Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
jah, on offset trükk ja siiditrükk, kuid nende hinnad oluliselt kallimad nagu ma aru olen saanud. Siiditrükk vist ei ole väga terav ka ? Hea oleks laserprinteriga peale lasta sellele nn. paberile. Materjal kannatab 120 kraadi. ca. 1 h. see on tehnilistes andmetes kirjas..
Andke andeks mulle minu lollid küsimused
nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused
Aga sa ei pea seda ju tervet tundi kuumutama. Teedki kindlaks, palju see "paber" lühiajaliselt kannatab.
Millele ma vihjasingi. Vaata soojenduseks milliseks tavaline printeripaber 200 kraadi juures muutub. Nt 10min jooksul.
Ja siis proovi oma imematerjalist leht laserist läbi lasta ja vaata mis saab.
Võimalik et "sulab", kuigi kõige hullem mis juhtuda saab on laseri kuumutusrulli külge sulamine.
Tsitseerin ühe prinditöökoja vastust minu printimise soovile.
" Kuna materjal peab olema
sobiv laserprinterile, muidu materjal sualb ära printeri ahjus ja masin
läheb katki. " Seega, ei maksa katsetada, ahi läheb katki.
Iseasi oleks see kui saaks printeril kuidagi selle ahju protsessi vahele jätta või temperatuuri vähemaks keerata kuidagiviisi.
Andke andeks mulle minu lollid küsimused
nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused
No kas siis mõnda vana, aga töötavat printerit ei ole millest väga kahju ei ole. Proovid ära ja suure tõenäosusega saad teada, et näe, ei sulanudki ära. Miks ma nii arvan ? Aga mõtle materjali soojusjuhtivusele, selle liikumise kiirusele ja printeri ehitusele.
Temperatuuri vähemaks saab küll, selleks tuleb printeri ahjus vahetada ära temperatuuriandur, see on tavaline bimetall enamasti, mis lülitab lampi sisse-välja.
Tänapäevased laserprinterid kasutavad termosõlmes temp. vahemikku 150-195 kraadi, sõltuvalt mudelist.
To-mikumaku
Ei nii see ei käi mingi bimetall anduriga, ega see triikraud ole. Termosõlme köetakse tavaliselt halogeenlambiga.
Temperatuuri kontrollitakse termoanduriga, kus temperatuuri info jõuab kontrollerisse, mis omakorda juhib Triac-it ( sümistor ).
Seadme kaitsmiseks ülekuumenemise eest rikete korral on kütteelemendiga jadamisi termokaitse, mis siis katkestab ahela.
Printerite service menüüs saab määrata/muuta termosõlme temperatuuri mõningas vahemikus.
Comment