Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Ja vahetamine ja pimedas passimine maksab ka. Lamp põleb läbi just pimedas ja kui teda vaja on. Siis lähed otsid taskulambi ja redeli, hakkad pimedas vihmaga seal ukerdama. Kõige selle peake kulub kuni tund. LED lambiga veel keerulisem.
Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
See arutelu viib juba selleni, millega oma elu üldse täita. 24/7/365 me tegeleme millegagi. Umbes 1/3 sellest magame. Ülejäänud ajale on igaühel oma vaated. Võib kogu aeg põdeda, et iga ajatäide maksab midagi, eriti ootamatud, tüütud ja kohustuslikud ajatäited. Võib ka huviga konstanteerida, et näe kus jama nüüd tekkis, ja see ära lahendada, ilma põdemata, et see jama sult tüki elu on pihta pannud. Kasvõi ootamatu lambi vahetuse vajadus. Ikka sõltub kõik sellest, kuidas iseendaga kaubale saad.
Kempsus 2U säästukas Säästukast. Hakkas mingi poolteist aastat tagasi pinisevat häält tegema, kuni ükskord enam põlema ei läinud. Põrandaharjaga veidi kopsida, töötab jälle. Mõni päev tagasigi pidi koputama. Aga töötab edasi. Vahetada saab alles siis, kui üldse enam tööle ei hakka, varem ei tohi puutuda, muidu võivad katkenud kütteniidi otsad enne "lubatud" 10000h tööea lõppu enam mitte ühenduda.
Muidu sai säästukatele päris alguses üle mindud. Mõned peavad kaua, teised vaevalt aasta. Rikkiläinud pirnid katkun lahti ja jätan alles terve poole - kas elektroonika või toru. Mitu töötavat lampi nii kahest poolikust kokku pandud.
Kuda lambi vahetamine kasulik saaks olla. Iga tund on ju arvel. Pudulojustel vb tõesti poogen, elavad maksumaksja kulul ja võivad päevas või isegi korra telku tagant püsti tulla. Ma ei saa seda lubada. Või peaks lapsele ütlema "Sellepärast et varastest onud teevad halvasti pirne läks issil 1töötund raisku ja ei saanud poest niipalju kuna raha polnud"?.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Eks jah viimasel ajal on need asjad viletsaks läinud, mul on endiselt kellana kasutusel Takser-E - 1994 aastal taadeldud, 7 aastat vana Philipsi CD-pleier, 4 aastat vana United makk, 1989 aastast Riga 310 Stereo, samast aastast S-30 paar koos 1990ndatest Philipsi vinüülplaadimängijaga muusikakeskusega, 1980 teisest poolest Majak kõlarid, 1982 aastast Okean 209, mis paari kuu eest väsis ära, mitu 1989 aasta Radiotehnika asjandust, mis siiamaani töötavad, 5 aastat vana Vellemani analoogtester (kõige odavam oli Tevalost), sama vana Ordi Enduro läpakas, mida ma regulaarselt puhastan ja ainuke asi mis läbi on läinud on kõvaketas ja klaviatuur (lintkaablisse tekkis pragu ja see oli mingi läbipaistev imekaabel, mille elektrit juhtiv osa ka sulas jootmisel ära, täitsa lõpp), kõige pikemat aega toiminud mobiil mis mul olnud on oli nokia 1610, mis kestis üle viie aasta, originaalakuga kusjuures, kuid kaua ma seda tellist tassin nööriga kaelas, ei mahtunud tasku isegi, kõigil teistel juba kaameratega lutsukivid ja saigi see kellelegile ära anda ja uus muretsetud, N70, njh -.-, kolme aastaga kooles ära, ekraanikiip emaplaadil otsustas läbi põleda. Praegu on mul mingi tundmatu Nokia, mille ma sugulaselt sain, millel aku läbi, ei pea ühte päevagi vastu.
Säästulampide trikki olen ka ise teinud, töötava osa alles jätnud ja kokku kombineerinud sama võimsusega osaga, kuigi eriti palju pole neid kasutanud, siin maal on endiselt hõõglambid kasutuses, osad alaldusdioodiga jadamisi ja ka suur hulk hõõglampe tagavaraks kokku ostetud.
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Millele tahtsin teemaga tähelepanu juhtida: asjade kultus on käestminemise piiripeal, eriti noorema põlvkonna hulgas. Defineeritakse end mingi ühekordseks/lühiajaliseks tarbimiseks loodud kola omamise läbi.
Viimati Inglismaad külastades torkas silma sealne komme - inglased ei lase end eriti morjendada asjade "moraalsest vananemisest". Kuni asi teeb mis ette nähtud ja puruks pole läinud, ei ole põhjust seda välja vahetada. Võibolla on see selline saarerahva mentaliteet, kus on alati elatud mõningases ressursipuuduses, kuid igal juhul mõtestatud tegevus. Ja pisut arenenum mõtlemisvõime ju on see, mis meid eristab pärdikutest
Kusjuures, just märkasin poes uute pirnide peal samuti 1000-tunnist tööaega, mida reklaamiti kui eriti pikka. Hakka või arvama, et kartellikokkulepe kehtib tänase päevani.
If you think education is expensive, try ignorance.
Odavläpakate kestmatuse saladus on korpuses - see on odavast pehmest plastist, ilma metalltugevdusteta. Iga kord kui arvutit tösta-liigutada, eriti kui seda teha hooletult ühest nurgast, painutatakse natuke emaplaati. Tekib tsükliline koormus ja materjalid väsivad. Löpuks annab seal kusagil möni jooteühendus alla vöi tekib pragu kuskile rajale - ja ongi pupu. Kahtlustan, et sama juhtus ka minu läpakaga.
usun seda juttu. Kas see siis tähendab seda, et mu läpakas on selle poolest vastupidavam, et tal on ka metall korpus seespool?
Wikipedia muidugi väidab: The micro-USB plugs have a similar width but approximately half the thickness, enabling their integration into thinner portable devices.
Mina ütlen, et see on jama - ma pole näinud ühtegi USB-liitega seadet, mis oleks mini-USB pistikust õhem.
Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Nano kasutab minu mälu järgi enda spetspesa. Võimalik, et uuemad on juba mikrole kolinud. Edev välimus, kõrge hind. Vilets ühilduvus + kliendisõbralikkus ni toote, kui esindaja poolt ei kutsu mind neid seadmeid endale soetama. Laadigu edasi oma 3,5mm Jack otsaga, nagu pisematel isenditel siiani tehtud on. See jack on nagunii paksem, kui mini USB.
Minu vaatenurgast on mikrol oht saada kergelt üle koormatud, kuna klemmi pind on väike ja kulumine vooluga koostööl võib klemmid ära lõhkuda. Samuti konstruktsioonilt tundub selline õrnake ja lohakamal kasutamisel võib vist ka tagurpidi pessa mahtuda ühe või mõlema osapoole hävinemise teel. Nutitelefonid nt ei suuda tihtipeale autolaadija otsas navi reziimis end laadida, nad isegi tühjenevad.
OK, 500mA on USB standard, aga ammu on hunnikus asju, mis ei rahuldu enimalt 2,5W max võimsusega ja suurem osa USB seadmeid väljastavad probleemideta kuni 1000mA ja mõned ka 2A ja pisut pealegi.
Tobe soolikas, arvestades kui palju neid mini otsaga seadmeid on liikvel ja aina juurde tuleb, siis pea igal inimesel on neid mini kaableid 1 või enam kuskil vedelemas, et mistahes seadet ühendada.
Loodetavasti on tegemist MiniDisk laadse asjaga, mida topitakse palju, idee on hea, aga sureb ikka enne, kui CD
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Comment