Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Mikrouun ja metall
Collapse
X
-
Originally posted by Elektrik@Nov 19 2004, 00:11
... pidid kahjulikud olema, ... toit kiiritatud ...
Mis puutub toidu kiiritamisse, siis ei maksa unustada et kiiritatakse ka päris tavalises praeahjus, ainult kiirguste lainepikkused on erinevad. Sealt ka erinevat laadi soojenemised. Ei tea, kuivõrd hästi on üldse uuritud erinevate lainepikkuste kahjulikku mõju toidule. Palju juttu on kindlasti oletuslikul tasemel, eriti makrobiootikutel.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Ei tea, kas maksab sinna ikka igasugu sodi toppida. Ilus on küll jälgida uunis toimuvat "Tähtede sõda" aga see võib lõppeda magnetroni vahetusega, mis on hinna poolest ligilähedane uue ahju ostmisega (vahel viimane variant isegi odavam). Süüdlase otsimisel uurida kõigepealt hoolikalt peeglit...Harjutamine teeb harjutajaks.
Comment
-
Originally posted by radiotehnika35@Nov 20 2004, 03:27
Aga kas keegi viitsiks uurida, et kes mõtles välja mikrolainetega toidu soojendamise, ning miks just mikrolainetega-see peaks päris paeluv olema. :huh:Head susserdamist !
Comment
-
miks must kohv soojeneb kiiremini kui vesi või piim mikrouunis? :huh:Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
Comment