Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Henri on ilus poisinimi küll aga ma ei suuda kuidagi välja mõelda konteksti. Ehk aitad?
Kontekst oli umbes selline.
Oli mul tegemist ühe blondi ja teise mitte väga blondi beibega, kes iga asja peale itsitasid. Samuti põhjustas elevust see, et erinevast soost laengud tõmbuvad ja samasoolised tõukuvad.
Aga vähemalt sain ma snendest tõukumistest seletusideid.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Nojah, see voolupinge on nagu meetergramm. Aga üldiselt tundub mingisugune generic garantiitekst olevat. Eriti huvitav on see äike.
ma natuke arutlesin selle voolupinge termini üle. meetergramm ei ole kindlasti võrreldav, kuna esimene mõiste tuleb suurustest, teine aga ühikutest. sellest tulenevalt oleks voolupinge võrreldav vaste raskuspikkus, survekõrgus vms. meetergrammi võrdlemiseks aga on sel juhul voltamper...
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Kontekst oli umbes selline.
Oli mul tegemist ühe blondi ja teise mitte väga blondi beibega, kes iga asja peale itsitasid. Samuti põhjustas elevust see, et erinevast soost laengud tõmbuvad ja samasoolised tõukuvad.
Aga vähemalt sain ma snendest tõukumistest seletusideid.
Hmm... tuleb meelde, kuidas kord muusikakoolis tegi palju nalja homofoonia.
Tudenginali: Lähed peol mõne mittebioloogist neiu juurde ja küsid, et kas kopuleeruda tahad? Kui vastab "emmm... OK", asud kohe kiiresti asja kallale, kui küsib vastu, et "mis SEE veel on???", vastad "tahad, näitan?" ja asud kiiresti asja kallale, kui vastab "ei!", siis moositad, kuni ütleb "OK" või küsib "mis SEE veel on?"
Veel üks bioloogide nali: Kõnnib bioloog mööda metsa. Trillallaa-trallallaa, linnukesed laulavad, loomakesed jooksevad ringi, päike sirab kõrgel-kõrgel sinitaevas, elu on ilus... Korraga jääb bioloog seisma ja jõllitab maha - mingi tume julla! Vaatab lähemalt, võtab kätte. Uurib siit ja sealt, sotti ei saa. Nuusutab ja kaksab hambaga ka. Sülitab ja kirub: "Ptüi, kurat, s*tt mis s*tt, hea et sisse ei astunud!".
Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Kunagi palus üks tuttav mind, et ma ta laualambil pistiku pesa ära vahetaks...
noh..
vahetasin siis.
Ja muidugi see narkomaanide lugu:
Kaks narkarit istuvad kinos seanss algab ja tuled kustuvad aeglaselt.
Äkki küsib üks narkar teiselt:"Kuidas nad seda teevad?" Teine vastab:"Noh, keegi tõmbab hästi aeglaselt stepsli välja."
jeeeeeezus!!! ja miks siis minu nali jänku ja sea kohta modereeriti?
või on modereerimisprintsiibid "evolutsioneerunud"? küsimus on hetkel
"ainult modedele" (-;, sest teemakohasuse määr näib "nihkuvat" üsna
lobedalt (-;
Tõepoolest, pannaksegi need tangid ka laua katmisel nugade-kahvlite seltsi, aga küllap tuleb juhtmeid ka juurde panna et igav süüa poleks: Kõik > Köögitarbed > Lauakatmisvahendid > Noad/kahvlid
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
näiteks makarone, saab makaroniaugud tervelt kätte...
Jah, ja parim viis makaroni augu pealt kätte saada on koorijaga ettevaatlikult makaron ilma augu välispinda vigastamata läbi lõigata. Seejärel tuleb makaroni ettevaatlikult näppude vahel keerutada ja tõmmata. Või kasutada koorija otsas olevat spetsiaalset makaronitõmmitsat.
Ja hammastega makaroni koorida ei maksa. Peenike auk võib kogemata kurku minna.
Njah... Tegelikult ei ole see üldse naljakas kuidas ma kord väiksena hammastega mähisetraadilt lakki maha kraapisin. Kui jäme see traat nendes mikromootorites vanasti oli? Igaljuhul murdus selle ots ära läks kurku... Kurat. Aga õnneks suutsin ma traadijupi välja köhida.
Sellest ajast peale kasutan selleks tööriistu.
Jah, ja parim viis makaroni augu pealt kätte saada on koorijaga ettevaatlikult makaron ilma augu välispinda vigastamata läbi lõigata. Seejärel tuleb makaroni ettevaatlikult näppude vahel keerutada ja tõmmata. Või kasutada koorija otsas olevat spetsiaalset makaronitõmmitsat.
Ja hammastega makaroni koorida ei maksa. Peenike auk võib kogemata kurku minna.
Njah... Tegelikult ei ole see üldse naljakas kuidas ma kord väiksena hammastega mähisetraadilt lakki maha kraapisin. Kui jäme see traat nendes mikromootorites vanasti oli? Igaljuhul murdus selle ots ära läks kurku... Kurat. Aga õnneks suutsin ma traadijupi välja köhida.
Sellest ajast peale kasutan selleks tööriistu.
see ei ole midagi veel.. mul tuttav nooruses tõmbas koguaeg hammastega isolatsiooni maha... kui vaasi kätte ei saanud.. nüüd ei saa üldse mingit juhet suhu panna :S
Aga hammastega... Ma ükskord võtsin hammastega Kellukese pudelilt metallist korgi maha. Ilusti tuli ära ja hambad jäid ka nagu terveks. Ainult et nüüd, aastaid hiljem, tahaks väga endale sellise lolluse eest piki pead anda.
Aga hammastega... Ma ükskord võtsin hammastega Kellukese pudelilt metallist korgi maha. Ilusti tuli ära ja hambad jäid ka nagu terveks. Ainult et nüüd, aastaid hiljem, tahaks väga endale sellise lolluse eest piki pead anda.
Comment