Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printeri temperatuur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Printeri temperatuur

Tere,

Kas keegi oskab öelda, mis temperatuuril tänapäeva laserprinterite tahmakinnikuumutajad ehk siis fuserid töötavad ?
    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Vs: Printeri temperatuur

Wikist: The paper passes through rollers in the fuser assembly where heat (up to 200 Celsius) and pressure bond the plastic powder to the paper.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Seda on palju, mul on vaja printida materjalile mis kannatab ainult 120 kraadi ..

Comment

Suht-koht. Palju paber kannatab temperatuuri. Pikaajaliselt? Lühi(printimise)ajaliselt?

Comment

Esmalt postitatud weardow poolt Vaata postitust
          on vaja printida materjalile mis kannatab ainult 120 kraadi
          Kasuta siis siiditrükki. Seal kuumutust ei ole. Trükk jääb natuke "ruumiline".
          viimati muutis kasutaja A.R.; 28 m 2012, 06:32.

Comment

jah, on offset trükk ja siiditrükk, kuid nende hinnad oluliselt kallimad nagu ma aru olen saanud. Siiditrükk vist ei ole väga terav ka ? Hea oleks laserprinteriga peale lasta sellele nn. paberile. Materjal kannatab 120 kraadi. ca. 1 h. see on tehnilistes andmetes kirjas..

Comment

Aga sa ei pea seda ju tervet tundi kuumutama. Teedki kindlaks, palju see "paber" lühiajaliselt kannatab.

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
                Aga sa ei pea seda ju tervet tundi kuumutama. Teedki kindlaks, palju see "paber" lühiajaliselt kannatab.
                Millele ma vihjasingi. Vaata soojenduseks milliseks tavaline printeripaber 200 kraadi juures muutub. Nt 10min jooksul.
                Ja siis proovi oma imematerjalist leht laserist läbi lasta ja vaata mis saab.
                Võimalik et "sulab", kuigi kõige hullem mis juhtuda saab on laseri kuumutusrulli külge sulamine.

Comment

Tsitseerin ühe prinditöökoja vastust minu printimise soovile.
                  " Kuna materjal peab olema
                  sobiv laserprinterile, muidu materjal sualb ära printeri ahjus ja masin
                  läheb katki. " Seega, ei maksa katsetada, ahi läheb katki.

Iseasi oleks see kui saaks printeril kuidagi selle ahju protsessi vahele jätta või temperatuuri vähemaks keerata kuidagiviisi.

Comment

No kas siis mõnda vana, aga töötavat printerit ei ole millest väga kahju ei ole. Proovid ära ja suure tõenäosusega saad teada, et näe, ei sulanudki ära. Miks ma nii arvan ? Aga mõtle materjali soojusjuhtivusele, selle liikumise kiirusele ja printeri ehitusele.

Temperatuuri vähemaks saab küll, selleks tuleb printeri ahjus vahetada ära temperatuuriandur, see on tavaline bimetall enamasti, mis lülitab lampi sisse-välja.

Comment

Nüüd võin öelda, et katsetasin ja 2012 a. see sulas sinna kinni, mingi asi põles maha, garantiis tehti õnneks korda, aga rohkem ei tihka katsetada.

Comment

Tänapäevased laserprinterid kasutavad termosõlmes temp. vahemikku 150-195 kraadi, sõltuvalt mudelist.
                        To-mikumaku
                        Ei nii see ei käi mingi bimetall anduriga, ega see triikraud ole. Termosõlme köetakse tavaliselt halogeenlambiga.
                        Temperatuuri kontrollitakse termoanduriga, kus temperatuuri info jõuab kontrollerisse, mis omakorda juhib Triac-it ( sümistor ).
                        Seadme kaitsmiseks ülekuumenemise eest rikete korral on kütteelemendiga jadamisi termokaitse, mis siis katkestab ahela.
                        Printerite service menüüs saab määrata/muuta termosõlme temperatuuri mõningas vahemikus.

Comment

Working...
                        X