Vs: Keeleveerud
Kui mul on olemas inimese kirjatükk siis selle järgi on võimalik inimese üle otsustada.
Ei pea olema loll ja kobakäpp. Võib olla ka hooletu. Võib olla enesekindel; kirjutab, aga üle ei loe.
See on nagu takistikastiga - ei ole ainult suured ja väikesed. On palju erinevaid väärtusi.
Need 10 aastat, kus sai ajakirja toimetatud ja erinevate, üle 300, autorite kirjutisi parandatud, õpetas
inimese ja kirjutatu vahel seoseid leidma.
Tehniline sõnavara ja tehnilised teadmised on siiski teineteisest natuke sõltuvuses.
Kui inimene räägib transistorist või raadilambist siis sõnakasutuse järgi on tuntav kas tegu on akadeemilise
haridusega, praktikuga või algajaga, kes katsub midagi mõista. See ei pea alati olema tajutav aga sageli on.
Nähtuste vahel seoste leidmine on keeruline probleem.
Uuritakse geene ja leitakse seoseid haigusete soodumuste vahel.
Uuritakse pooljuhi lisandeid ja saadakse ökonoomsem LED.
Uuritakse sea põrna ja ennustatakse ilma.
Igale oma.
Muidugi, kui keegi midagi teisiti arvab ja teeb
kui MINA seda teen,
siis on ta kindlasti loll.
Tore lugu oli Jüri Korgiga Washington lähistel.
(see oli mees kes USA sateliite programmidega tegeles.
Küsisin ja ta kinnitas et üks esimesi polaarorbiidi sateliite keeras ennast tõesti ekvaatoril jalad ülespidi.
Väike viga programmis)
Istusime õhtuti tema köögis ja ajasime juttu, teadusest, tehnikast, poliitikast jne.
Kolmanda päeva õhtul vaatas ta mulle tõsiselt otsa ja ütles:
"Kuule, Sa ei olegi loll." On mõningane lootus et äkki ta ei eksinud.
Mõnda õpetab elu aga küürakat pidi ainult haud parandama.
Aga peaks siiski arstidelt üle küsima.
Esmalt postitatud Starfish poolt
Vaata postitust
Ei pea olema loll ja kobakäpp. Võib olla ka hooletu. Võib olla enesekindel; kirjutab, aga üle ei loe.
See on nagu takistikastiga - ei ole ainult suured ja väikesed. On palju erinevaid väärtusi.
Need 10 aastat, kus sai ajakirja toimetatud ja erinevate, üle 300, autorite kirjutisi parandatud, õpetas
inimese ja kirjutatu vahel seoseid leidma.
Tehniline sõnavara ja tehnilised teadmised on siiski teineteisest natuke sõltuvuses.
Kui inimene räägib transistorist või raadilambist siis sõnakasutuse järgi on tuntav kas tegu on akadeemilise
haridusega, praktikuga või algajaga, kes katsub midagi mõista. See ei pea alati olema tajutav aga sageli on.
Nähtuste vahel seoste leidmine on keeruline probleem.
Uuritakse geene ja leitakse seoseid haigusete soodumuste vahel.
Uuritakse pooljuhi lisandeid ja saadakse ökonoomsem LED.
Uuritakse sea põrna ja ennustatakse ilma.
Igale oma.
Muidugi, kui keegi midagi teisiti arvab ja teeb
kui MINA seda teen,
siis on ta kindlasti loll.
Tore lugu oli Jüri Korgiga Washington lähistel.
(see oli mees kes USA sateliite programmidega tegeles.
Küsisin ja ta kinnitas et üks esimesi polaarorbiidi sateliite keeras ennast tõesti ekvaatoril jalad ülespidi.
Väike viga programmis)
Istusime õhtuti tema köögis ja ajasime juttu, teadusest, tehnikast, poliitikast jne.
Kolmanda päeva õhtul vaatas ta mulle tõsiselt otsa ja ütles:
"Kuule, Sa ei olegi loll." On mõningane lootus et äkki ta ei eksinud.
Mõnda õpetab elu aga küürakat pidi ainult haud parandama.
Aga peaks siiski arstidelt üle küsima.
Comment