Originally posted by Elektrik+Nov 18 2004, 22:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Elektrik @ Nov 18 2004, 22:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kaupss@Feb 6 2004, 22:50
need asjandused pole ka vajalikud.
need asjandused pole ka vajalikud.
Väga ebatõenäoline, et mikrolaineahju kiirgus toidu kahjulikuks muudab. Erinevate alfa, beeta, gamma, röntgen jne kiirguste kahjulik mõju seisneb selle, et need ioniseerivad ainet st muudavad aine keemiliselt aktiivsemaks mis omakorda põhjustab erinevaid huvitavaid reaktsioone ja uusi aineid mida keha sees ette nähtud ei ole. Kuna mikroahju sagedus on miljon korda väiksem optilisest sagedusest siis pole midagi karta kuna see energia on nii väike, et ei suuda midagi ioniseerida. Kiirguse kahjulik mõju inimesele on sarnane praeahjus praadimisega.
Comment