Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Naljakad juhtumised

Siis tuleb vastuvõtja lihtsalt välja lülitada :P

Comment

Esmalt postitatud ketas poolt
      Siis tuleb vastuvõtja lihtsalt välja lülitada :P
      võikasutada käsisaatjat
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Miks ka mitte :P

Comment

ja kiipi võib siis lihtsalt peos hoida, pole vaja tinutada (-:

Comment

võllanali:

Comment

See lüüt lüüdis on tõesti uskumatu pettus. Aga ma üldse ei imesta, lugedes lugusid kõigist neist võltsitud pooljuhtidest ja muust...

Comment

sellest järeldus, kõik lüüdid tuleb enne ostu läbi koputada, et tühja ruumi sees ei oleks
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud ketas poolt
                  See lüüt lüüdis on tõesti uskumatu pettus. Aga ma üldse ei imesta, lugedes lugusid kõigist neist võltsitud pooljuhtidest ja muust...
                  Tundub BS moodi olevat, hiinlane markeerib ümber mitte ei tee sellist asja. Kusjuures Rubycon on suht korralik ja kallis konde.
                  Kolakoguja

Comment

Võibolla tõesti aga 2200uF ei ole kuidagi 6800uF

Esmalt postitatud pupsik46 poolt
                    Tundub BS moodi olevat, hiinlane markeerib ümber mitte ei tee sellist asja. Kusjuures Rubycon on suht korralik ja kallis konde.

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt
                      Võibolla tõesti aga 2200uF ei ole kuidagi 6800uF
                      Mahtuvus veel suht pohh, nom. pingete vahe on palju hullem.
                      Kolakoguja

Comment

Sony Ericsson W550i manuaal:

"Ärge kasutage toodet lahtise tule läheduses ega suitsetades."

Comment

Ükskord võtsin laualambi juhtmetelt isoleeri ära, et sinna teine lamp ühendada, enne aga lülitasin lambi sisse, sest toas oli ju pime.

(ma olin siis umbes 10-aastane)

Aga polnud hullu, sest selleks vanuseks olin ma küll ja küll voolu saand
                          Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Lihtsalt parim :P

Enda kogemustest tuleb meelde kahe pistikuga juhe millega ma maja esimesele korrusele voolu tagasi tahtsin panna. Sain ka. Üks ots kilbipessa ja teine seina. Ainus kord proovisin ja kohe õiget pidi. Muidu oleks ju toreda käraka saanud.
                            Ainult ma ei mäleta ei seda, miks mul vool ära läks, ega ka seda, miks ma korki sisse tagasi ei vajutanud. Kilbi võti oli ju ilusti kilbi peal ja kõik ammu teada. Valisin hoopis "ohutuma" variandi.
                            Korra proovisin, aga lõpuks panin ikka pikendustega külmkapi ja raadio.

Hmm... Siis tuleb meelde veel üks juhtum lapsepõlvest. Vanaisa oli töölt mulle mingi jupi saanud... Mingi skeem oli. Mingi pool sinise traadiga (mingi omapärane tekstiilisolatsiooniga mähisetraat, ka hiljem nähtud), takisti, diood... Rohkem ei mäleta.
                            Noh, eks ma võtsin sealt selle dioodi, patarei ja pirni ja proovisin. Üht pidi põles, teistpidi ei põlenud. Proovisin veel, aga aru ei saanud. Sellepeale ma siis arvasin, et "See diood on üks igavene idioot".

Nojah... idiood... :P

Comment

Kõlab nagu mingi Apple'i toode. iDiood

Comment

I, Diode.

Comment

Working...
                                X