Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Enda kogemustest tuleb meelde kahe pistikuga juhe millega ma maja esimesele korrusele voolu tagasi tahtsin panna. Sain ka. Üks ots kilbipessa ja teine seina. Ainus kord proovisin ja kohe õiget pidi. Muidu oleks ju toreda käraka saanud.
Ainult ma ei mäleta ei seda, miks mul vool ära läks, ega ka seda, miks ma korki sisse tagasi ei vajutanud. Kilbi võti oli ju ilusti kilbi peal ja kõik ammu teada. Valisin hoopis "ohutuma" variandi.
Korra proovisin, aga lõpuks panin ikka pikendustega külmkapi ja raadio.
Hmm... Siis tuleb meelde veel üks juhtum lapsepõlvest. Vanaisa oli töölt mulle mingi jupi saanud... Mingi skeem oli. Mingi pool sinise traadiga (mingi omapärane tekstiilisolatsiooniga mähisetraat, ka hiljem nähtud), takisti, diood... Rohkem ei mäleta.
Noh, eks ma võtsin sealt selle dioodi, patarei ja pirni ja proovisin. Üht pidi põles, teistpidi ei põlenud. Proovisin veel, aga aru ei saanud. Sellepeale ma siis arvasin, et "See diood on üks igavene idioot".
Comment