Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Husqvarna 136 süütepool

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Husqvarna 136 süütepool

On keegi siin teadlik husqvarnadest? Nimelt on mul husqvarna 136-l süütepool läbi. Sobib sellele saele mingi teise mudelii süütepool veel? Või on kellegil pakkuda siin miskit?Poest uus jupp osta on päris kallis, ennem ostan juba uue sae.Aga paluks abi, kas mingi teise mudeli süütepool sobiks sellele mudelile mis mul on?!

Vs: Husqvarna 136 süütepool

Sealt samast poest kust uut pakuti, küsi seda. Iga ok saepood oskab sellele vastata. Tutikas süütepool on jah pool sae hinda. Suuremates remondi kohtades on võimalik ka soodsalt saada mõne peetud pilli pealt see pool mõistlikuma hinnaga.
    Condemn the hive.

Comment

Kui hind 42.20 liiga ei tee, siis "Hortulus" on firma, mis selle hinnaga pakub ja originaaliga tegu. Kui ma ei eksi,asukoht Tallinn.

Comment

Selline`?

Comment

Mulle müüdi 136 jaoks Tallinnas Viljandi mnt Husqvarna esindusest 42€ eest uus pool, öeldi kah et on mingi muu mudeli oma, mis sobib.
          Süütepooli läbimineku põhjuseks öeldi katkine massilüliti. Mis oli tõepoolest mittetoimiv, kuna vana süütepooli küljest oli lülitiklemm ära murdunud. Millise loogika järgi tooreklapist väljalülitamine süütepooli rohkem kurnab kui massi ühendamine, ei oska öelda.

Comment

Working...
          X