Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Väike teade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vs: Väike teade
Esmalt postitatud walwal poolt Vaata postitustNendele, keda huvitas selline vana teema nagu Monster.
Algus:
Täisealised mehed, aru nagu noorel hobusel (ei ole isiklikult kellegi pihta suunatud see mõte, see pigem üldises plaani!).
Kui üks asi on reklaam siis on see reklaam.
Millises postis või foorumiosas seal reklaamitavas võib kohata viidet juhendamiseks abiotsijat siia foorumisse, siin on tehtud ja tehakse kindlasti ka edaspidi asjalikke poste.
Krt. nagu poliitika, vabandage väljendamast .
Võiks siis liitujatele pakkuda salle või kindaid nagu mõned meil valimiste eel lubavad .
Kuna tegu sisuliselt foorumite ümberkirjutamisega siis teeks ettepaneku, et seda teemat annab siin ju edasi kirjutada .-superradical-
-
Vs: Väike teade
Igaüks kirjutab seal kus ta ise tahab kui tahab Ja loomulikult kuna mul see teema venis nii pikaks siis see teade siin oligi mõeldud neile keda see teema huvitas. Nii et minu poolt pole siin tegemist mingi agitatsioooniga. Et sellest aru saada peaksite ehk ise nii mahuka asja ette võtma. Aga noh vabandust kui see teade kedagi riivas. Aga üldiselt pole mul enam plaanis mingeid teemasid teha ei siin ei seal teises foorumis.
Comment
Comment