Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Naljakad juhtumised

Üleeile remontisin ühte telekat. Sain korda , hakkasin kokku panema, krt kaas ei lähe taha , kõik kruvid sees aga üks nurk hüppas lahti ja väike häda selle kinnipanemisega. Lõpuks võtsin kaane tagant ja... hea, et lahti võtsin.
    Olin ühe kruvi läbi toitejuhtme keeranud (see nurk oli korralikult kinnikruvitud ja tegelik põhjus oli selles, et plaat oli viltu). Vat oleks saanud pauku.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Praegu juhtus minuga üks imelik asi. Midagi sellist, millest ma varem kuulnudki ei ole.
      Nimelt, tõmbasin ma pesast välja 2kW elektriradika. Teatavasti võib ju siis päris korralik kaar tekkida. Sedakorda oli huvitav. Puuh... ja vool kadus. Üks pistiku haru natuke tahmane, ots veidi sulanud.
      Väga tore, mõtlesin ma... ja võtsin kaane ära. Väga must ei olnudki, kannatab veel ehk kasutada. Kuigi söejäljest võib uuesti üle lüüa.
      Ja mis siis juhtunud oli - pesas on täpselt kahe augu vahel maandus. Mitu head millimeetrit eemal. Ma poleks kunagi uskunud, et selle riba ja pistiku haru vahele võib kaar tekkida. Aga nii see juhtus. Maandus on ka sulamisjälgedega.

Väga tore juhtum. Enam ei julgegi pistikuga koormust lahutada. Seal ju miski kaart ei kustuta ka :P
      Njah, jama... Aga juhtub. Just nagu vahel võib läbipõlevas pirnis kaar tekkida.

Ah jaa... rakendunud oli C10 kaitselüliti ja 30mA RVK. Eespool olev C16 jäi sisse, muidu oleks kogu majast vool ära läinud.

On veel kellelgi mõni pesa ära tahmanud?

Comment

Pesa tahmamist ei ole.Küll aga oli mingil 2. klassi poolmagnetofoni lüliti seest tahmane(see pööratav lüliti, mille võllil ka vol. pote).Sellel oli ühendatud toitekaabli mõlemad sooned(faas ja 0).Muidu ei tulnud selle pealegi, et peaks asja puhastama.Kord keerasin ja see nupp-pote lendas laksuga tükkideksTulevärk(sellele eelnev ning järgnev) oli tore!Muidu endal küll oli pisut hirm nahavahel(see oli miskit 10a tagasi).
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

samasugune söestumine toimus mu vanaemal selle veneaegse 3 pesaga, sissekeeratava pikenduse sees. ma küll keelasin seda triikrauale kasutada, aga kes siis 19a vanust "poisikest" kuulab. mingi hetk käis pauk ja kaitse lõi välja, samuti üks trumlipoolne ots põles pooleks. mis seal ikka parandasin selle ära ja puhastasin pikenduse ka seest tahmast ära, aga uuesti vooluvõrku ühendades käi jälle pauk. hiljem lõin selle kesta haamriga katki, et vanaema seda prügitünnist välja ei korjaks. alalhoidlik inimene, nagu nad suht kõik seal 80 lähedal...
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Sellest keelamisest pole saegeli abi.Seletusest kah mitte.
            Hea näide on soojapuhur ja triikraud panna tööle üheaegselt samasse pistikupessa. Midagi ei juhtunud aga mina seda poleks teinud.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mõned aastad tagasi õnnestus näha, kuidas veneaegse pikendusjuhtme sooned vakstusse olid sulanud. Pooleteistkilovatine mahlaauruti seisis
              lihtsalt järelvalveta keset lauda ja juhtme sooned olid teineteisest
              nii 15...20 cm kaugusel ning suitsesid. Tol hetkel muidugi eriti naljakas polnud.
              Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Veel arvutikeele eesti keelde tõlkimise apsakatest: Nokia N70 menüüs jalutates koperdasin otsa sõnale "muvee". Sarnane selle arvatava tähendusega sõnast "movie".
                -Artificial_Intelligent-

Comment

Esmalt postitatud 6p45s poolt
                  Mõned aastad tagasi õnnestus näha, kuidas veneaegse pikendusjuhtme sooned vakstusse olid sulanud. Pooleteistkilovatine mahlaauruti seisis
                  lihtsalt järelvalveta keset lauda ja juhtme sooned olid teineteisest
                  nii 15...20 cm kaugusel ning suitsesid. Tol hetkel muidugi eriti naljakas polnud.
                  Pidid ikka peenikesed sooned olema.

Comment

Vaadake hoolega lisavarustuse alla. See auto omab midagi ainulaadset, midagi midagi ühelgi teisel masinal ei ole. Aga kasuks tuleb selline omadus küll. Isegi väga :P

Mõelda vaid kui peaks välja vihma ja lume kätte minema, et esirattaid pöörata. Sellel konkreetsel on aga selline väärt lisafunktsioon lausa salongist kättesaadav.

Comment

takalasin lämmitin, ulkoilman lämpömittari, kahepoolse sidega alarm, kaugkäivitus (programmeerimisvõimalusega), stereole lisatud MP3 mängija ühendus, ratastel ärandamisvastased poldid, kaasa lamellrehvid plekkvelgedel. Esirataste pööramine salongist. NB! Lugeda viimast lauset!
                      "Esi rataste pööramine salongist."
                      Ära panijas pandi ära juba, nalja sai nii et oleks saanud rabanduse kus Oja ja Juur/Juurikas panid ära. Mul on ka umaþ kogemused. Sai metsas käidud puid tegemas, tuttava puul, tal ei olnud õiget traktorid, põõramine oli kuidagi eba mukav, noh salongi ju ei olnud tuli ju väljas keerata.
                      Õnneks on juba paljudel autodel salongis põõramis võimalus ka traktoritel. Aga minu tuttaval seda luksust kahjuks ei olnud, rooli ei olnud kõik oli vaja teha tuure jõuga.
                      Kes kül selle jutu kirjutas? Soomlane kes ei oska Eesti kiilt või vastu pidi.
                      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Soome versioon lehest oli ainukesena alles jäänud. Aga leiab muidugi ka koopiaid.

Comment

nimi oli lihtsalt naljakas:
                          http://cgi.ebay.de/JungSon-HuiFeng-F...QQcmdZViewItem
                          Mis kõlarid sul on? - Mul on "JungSonHuiFengFlagHighEnd"
                          -

Comment

Tegu pole otseselt naljaka juhtumisega vaid tudenginaljaga:

TTÜ Elektroonikatudeng üritab oma tüdrukut voodisse meelitada:
                            - Teeme sedasi, nagu loengus räägiti. Mina olen saatja, sina oled vastuvõtja
                            Tüdruk selle peale:
                            - Aga siis tuleb üheksa kuu pärast ka valjuhääldi.

Comment

Tuleb kasutada korralikku varjestust.

Comment

aga häired ajavad ennast ikka läbi

Ahaa, teate mis: see kivi-teema, mis moblade kiirgust pidi vähendama: lahendus pole foolium ega mingi muu kraam, vaid Durex. Moblale "müts" pähe ja ohutum ikka.
                                Erilahendused.
                                PS või mail.

Comment

Working...
                                X