Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Tore, et taaskord seda näidet mainid. Kokkuleppeliselt on esimesi seadusi vaid üks, kas sinupoolne sisestusvääratus või tahtlik rõhuasetus? F=ma, on üks enamlevinud kiirenduse/aeglustuse arvutusvalemeid. Kui jätta deformatsioon arvestamata st sein jäik ja auto(d) pehme/d), siis kuidas see valem naerualuseks kujuneb, et sellega "igiliikurit" võrrelda?
"Esimesi" on mainitud seetõttu et siin foorumis levivad ka kõrgema numbriga Newtoni seadused.
Kui seda F=ma valemit natuke teisendada siis saame keha kineetilise energia valemi A=mvv/2.
Kui leiame nende kolme liiklusvahendi energiad siis kahe, 60 km/h, põrkunu energiamuutus kokku on kaks korda väiksem kui
kolmandal, 120 sõitnud, autol. Milleks see energia kulutati polegi eriti oluline.
Väide et 1+1 on sama mis 4 on kas natuke naljakas või on selle taga suur saladus.
Huvitav on ka lahendus ühe 60-ga sõitja vaatenurgast.
Seal on minu jaoks sees pisike müstikaelement.
Virtuaalselt liikuvad kehad.
Naljakas, et kõik need tasuta energia aktivistid ignoreerivad täielikult fakti, et tasuta energia on meil tegelikult olemas ja lihtsate vahenditega ka ise ehitatav. Loomulikult on selleks päikeseenergia. Selle kogus on tegelikult hiigelsuur.
Nii et lõpetage see tobe magnetite ja hooratastega igiliikurite leiutamine, 100€ saab igaüks osta päikesepaneeli, mis teile aastakümneid tasuta energiat genereerib.
Comment