Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tasuta energia !? (läbu)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tasuta energia !?

Mäletasin valesti, see ei olnudki võimendi vaid regulaator aga ega vahet pole, kui see toimib nii nagu lubatakse !

sellel lehel on ka muud huvitavat aga ega seda sellepärast lugena pea, sest seal on asjad, mis nigunii ei tööta...

Comment

kõige suurem mida google leidis

telli kui suur tahes?

üks pisike kah

Mida suurem seda rohkem tasuta saab energiat ära anda tassimise näol
      (ei kasuta kirjavahe märke nimelt)

Comment

Tuudur, seleta ära selle 30% lisaelektri kohta...
        Kui mul on automaatkaitse, mis lööb välja, kui tarbimine on üle 10A (võrgupinge 230V korral saab kasutada 2300W tarbijat), siis seda aparaati kasutades saan selle sama kaitsme taha ühendada 13x230=2990W (10+3 lisaamprit 230V pinge juures) võimsusega tarbija?

Paneme selliseid seadmeid mitu tükki järjest ja ongi tasuta elekter, eks.

Comment

No tee mis tahad, ei seleta, kui tahd siis loe, ehk on seal kirjas : http://x-faq.ru/index.php?topic=229.0
          mina selle skeemiga ei tegele ja ei hakka ka, panin selle üles, kuna üks siin ( arvatavasti nalja pärast ) tahtis seda skeemi .

Comment

Esmalt postitatud tuudur poolt Vaata postitust
            No tee mis tahad, ei seleta, kui tahd siis loe, ehk on seal kirjas : http://x-faq.ru/index.php?topic=229.0
            mina selle skeemiga ei tegele ja ei hakka ka, panin selle üles, kuna üks siin ( arvatavasti nalja pärast ) tahtis seda skeemi .
            Ei küsinud nalja pärast, mina homme juba saan siis võibolla tasuta elektri . Võta eeskuju! Igaljuhul jupid on välja otsitud ja kohe hakkan plaati söövitama - tahaks, et see "aparaat" ikka silmalegi kena vaadata oleks.

A jah, nii saab küll, et see "aparaat" võtab võrgust ise näit. 1000VA, annab aga välja 1300VA, siis sinna aparaadi järgi ühendame teise ja selle toiteks kulub siis 1000VA esimese "aparaadi" toodetust (300 jääb järele ), nüüd omakorda selle teise "aparaadi" järgi ühendame järgmise ja sellelt saame jällegi 300VA "kasulikku" elektrit - lingime niiviisi alguses prooviks 10 nihukest "aparaati" järjestikku ja tulemuseks on tervelt 3kVA "tasuta" elektrivõimsust. Seda siis võib oma äranägemist mööda kasutada elektriseadmete toitmiseks, kes tahab, keedab teed (veekeetja tarbib tavaliselt 2kW(kVA) ja ma räägin sellest posti lõpus, miks me ainult 2kVA ära kasutame), kes tahab kütab tuba...mina ilmselt juhin selle tasuta elektrienergia peale muundamist kõlaritesse - maitse asi, kellele üks, kellele teine :P

Nii, miks siis ikkagi ainult 2kVA? Aga seepärast, et kuna võrgust tarbisime esimese aparaadi tarbeks tervelt 1kVA energiat siis nüüd anname selle võrku tagasi, siis EE ei pääse meid eletriarvega kummitama. Lihtne ju!
            -superradical-

Comment

Normaalne

Mina alustasin sellisest väikesest vigurist : http://www.emanator.demon.co.uk/bigclive/joule.htm
              ja suurtemate mähistega olenb saanud paremaid tulemusi, kui see ka pole esialgu tasuta energi, siis saab vähemalt seda, et patareidega, mis muidu tuleks ära visata, saab selle abil laadida teisi patakaid,

selles foorumis on varsti mingi 1000 lehte ainult sellest, kuidas sellid proovivad seda paremaks teha, see on suht sarnane Bedini joonisele, milleni ma ka juba varsti jõuan !

Comment

Joule Thief on ju füüsikaliselt selge. Tegu lihtsa SMPSiga, mis tõstab pinget. See energia on patareis olemas, aga LEDi põlema saamiseks on vaja pinge üles viia.
                Ja ka selles protsessis on kaod. Väikesed, aga nad eksisteerivad. Jah, saad küll 1 LEDi natuke vilgutada, aga mis on asja praktiline pool? Elektriarved ju ei vähene...

Comment

Seda on alguses hea proovida, see rohkem mänguasi, mul põles suvalise topeltooliga vidin 0,4 voldi peal 3 öödpäeva järjest ja nagu ma eelpol mainisin on sama skeemi edasi arendusega pandud tundideks põlema päevavalguslamp või tekitatud läbi süütepooli mitme mm sädet
                  te siin haritud sellid, arvutage välja, mitu sekundit sädet peaks saama tavalisest 1,5 AA patareist, kui süütepool on u. 12v 3A ja kui ma suudan selle äkki üle lüia, oleks ju tore ?

Comment

Esmalt postitatud tuudur poolt Vaata postitust
                    kui ma suudan selle äkki üle lüia, oleks ju tore ?
                    mmmh! No miks ta siis tore ei oleks!

Aga sädemega paraku niisugune lugu, et siin ei ole jutt sekunditest vaid pigem mikrosekunditest või heal juhul millisekunditest
                    Kui sul see õnnestub, et saad seda lausa sekundites siis ei ole tegu enam sädemega, saad suisa elektrikaare ja no mõtle, kui see nüüd viia plasma vormi, sa mõtle millised "lõputud energiavood" su ees avaneksid? Ehk murrad sellega veel müsteeriumi kuidas turvaliselt hoida püsivalt alal termotuumareaktsiooni?
                    Siin ma aga hoiatan - EE insenerid hoiavad sul 24/7 silma peal...ära üle pinguta!!! Vastasel korral me peame varem või hiljem kurvastades ajalehest nekroloogi lugema...ja ainult saame heietada ja oletada teemal "is oleks siiski kui..."
                    viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 11 m 2010, 00:16.
                    -superradical-

Comment

Mina usun,et on võimalik voolu magnetite abil saada.Isegi kui magnetid tasakaalu viia ja vastuseks on ikkagi null,siis on ju võimalik magnetite abil lükata ja tõmmata.

Comment

Kas see päevavalguslamp on pandud põlema selle sama 0.4V tühja patarei pealt?

Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust
                        Mina usun,et on võimalik voolu magnetite abil saada.Isegi kui magnetid tasakaalu viia ja vastuseks on ikkagi null,siis on ju võimalik magnetite abil lükata ja tõmmata.
                        Jah, sa saad magneteid mööda mähiseid liigutada, et voolu saada. Samamoodi võid generaatorit vändata. Aga see ei ole tasuta energia, kui selle saamiseks on tööd tehtud.

Comment

Tuleb panna need kuidagi iseseisvalt liikuma.

Comment

Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust
                            Tuleb panna need kuidagi iseseisvalt liikuma.
                            Nende liikuma panemine võtab rohkem energiat, kui nende liikumisest saab.

Comment

Jajah, säde või kaar, mul poe eriti vahet, tean kui süütepoolile pidevalt u. 12v impulsse sissa lasta tuleb kõrdepinge otsast pikk ja pidev säde, mitu ajaühikut siis saaks seda pooli patakaga töös hoida!
                              Magnet mootor on hea küll aga ma arvan, et elektriga ergutatav magnet mootor on veelgi tõhusam...

Comment

siin on leht : http://www.free-energy-info.co.uk/
                                see on vist üks kokkvõtlikumaid ja seal on alguses 16 chapterit, kus on liigitatud erinevaid tasuta energia seadmeid ja sealt leiab nii magnetmootoreid kui ka auto ökonoomsemaks muutmise seadmeid !

Comment

Working...
                                X