Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Naljakad juhtumised

http://www.zone.ee/nemo78/huumor.htm

http://www.zone.ee/nemo78/pildid.htm
    ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

"PEENIS"? Maalritel hakkas vist igav :P
      Mäletan, et meil oli kuskil (Tallinnas?) silt, millel oli kirjas "pedestrians, please use other side of the street". Seda oli ka keegi sobivalt töödelnud ja "strians" maha kraapinud.

Ja see "sjutsutamine" on pigem juba tavaline.

Comment

vist tegu tuleohtliku veega
        ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

Kuumutades seda vett 4500C ta ongi. Kas ta mite ei ole vesinik auto ?
          Keemia tunnis seda pidevalt juhtub, hea nimetada õpsi tähenäriaks.
          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud ketas poolt
            "PEENIS"? Maalritel hakkas vist igav :P
            Mäletan, et meil oli kuskil (Tallinnas?) silt, millel oli kirjas "pedestrians, please use other side of the street". Seda oli ka keegi sobivalt töödelnud ja "strians" maha kraapinud.

Ja see "sjutsutamine" on pigem juba tavaline.

Tartu lähedal on koht nimega Tõravere, seal ka vähemalt veel paar aastat tagasi oli rongipeatuse infotahvlil nimes "õ" muudetud "ü"-ks... Toona oli mul tihti Elvasse asja, seda maad sõitsin rongiga ja ühe korra juhtus sellinegi asi, et rongijuht hääldas seda nime kuidagi veidralt - tavaliselt ikka ütles õigesti, aga sel korral ei saanud kuidagi aru, kas ta ütles "Tõravere" või "T..avere"

Sealt 10 km eemal oli ühel metsateede ristil teeviit ka ümber tehtud - pidi olema "Tõravere 10", aga oli "T...avere 0"...

Comment

Ametlikus transkriptsioonis peaks õ asemel olema y, igatahes kasutati seda juba üsna ammu (nõukogude ajal). Löö googlesse tyravere.
              WW

Comment

Tallinn-Pärnu maanteel, Pärnu poole sõites on kah silt: Rütavere.
                Päris sarnane või mis?
                Võite 3x arvata kuidas ma seda kohta tegelt nimetan.
                viimati muutis kasutaja Elektrik; 25 m 2007, 01:44.

Comment

No aga Keila on näiteks ilma igasuguse modimisetagi minu tutvusringkonnas küll teise rõhuasetusega, mis kohalikel :P

ma loodan.
                  Erilahendused.
                  PS või mail.

Comment

Rõhutame esimest tähte ja nõrgalt.
                    Aga nii see on.
                    Ükskord Jõhvist Pärnusse sõites oli kohanimel Türi muudetud viimane täht a-ks
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Nojah, kõik need türatronid, MUN-tüüpi mootorid ja...

Aga mina räägiks hoopis ühe huvitava loo, millele ma siiani seletust leidnud ei ole. Toodi mulle üks tavaline lülitiga pikendus. Et vool ei tulevat läbi. Ei tulnudki... maandus on, muud pole, olgu lüliti sees või väljas. Takistus on nii suur, et tester ei näita.
                      Mis muud kui, et pikendus on katki ja läheb juppideks. Aga enne mõtlesin, et kakun lüliti välja. Võtsingi siis. Ja aukudest küljel paistavad mingisugused tolmurullid. Kummalgi pool. Lammutasin siis lüliti lahti. Olidki. Ilusti kummagi kontakti vahel. Puhastasin ära - kõik töötab.
                      Siiani mõtlen, et kuidas selline asi sinna sai. Kui just keegi ei kaasa ei aidanud. Kasutatud pikendus ja sugugi mitte tolmuses ümbruses. Ja kuidas see tolm sinna saigi kui kõik muu on puhas.

Comment

Muide... huvitava nimega kohti eestis: http://lehma.com/sundmotestatud_eesti/

Eriti huvitav on http://lehma.com/sundmotestatud_eesti/20_vaana.html. Keegi ongi väänanud :P
                        Või siis http://lehma.com/sundmotestatud_eesti/28_uha.html. Uha 100km/h.

Comment

See "pühi" tekitas mõtte isegi korrektoriga kallale minna ja peale kirjutada "häid".

Comment

Juhtusin lugema mudelauto garantiitingimusi:
                            II) Garantii ei kehti alljärgneva kohta:
                            3. Kahju või viga, mille on põhjustanud välistingimused (äike, voolupinge kõikumine, tulekahju.....

Comment

Nojah, see voolupinge on nagu meetergramm. Aga üldiselt tundub mingisugune generic garantiitekst olevat. Eriti huvitav on see äike.

Comment

Väga huvitv. Mudelautod kahjustab voolu kõikumine.
                                Kas pilte on? Et nagu ma aru saan töötab see siis võrguvooluga.
                                Kas ikka on mudelauto? Et äkki lugesid valesti? Või on tegemist muruniidukiga?
                                Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Working...
                                X