Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Ma pole veel näinud wav playerit, samas korralike mp3 mängijatega saab ka wav-i mängitada. Kvaliteedi tõus on suhteline, eks seal see DA on vist ikka mp3 kvaliteedi järgi tehtud

Comment

Jõulud tulemas ning tulukesi vaja.
      Maximas saab nende lampidega kaasa selle õpetuse
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Õpetus Neanderthali rahvastele

Comment

Reuter, ega ntks Radiotehnika 101l ju Tuner ja Univ ei ole ka tehniliselt erinevad. Sellise loogika järgi siin peaks ju üldse küsimus tekkima mis imeasi see UNIV ikka on
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Matis poolt
            Reuter, ega ntks Radiotehnika 101l ju Tuner ja Univ ei ole ka tehniliselt erinevad. Sellise loogika järgi siin peaks ju üldse küsimus tekkima mis imeasi see UNIV ikka on
            Kle vist ikka oli ka Radiotehnikal standartne sisendikava: Univ. 500mV(või isegi 775mV) ning tuuner 250mV sisendtundlikkusega. Aaga sellest "võimendipodtuubist" ei saa aru, kas tegu sisendformaadiga(DACi osas) või sisendliinidega(analoogosas).
            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
            Projektide pildid
            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

tegelt on asja uba lihtsalt selles, et sa ise teaks. tuneri otsas ongi raadio, mgnitofoni otsas makk, grammari augus grammar jne. universaali otsas misiganes seade ehk siis see, mis riiulis on, aga võimu valitsal sellist nime pole. mp3 mängija, telekas, signaal teisest võimust või kust iganes
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Sellistest kohtadest nagu Maxima võib tõesti leida tõlkeid mida loed ja loed, aga ikka ei saa mitte m'igi aru.
                Vahel ajab ka muigama ("puhib hasti tolku").

Enda kogemustest aga jälle mõned huvitavad juhused.

Nimelt on mul lühikesed püksid, millega on suvel hea igal pool käia ja kõike teha. Püksid seisavad üleval nööriga, nööri otsas on metallist nupud.
                Kui need ühele kõrgusele jäävad ja tasakesi kokku käivad, siis vaikuses on see heli äravahetamiseni sarnane sellega, et kuskil midagi sädeleb.
                Ma olen juba mitu korda ehmatanud. Millalgi saab ilmselt kõrini ja võtan need nööride küljest ära.

Teine huvitav juhus on seotud hoopis lilledega :P Ma ei tea kas kellelgi on veel kuskil pelargoone, aga mulle meenutab nende puudutamisel tekkiv lõhn iseloomulikku sädelahendusel tekkivat lõhna. Vaevalt, et sealt nüüd selliseid aineid eraldub (a'la looduslik osonaator), aga mingi kindla kontsentratsiooni korral tekib selline huvitav efekt.

Comment

Esmalt postitatud ketas poolt
                  Nimelt on mul lühikesed püksid, millega on suvel hea igal pool käia ja kõike teha. Püksid seisavad üleval nööriga, nööri otsas on metallist nupud.
                  Kui need ühele kõrgusele jäävad ja tasakesi kokku käivad, siis vaikuses on see heli äravahetamiseni sarnane sellega, et kuskil midagi sädeleb.
                  Ma olen juba mitu korda ehmatanud. Millalgi saab ilmselt kõrini ja võtan need nööride küljest ära.
                  Kui Sa need nupud ära võtad, siis ilmselt hakkab nöör otsast hargnema.
                  Mina Sinu asemel võtaks jupi termokahanevat rüüzi (ka läbipaistvat on saada) ja installiks ühe või mõlema nupu otsa.
                  GSM: 5039624

Comment

Esmalt postitatud urmas78 poolt
                    Ma pole veel näinud wav playerit, samas korralike mp3 mängijatega saab ka wav-i mängitada. Kvaliteedi tõus on suhteline, eks seal see DA on vist ikka mp3 kvaliteedi järgi tehtud
                    Wav player on tavaline CD-player

Aga peale wav-i oskavad paljud korralikud mp3 playerid ka lossless pakitud muusikat mängida - näiteks Apple lossless AAC.

DA ületab üldjuhul ka kõige viletsama mp3 kvaliteedi, küsimus on pigem järgnevas analoogosas.

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
                      muusika sisendeid on 3: iPod, mp3, CD. mille poolest tehniliselt erinevad mp3 ja CD sisendid?
                      Sildi poolest?

Esmalt postitatud Matis poolt
                      Vene ajal oli "Tuner" suurema tundlikkusega. Stiilis 100mV vs 250mVvms.

Comment

Esmalt postitatud vtl poolt
                        Mina Sinu asemel võtaks jupi termokahanevat rüüzi (ka läbipaistvat on saada) ja installiks ühe või mõlema nupu otsa.
                        Ei sa teie mõlema naljast aru. Kas keegi fännab Miki hiirt?
                        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud vtl poolt
                          Mitte midagi ei hakka hargnema, seal on nagunii sõlm (mis jutt see üldse on?!!).

Termokahanevat sinna küll nüüd vaja ei ole. Aga seda olen ma muidu nööri otsas kasutanud küll. Viimati kui telefonile ise kaelapaela tegin. Ei usaldanud neid peenikesi tamiile ja pleki/traaditükke. Panin hoopis neli peenikest nööri sealt august läbi ja teised otsad kenasti sõlme. Kolm sõlme, ots sulatatud ja termorüüž peal.
                          Teise umbes samasuguse tegin fotoaparaadile lisapaelaks.

Selline juba naljalt alt ei vea. Tehke järele kui meeldib. Midagi ei kraabi ka, kuna pole metalli ja plastmassi

Comment

Googel on hakanud andma otsinguvihjeid.

Comment

Keegi on ilmselt millegi otsimisega vaeva näinud .
                              Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

need nöörid...
                                ..mul oli sarnane juhus, kui mingit asja esimest korda testides tooli peal nihelesin... ja heli oli selline, nagu midagi näpu vahel õhku lennanud oleks..
                                ehmatab päris korralikult....
                                tegelikult oli ratastega tool ja ratta all mullikile :P

Comment

Working...
                                X