtib ka kaubandusallahindluse kohta (näe, tasuta telefonid ).

Muide, mis EEsse puutub, siis annavad vahest nad ka tasuta energiat. Harilikult on aga siis neil liinipinge veidi kõrgem ja see tasuta energia lööb seinakontaktist sädemeid ja saadab toiteplokke teise ilma. Värske kogemus.
                              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

On kah selline kogemus olemas, kui EE tegi terveks nädalavahetuseks eripakkumise ja andis kahele faasile nulli suhtes 400V, üks jäi endiselt 230V peale. Seevastu faaside omavahelised pinged olid 400V ja 2*230V. 1f tarbijatele jah soodus, 3f omadele väga miskit ei muutunud - vähemalt koguseline pool jäi samaks
                                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                                X