Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Palun abi (kõva kuulmisega naaber)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Palun abi (kõva kuulmisega naaber)

Tere kõigile elektroonika huvilistele!

Kas kellegil on tutvusi,teab suunata või oskab ise aidata mind, et "tülika naabri" tegevust peatada. Nimelt elan 5 korruselises paneelmajas neljadal korrusel. Teisel pool seina on ebastabiilne, poolpime ja kurt venerahvusest kodanik, kes kuulab enda toas televiisorit nii kõvasti, et võib rahulikult teisel pool seina sõnadest aru saada. Nimetatud kodanik harrastab tugitoolisporti iga päev hommikust kuni hiliste öö tundideni. Olen käinud kümneid kordi rääkimas, see ei aita. On käinud ühistuesimees rääkimas,ei aita. On käinud politsei- ei aita. On tehtud avaldus politseile, ikka ei aita... Asi on kestnud kuskil 2,5 aastat ja nüüd on mõõt täis saamas.
    Kas on keegi, kes on nõus valmis tegema mingi seadeldise (või on kellegil see olemas),et saaks segada teleka/raadio signaali ? Olen ise elektroonika vallas suht algaja ja ei tea kust otsast alustada. Kas saab kuskilt elektroonika poest osta kokku vastavad komponendid? Iga pisike info on teretulnud.

Palun mõistvat suhtumist ja abile lootma jäädes,

Kristjan
    e-mail: kristjan.kristjan@gmail.com

Vs: Palun abi

Oled vanaldase venelasega suhelnud ilusti venekeeles või ainult zestidega? Kindlam minek on rahulik jutt kasvõi "tuttava tõlgiga".
    Ja võta kaasa normaalsed pika-pika sabaga kõrvaklapid, mul neiu vanaema ammu klappidele häälestatud ja kõik on rahul.
    Digisignaali segamisega on janti rohkem kui...

EDU!
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Lühike vastus on, et saab, AGA selline tegevus käib § alla ja tuleb tegemist teatud võimustruktuuridega. Tervisele on kasulikum selliste asjadega mitte tegeleda.

Comment

Käidud ikka jah viisakalt rääkimas vene keeles ja ilma zestidega ega muud moodi pole üldse mõtet. Olen kursis ka sidemaetiga....

Comment

Aga paku klappe, täitsa võtagi kaasa ja anna, et davai, proovi
          Ega ta üksi kõvasti kuula sinu kiusuks, vaid muudmoodi ehk ei teagi...
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

Arvan,et see vend ei tee mulle enam isegi ust lahti. Sest tal on jummala poohui kõigest ja kõigist!

K.

Comment

Küsimuse lahendamine praktiliset võimatu sest asjaõigusseaduse paragrahv 143 ütleb : " Kinnisasja omanikul ei ole õigust keelata gaasi,suitsu, auru, lõhna, tahma,soojuse, müra, põrutuste ja muude seesuguste teiselt kinnisasjalt tulevate mõjutuste levimist oma kinnisasjale, kui see ei kahjusta oluliselt tema kinnisasja kasutamist ega ole vastuolus keskkonnakaitse nõuetega. Mõjutuste tahtlik suunamine naaberkinnisasjale on keelatud." Suudad tõestada, et see on kuritahtlik ? Proovi küsida tasuta abi "omanike" kodulehelt.

Comment

Elektrikilp on ju trepikojas. Kõikide korterite automaatlülitid on ka seal. Edasine on ainult valiku küsimus!

Comment

Hetkel minu ainuke lahendus on leida või ise mingitest asjadest kokku panna see ebaseaduslik vahend,mis natukenegi tuure maha võtaks teisel pool seina elavast kodanikust. Kuni öörahuni on mul ükskõik mida ta teeb aga peale seda võix nagu elementaarne viisakus 2,5 aasta jooksul olla ,et võiks peale 23.00 väheke vaiksemalt võtta.

K

Comment

Müüakse ju pulte, kus on vaid 1 nupp, suvalise teleri väljalülitamiseks. Selline pika kepi külge ja naabri akna taha?

Comment

TO:Rainadov

Elektrikilp on tal tõesti trepikojas aga minule jääb see kõrval paraadnasse, oleks minu trepikojas siis oleks tõesti lihtsam...

Comment

Kõrvatroppe olen kasutanud sel juhul; väikeste lastega võib see raskendatud olla. Lõpuks ikka kolisin vaiksemasse kohta.
                        If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Raadio segamine väga suur probleem vist polegi, aga sokid ka kõikide teiste naabrite raadio ära. Tv on kindlasti mingi kaabel ja mina küll ei näe võimalust seda kuidagi blokkida. soovitan samuti vanale korralikud kõrvaklapid kinkida, ega muud varianti pole.

Comment

Ega ta ometi toantenniga digitv-d näe? Mine katuse tuuni tema antenni veidi, või siis läheb kogematta mõni väike nael läbi ta antenni kaabli. Klambripüsiist peaks piisama et klaablile väiksed kaod tekitada silmale mitte nii nähtavasse kohta. Eesti politsei on nii nagu ta on jh. Suurt asja temast tihti pole. Veel on varjant võsaga ta nagu tervele eestile tuttavaks teha. Aga noh mõnele ei mõika see ka.
                            Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                            1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                            2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt Vaata postitust
                              Ega ta ometi toantenniga digitv-d näe? Mine katuse tuuni tema antenni veidi, või siis läheb kogematta mõni väike nael läbi ta antenni kaabli. Klambripüsiist peaks piisama et klaablile väiksed kaod tekitada silmale mitte nii nähtavasse kohta. Eesti politsei on nii nagu ta on jh. Suurt asja temast tihti pole. Veel on varjant võsaga ta nagu tervele eestile tuttavaks teha. Aga noh mõnele ei mõika see ka.
                              Et käib iga õhtu kl 23:00 teises trepikojas klammerdamas ja 07:00 klambrit välja tõmbamas Ideel on jumet, aga teemaalgatajale see vist ei meeldi. Sõber rääkis, et starmanis töötades oli juhus - pilt säbruline, otsisid meeletult viga taga ja lõpuks avastasid, et põrandaliistu paigaldades oli omanik 7 naela läbi RG6 kaabli löönud, nii et ühest klamrist võib-olla ei piisa.

Comment

Working...
                              X