Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Hõõgpirn 50W 120V

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Hõõgpirn 50W 120V

Tere, kempsulamp põles läbi ja keerasin sisse esimese ettejuhtuva - särab kui ei-tea-mis - vaatan, peale kirjutatud 50W 120V Furnlite.Com - näib, et usa alalisvoolu jaoks tehtud - läbi ta ei põle, väga kena era valgus, ma nüüd ei kujuta ette, kas tohin tavalise hõõglambi asemel seda kasutada, ja mis tagajärjed mind nii ees oodata võivad?
    No ei jaga ma elektrist midagi, sorry....

Vs: Hõõgpirn 50W 120V

Küll ta läbi põleb, kus ta pääseb, natuke aega ehk kannatab sellist võhma ja siis on kõik sellega ka.
    otsija

Comment

Esmalt postitatud krabi poolt Vaata postitust
      kena era valgus, ma nüüd ei kujuta ette, kas tohin tavalise hõõglambi asemel seda kasutada, ja mis tagajärjed mind nii ees oodata võivad?
      Soovitan soojalt tänase päeva jooksul pirn välja vahetada, muidu on homme hommikul Eesti Energia mehed uksetaga, arutu energiatarbimise eest trahvi tegemas. Või kui kodus pole, pannakse plomm kahe juhtme vahele.

Comment

kasutegur on tõenäoliselt sellel pirnil väga hea. hõõgniidi temp tõusis vast poole vrra mis põhjustab rohkem kiirgust nähtavas alas. Läbi ta põleb jh, oleks joodi sees siis oleks halogeenlamp.
        Võimsust on tal tõenäoliselt sinna 75W kanti sest suurenenud temperatuuri tõttu tõusis ka hõõgniidi takistus.
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
        X