Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Naljakad juhtumised

Esmalt postitatud ketas poolt
    Kas on mõni põhjus miks ma peaksin ostma vaid 5 takistit?
    Roheline mõtteviis...

Comment

Nojah, aga neid läheb nagunii tarvis.

Comment

Henri on ilus poisinimi küll aga ma ei suuda kuidagi välja mõelda konteksti. Ehk aitad?
        Kontekst oli umbes selline.
        Oli mul tegemist ühe blondi ja teise mitte väga blondi beibega, kes iga asja peale itsitasid. Samuti põhjustas elevust see, et erinevast soost laengud tõmbuvad ja samasoolised tõukuvad.
        Aga vähemalt sain ma snendest tõukumistest seletusideid.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Nojah, see voolupinge on nagu meetergramm. Aga üldiselt tundub mingisugune generic garantiitekst olevat. Eriti huvitav on see äike.
          ma natuke arutlesin selle voolupinge termini üle. meetergramm ei ole kindlasti võrreldav, kuna esimene mõiste tuleb suurustest, teine aga ühikutest. sellest tulenevalt oleks voolupinge võrreldav vaste raskuspikkus, survekõrgus vms. meetergrammi võrdlemiseks aga on sel juhul voltamper...
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt
            Kontekst oli umbes selline.
            Oli mul tegemist ühe blondi ja teise mitte väga blondi beibega, kes iga asja peale itsitasid. Samuti põhjustas elevust see, et erinevast soost laengud tõmbuvad ja samasoolised tõukuvad.
            Aga vähemalt sain ma snendest tõukumistest seletusideid.
            Hmm... tuleb meelde, kuidas kord muusikakoolis tegi palju nalja homofoonia.

Comment

Nojah... Neutrofiilid, nukleofiilid, elektrofiilid, audiofiilid, zoofiilid...

Tudenginali: Lähed peol mõne mittebioloogist neiu juurde ja küsid, et kas kopuleeruda tahad? Kui vastab "emmm... OK", asud kohe kiiresti asja kallale, kui küsib vastu, et "mis SEE veel on???", vastad "tahad, näitan?" ja asud kiiresti asja kallale, kui vastab "ei!", siis moositad, kuni ütleb "OK" või küsib "mis SEE veel on?"

Veel üks bioloogide nali: Kõnnib bioloog mööda metsa. Trillallaa-trallallaa, linnukesed laulavad, loomakesed jooksevad ringi, päike sirab kõrgel-kõrgel sinitaevas, elu on ilus... Korraga jääb bioloog seisma ja jõllitab maha - mingi tume julla! Vaatab lähemalt, võtab kätte. Uurib siit ja sealt, sotti ei saa. Nuusutab ja kaksab hambaga ka. Sülitab ja kirub: "Ptüi, kurat, s*tt mis s*tt, hea et sisse ei astunud!".
              Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Kunagi palus üks tuttav mind, et ma ta laualambil pistiku pesa ära vahetaks...
                noh..
                vahetasin siis.
                Ja muidugi see narkomaanide lugu:
                Kaks narkarit istuvad kinos seanss algab ja tuled kustuvad aeglaselt.
                Äkki küsib üks narkar teiselt:"Kuidas nad seda teevad?" Teine vastab:"Noh, keegi tõmbab hästi aeglaselt stepsli välja."
                .o0o.

Comment

jeeeeeezus!!! ja miks siis minu nali jänku ja sea kohta modereeriti?
                  või on modereerimisprintsiibid "evolutsioneerunud"? küsimus on hetkel
                  "ainult modedele" (-;, sest teemakohasuse määr näib "nihkuvat" üsna
                  lobedalt (-;

edit: kusjuures, tuletan meelde: olin lisanud klausli "tuttav elektrik rääkis" (-;

Comment

http://system.majatarbed.ee/?ACT=PRO...ID=6206&LG=EST
                    Pole küll edaga seoses naljakas juhus aga äkki keegi teab mida nende tangidega koorida saab veel peale juhtme isolatsiooni ära võtmise?

Comment

Esmalt postitatud osXar poolt
                      ...äkki keegi teab, mida nende tangidega koorida saab...
                      näiteks makarone, saab makaroniaugud tervelt kätte...

Comment

Esmalt postitatud osXar poolt
                        http://system.majatarbed.ee/?ACT=PRO...ID=6206&LG=EST
                        Pole küll edaga seoses naljakas juhus aga äkki keegi teab mida nende tangidega koorida saab veel peale juhtme isolatsiooni ära võtmise?
                        Tõepoolest, pannaksegi need tangid ka laua katmisel nugade-kahvlite seltsi, aga küllap tuleb juhtmeid ka juurde panna et igav süüa poleks:
                        Kõik > Köögitarbed > Lauakatmisvahendid > Noad/kahvlid
                        Elektroonika töötab suitsu baasil.
                        Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                        Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Esmalt postitatud jassa poolt
                          näiteks makarone, saab makaroniaugud tervelt kätte...
                          Jah, ja parim viis makaroni augu pealt kätte saada on koorijaga ettevaatlikult makaron ilma augu välispinda vigastamata läbi lõigata. Seejärel tuleb makaroni ettevaatlikult näppude vahel keerutada ja tõmmata. Või kasutada koorija otsas olevat spetsiaalset makaronitõmmitsat.
                          Ja hammastega makaroni koorida ei maksa. Peenike auk võib kogemata kurku minna.

Njah... Tegelikult ei ole see üldse naljakas kuidas ma kord väiksena hammastega mähisetraadilt lakki maha kraapisin. Kui jäme see traat nendes mikromootorites vanasti oli? Igaljuhul murdus selle ots ära läks kurku... Kurat. Aga õnneks suutsin ma traadijupi välja köhida.
                          Sellest ajast peale kasutan selleks tööriistu.

Comment

Jah, ja parim viis makaroni augu pealt kätte saada on koorijaga ettevaatlikult makaron ilma augu välispinda vigastamata läbi lõigata. Seejärel tuleb makaroni ettevaatlikult näppude vahel keerutada ja tõmmata. Või kasutada koorija otsas olevat spetsiaalset makaronitõmmitsat.
                            Ja hammastega makaroni koorida ei maksa. Peenike auk võib kogemata kurku minna.

Njah... Tegelikult ei ole see üldse naljakas kuidas ma kord väiksena hammastega mähisetraadilt lakki maha kraapisin. Kui jäme see traat nendes mikromootorites vanasti oli? Igaljuhul murdus selle ots ära läks kurku... Kurat. Aga õnneks suutsin ma traadijupi välja köhida.
                            Sellest ajast peale kasutan selleks tööriistu.
                            see ei ole midagi veel.. mul tuttav nooruses tõmbas koguaeg hammastega isolatsiooni maha... kui vaasi kätte ei saanud.. nüüd ei saa üldse mingit juhet suhu panna :S

Comment

Ei saanud aru

Aga hammastega... Ma ükskord võtsin hammastega Kellukese pudelilt metallist korgi maha. Ilusti tuli ära ja hambad jäid ka nagu terveks. Ainult et nüüd, aastaid hiljem, tahaks väga endale sellise lolluse eest piki pead anda.

Comment

Ei saanud aru

Aga hammastega... Ma ükskord võtsin hammastega Kellukese pudelilt metallist korgi maha. Ilusti tuli ära ja hambad jäid ka nagu terveks. Ainult et nüüd, aastaid hiljem, tahaks väga endale sellise lolluse eest piki pead anda.
                                mis nüüd siis juhtus ?

Comment

Working...
                                X