Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
veel uskmatutele, on antud mitu joonist ka "UFO"mootorile: http://keelynet.com/gravity/carr3.htm
ja neid on mõned veel, juba nazid aretasid ringi kujulist lendavat seadet ja sellest on juba 50-60 aastat möödas ja ikka jamatakse mingite suurte raketidega, et kuule saada ja põhjus on lihtne, ei saa ametlikult kasutada tasuta energja seadmeid, muidu hakatakse küsima, et miks meile nafta ja elektri arved !
Muide, juba päris ammu, nii 20. sajandi alguses tehti ka huvitavaid katseid, PDE jne. asjadega, ometi pole needki tänapäeval veel transpordivahendite peale jõudnud, küll on igsugu probleeme mida raske lahendada.
Sama on ka selle "tasuta energiaga" - selle uurimustööle kulub sadu miljardeid nagunii igal aastal ja ometi ei jõuta kuhugile. Ning mis kõige olulisem - FÜÜSIKAS kehtivad oma seadused. Oletatakse jah igasugu juhmardite poolt, et kõik saab "kohe-kohe" ümber lükatud...anyway, oleks aeg seegi teema tõsta "jauramine rumalatel teemadel" alla.
Ja veel, on ka selline sell nagu Kapanadze, temal teistsugune energja seade, tema tõmmbab maast elektrone ja selleks kasutab kõrgsagedust ja kõrgepinget,
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
selliseid asju võiks ennem uurida, kui öelda, et see pole võimalik ja kes vene keelest paremini aru saavad, siis rytubis on ka nendel teemadel palju juttu !
Vene keelest arusaamisega on kuidas on kuid vene foorumites jah on huvitavat ja asjalikku infot ja materjale, niisuguse rumala lahmimise otsa õnneks ei ole veel sattunud. Paraku...eks see näitagi taset! Kurb...
Mida siis veel? Mis jutt, et tuumareaktsioon ei olnud võimalik paarkümmend aastat tagasi? Mis jahu...
Juba 2. Maailmasõja lõpupäevil visati Jaapanile 2 aatomipommi, sellest on tunduvalt rohkem kui paarkümmend aastat. Varsti juba 50a tagasi lõhkas Venemaa ajaloo suurima fusioonipommi jne...
Eesti keele kirjaoskusele võiks ka tähelepanu enam pöörata! Ja siis rumalaid mõtteid mõlgutada kui sellega korras...
Kui naftašeigi poolt mahalaskmist ei karda, siis õpi keelt, käi tööl, teeni raha, ja anna ehitamisele hagu.
Ega's siin foorumis pläramine kaugele vii, varastavad uskumatud viimaks veel idee ära. Ole ettevaatlik.
Huvitav, aga kas nn resonantsmootoreid pole ehitatud? Lased teatud hulga elektrit sisse koguaeg, siis mootor hakkab koguaeg tuure tõstma ja lõpuks on jõud mitmesaja kordne
Kadus üks vana füüsikaraamat ära, kus oli kirjeldatud resonantsi elektriahelates. Et kui mootoris tekib resonants, siis jõud seal muutub nii suureks, et mootor lõpuks puruneb..
Jah, eks oligi arvata, et asi mölaks kipub ja nokitakse rohkem keeleoskuse kallal, kui teemas...
Ma ei tahtnudki miskit uut luua ja kedagi ümber veenda, lootsin lihtsalt leida mõttekaaslasi aga ega need üldjuhul vist julge sellest rääkida, just sellepärast, mis siin toimub, minu meelest need, kes loevad esimest postitust ja mõtlevad, et see pole ju võimalik, ei peaks üldse suud pruukima, neid on niigi küll, mina sattusin selle teemsa otsa ja pusin ka asja edasi, mitte ei vehi oma põhikooli füüsika teadmistega...
No täitsa müstika, teemat on juba kaks lehekülge aga tasuta elektrit veel ei paista kuskilt. Mis puutub alumiiniumi ja magneti vastastikusesse käitumisse, siis tõesti- selle nähtuse tegelikuks selgekssaamiseks on vaja keskkool korralikult lõpetada, kõrgkooli sisse saada, kõrgema matemaatika algkursus läbida ja siis ennast läbi elektri- ja elektromagnetismi kursuse närida. Mina närisin. Usu mind, see ei ole mingi müstiline ega seletamatu nähtus, nagu ka palju muud meie ümber. No tõesti- võtaks äkki mõne õpiku kätte ja loeks seda ilma eelarvamusteta ja jätaks youtube-i korraks kõrvale..., kui valida ei oska, mida sealt südamesse võtta ja mida mitte.
Siin foorumis tuleb igal aastal mõni uus "leiutaja" ja hakkab heietama unistusi "Tasuta energia", igiliikuri ja muudel analoogilistel teemadel. Varsti selgub, et möla on palju, aga tulemust pole. Oma harimatuse näitamisega siin edu pole loota. Mõttekaaslasi otsi mujalt.
Ma ei tahtnudki miskit uut luua ja kedagi ümber veenda, lootsin lihtsalt leida mõttekaaslasi aga ega need üldjuhul vist julge sellest rääkida, just sellepärast, mis siin toimub, minu meelest need, kes loevad esimest postitust ja mõtlevad, et see pole ju võimalik, ei peaks üldse suud pruukima, neid on niigi küll, mina sattusin selle teemsa otsa ja pusin ka asja edasi, mitte ei vehi oma põhikooli füüsika teadmistega...
Eks meil olegi nii, need kes liiga agaralt oma asja teistele peale surub ilma sellest midagi teadmata saavad kohe molli.
Mõttekaaslasi leiad siit, kirjuta kasutaja Zeitgeist1 'le tal on juba pikaajaline kogemus selliste masinatega ja üldse tasuta elektri asjadega.
Edu!
Mind lohutab see, et ma pole ainuke harimatu, kes selle asjaga tegeleb n. John Searl kes ka oma seadme tegi ja kelle maja "kogemata" maha põles ja enamus asju sinna sisse, või siis Tom Bearden kes leiutas MEG generaatori jne.
Õhksoojuspump on ju ka "ulme", paned aga 1kw sisse ja 4 tuleb välja, see ei ole võimalik, see käib tuumatermokoolifüüsika vasu, või on jutt selles, kuidas olemasolevaid energiaid paremini ära kasutada, see, et me seda veel ei oska, ei tähenda, et seda pole...
Comment