Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
see ei ole midagi veel.. mul tuttav nooruses tõmbas koguaeg hammastega isolatsiooni maha... kui vaasi kätte ei saanud.. nüüd ei saa üldse mingit juhet suhu panna :S
Kas testament on tehtud? Üks tegelane käis toas vaatas muigas: "Ohsa vaanakooli tehnika ja puha. Kas see on lampvõim? Ise tegid vä?"
"Ei!"
"Sellega hea kalu tappa tiigis."
Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
tegelikult see pikendus basseinis ilmselt siiski ei tapa. saatuslikuks võib saada siis, kui vette pääseb faas ja sa ise astud basseinist välja: üks jalg on maandatud, teine faasiga ühendatud. veel puudub elektrijuhtivus, aga vees on alati veidi ka muud kraami, mis tekitab juhtivuse. enamasti jääb see piisavalt väikseks, et ilmselt ei pruugi ka see tappa basseinist välja astudes(pingelang jaguneb vee ja inimese vahel). kui õlut vette kallata, siis muidugi see juhtivus võib paraneda.
kui pikendus ise vette sulpsatab, siis kõige väiksem takistus on ilmselt sirgjooneliselt kahe lähima klemmi vahel ja sealt ka siis liigub põhiline vool. elekter on olemas ka kaugemal, aga kaugemale minnes järjest langeb pinge 1mm kohta ja juba meetri peal peaks see olema pm ohutu.
eelnev tekst on teoreetiline. ise sellist asja ei hakka kindlasti järgi tegema ja ka mitte kellelegi ei soovita. aga see pilt... issanda loomaaed on värvikirev
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
just, enamus filmides nähtud fööni vanni viskamisega tapmistest on fake...
aga ise ei soovita sellegipoolest katsetada, kogemata tekkinud maaühendus
on reaalselt tappev.
Vann võib olla metallist ja maandatud, seega võib tekkida küll pikk vooluring föönist vanni korpusesse ja vahele jääb inimene. Aga jah tulemust oleks vaja testida, kes võtab selle enda peale?
Vann võib olla metallist ja maandatud, seega võib tekkida küll pikk vooluring föönist vanni korpusesse ja vahele jääb inimene. Aga jah tulemust oleks vaja testida, kes võtab selle enda peale?
Mythbusterid arvestasid surmavaks 6 mA läbi südame. Enamus asju, eriti küttekehaga (röster, föön), andsid rohkem, maksimum 38 mA. Ainult kellraadio tunnistati mittesurmavaks, kuid selle vanni asetamisel mõõdetud voolutugevusest piisas lihaste halvamiseks. Maandatud oli vist ainult vanni trapp. Peale selle on USA-s 110 V võrgupinge.
Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.
Mythbusterid arvestasid surmavaks 6 mA läbi südame. Enamus asju, eriti küttekehaga (röster, föön), andsid rohkem, maksimum 38 mA. Ainult kellraadio tunnistati mittesurmavaks, kuid selle vanni asetamisel mõõdetud voolutugevusest piisas lihaste halvamiseks. Maandatud oli vist ainult vanni trapp. Peale selle on USA-s 110 V võrgupinge.
maast isoleerib seda basseini mingil määral basseini kest, mis on ju elektrit mittejuhtivast materjalist. asjaolu, et basseini kest väljaspoolt niiske on, muudab küll juhtivust, aga elektri teekond pikendusest maani jääb mööda seda ilmselt siiski siiski liiga pikaks, et surmavat voolu tekitada. pealegi päikselise sooja ilmaga(nagu pildil) basseini välispinnal olev vesi aurustub kiiresti ja viib juhtivuse uuesti madalale.
kui suvel meelde tuleb, siis ehk katsetan ära. inimest sisse ei pane, aga niisama voolu saab ju mõõta ega inimene seda seal sees suurt ei muuda.
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Comment