Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mõneks hetkeks laenuks T61 aku

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mõneks hetkeks laenuks T61 aku

    Tere!

    Selline mure, et mu sülearvutil hakkas aku ikoon oranžilt vilkuma ning arvuti töötab ainult vooluvõrgust. Googeldasin ning sain teada, et suure tõenäosusega on vaja aku ära vahetada. Murphy seaduste kohaselt sai arvutil garantii kah kaks päeva tagasi läbi.

    Siinkohal ka selline küsimus, et kas keegi hea inimene oleks nõus mulle proovimiseks oma akut laenama, et kas ikka on viga akus, ei tahaks nii suurt väljaminekut ilmaasjata teha. Vaja oleks lihtsalt korraks aku külge panna ja vaadata, kas pilt ette tuleb. Tegu on Lenovo T61 ning 14,1" ekraaniga.

    Minuga saab kontakti siin samas PS'ga, maili või MSNi teel silverreinart[at]hotmail.com või telefonil 5558-3990.

    Hea oleks kui Tallinna piires. Iseenesest mõistetavalt tulen ise kohale.
    Ning samuti peaks sobima T400 aku.

    Ette tänades,
    Silver


    #2
    Vs: Mõneks hetkeks laenuks T61 aku

    Peaks ka R61-e aku sobima. Kui viitsid mõni päev TTÜ-st läbi käia, siis võin sulle enda IBM tagant katsetusteks anda. Kolmapäeval olen TTÜ-s täitsa olemas kusagil 10-st 14-ni. Võta ühendust ning lepime midagi kokku.
    It works better if you plug it in

    Comment


      #3
      Vs: Mõneks hetkeks laenuks T61 aku

      99% tõenäosusega aku viga. Enda T60 - l viskas päevapealt pildi taskusse, kuigi aku pidas veel normaalselt. Vaata igaks juhuks ka Lenovo supporti, mingi seeria akusid olid tehase defektiga ning vahetati tasuta ümber. Märksõnaks battery recall.

      Comment


        #4
        Vs: Mõneks hetkeks laenuks T61 aku

        No nii. Varem oli Lenovo Thingvantage Toolbox'is aku juures kiri "Battery condition: Good", siis nüüdseks on see asendunud kirjaga "Poor". Ning sama kirja näitab ka Lenovo Power Manager.

        Varem oli kahtlus, et äkki pole asi akus, aga nüüd on suht kindel, et siiski on viga akus. Minu poolest on teema end ammendunud, homme lähen ostan uue aku ära.

        Comment

        Working...
        X