Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Naljakad juhtumised

selle segamisega tuli meelde, et omalajal, andis mu ZX spectrum (nimigi selline ) väga laias spektris häireid.
    Igatahes majas ükski raadio peale sirina ei mänginud ja meeterlaine kanalid R1 ja R5 (noh tulid Kohtla Nõmmelt kunagi ) olid vaatamiskõlbmatud. Kusjuures see R1 oli aegajalt vaatamiskõlbmatu nagunii (Moskva ülivõimas saatja segas) aga meil tuli siis seal EVTV - oli aeg. Ja R5 segas omakorda soome raadiote kuulamist. Samas R11 ja detsimeeter olid korras.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kolasin mööda netti ja leidsin valiku autotermineid:
      http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=85222

Comment

Esmalt postitatud tcumen poolt
        Kolasin mööda netti ja leidsin valiku autotermineid:
        http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=85222
        Panen oma huumori kah mängu.
        Rullnoxidele: Keevitusaparaat - autovõim.
        Lambifriikidele: Keevitusaparaat - lampvõim, (6P45S, 6P36S, GU81 jne).
        Obljää - Opel, Opelid võrreldakse ka Moskvitšiga.
        viimati muutis kasutaja RaunoK; 05 m 2008, 00:46.
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Iga asi töötab paremini kui ta sisselülitatud.

Sõber tõi täna mulle ühe hapuksläinud winniga läpaka. No pole midagi teha - uus install. Laadija kah taha jne . Kõik sujub kuni...windows tuleb ülesse ja..pime... sisse ei lülitanud enam. Mõtlesin, et jooksis kapitaalselt kokku. Aku tagant ära, uuesti taha. Töötab. Install algusest peale. Veidi ajapärast sama. Pime. ja ennem käima ei lähe, kui aku korraks eemaldatud.
          Nii UBCD käima, mälutestid jms. Käis nati..pime jälle.
          Kuna mul oli närv must, siis mõtlesin, et prooviks ilma akuta. Rakse kah seda eemaldada iga 5 minuti tagant . Pilti ei tuld üldse ette. Mõtlesin veel, et äkki kuumeneb üle . Soe oli ta küll. Suruõhku ribidevahele . Soovitasin garantiise juba minna kuid....vaatasin laua peale.
          Pikendusjuhe, millest arvuti laadija voolu sai oli välja lülitatud Ja juu siis aku sai installimisel tühjaks
          Nüüdseks arvuti korras.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Noh kunagi kui veel elektroonikaga veel ei tegelenud, m2ssasime vennapojaga magneeto kallal: k2rn ilusasti yhte v2ljundisse, k2test kinni ja mina keerasin ning vennapoeg v6patas... l6bu palju

Mingine 8ndas klassis sai lammutatud yks koopiamasin, mille sees oli -5.6kV genereeriv seade. M6tlesin, et oh, v6iks kokku panna, ehk on midagi huvitavat. Saigi asjale toide taha lykatud ning originaal siini kasutatud... mingine sahin hakkas pihta ja osooni l6hna tuli aga mitte midagi muud. Kui tuled sai 2ra kustutatud, siis avastasin, et ohoo... traadid seal siinil helendavad sinakalt. Sai isegi kaarlahendust tehtud vana kruvika abil. Yks kooli6de tahtis ka proovida... aga noh ta lyhistas siini ja traadid. Traadid l2ksid. Kodus tegin asjale uued traadid (helendasid vingemalt) T6mbasin asja pistikust v2lja. Vaatasin, et oh n2e t2pikene j2i alles traadile, lolli peaga toppisin n2pu sinna vastu. See oli m6nus elamus. Peale seda ma enam neid traate n6nda ei n2ppinud. Ja p2rast avastasin, et olin vale asja v2lja t6mmanud... laualambi. Hiljem olen sellega s22ski pyydnud

Aastaid hiljem kui gymnaasiumisse l2ksin, siis hakaksin yhte olympuse fotokat taastama (hammasratas oli kulunud). Hambad sai v2rskendatud ja soov oli kohe asja proovida. Sai asi kokku kruvitud, kuid fotoka enda korpust ei hakanud kokku panema. Sellel on sisse ehitatud v2lk ja et see t88taks peavad olema kontaktid lahutatud. Plugisin patarei sisse... panin vana negatiivi sisse ja korra nuppu vajutasin, k2is vasakust k2est ilge mats l2bi... fotokas oli kuhugi laua alla kadunud. Siis avastasin, et eriti hea m6te ei ole hoida k2si v2lklambi juures. Siiani on naha all mingine imelik punane t2pike, mis sellest, et 4 aasta m88das on

Gymnaasiumi l6pus sai 6petajate p2eval siis noori rebaseid m88da kyla ringi jooksutatud. Meil oli peale jooksmist "massaas". Mis n2gi v2lja nii, et sai rebased kahe 12nendiku vahele v6etud, k2test kinni ja siis 12nendikud v6tsid elektrikarjusest kinni. Fyysika 6petajal oli l6bus vaadata.

Miskine hetk sai endal autol syydet tehtud. Kontrollisin just jagajakaane kontakte. Yks klassivend istus autos... ise just vajutasin syytepoolist tuleva juhtme kontakti alla... vajusin m6ttesse ja toetasin enda parema k2e ilusasti amordi poltidele. Klassivend ei n2ind mida ma teen, tema m2ngis autos... ja ta andis syydet. See jagajakaas oli silmapilkselt mul k2est kadunud. Ja enam ma teda rooli ei lase, kui ise kapoti all olen

Elektroonikas ma olen rohkem seda sorti tegelane, kes 10x m66dab ja siis 1x s88vitab/m66dab/joodab. Mulle ei meeldi need puurimised ja joonistamised ja hapendamised. T2hendab meeldib kyll, kuid ei taha asja vastu taevast lasta, seega seal mul erilisi juhtumisi ei ole. Ning osad kompod ei ole odavad... eriti tudengile, kes tegeleb fotograafia, elektroonikaga ja autode/siklitega, ei j22 eriti palju raha n2ppu ning elada tahaks ka.
            V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Comment

Esmalt postitatud Mephistopheles poolt
              mina keerasin ning vennapoeg v6patas... l6bu palju
              toppisin n2pu sinna vastu. See oli m6nus elamus.
              k2is vasakust k2est ilge mats l2bi... fotokas oli kuhugi laua alla kadunud
              12nendikud v6tsid elektrikarjusest kinni. Fyysika 6petajal oli l6bus vaadata.
              See jagajakaas oli silmapilkselt mul k2est kadunud.
              Uskumatult eriline huumorimeel on ikka inimestel

Comment

Esmalt postitatud vanemleitnant poolt
                Uskumatult eriline huumorimeel on ikka inimestel
                Noh lihtsalt on juhtunud... noh... ok elektrikarjuse oma ja siis magneeto v2rk need olid lihtsalt katsetused (muideks mina ei k2inud seda m6tet v2lja, et rebastele n6nda "massaasi" teha, toona olin lihtsalt passiivne 12nendik)

Selle kohta v6ib 8elda, et tegijal juhtub nii m6ndagi
                V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Comment

Kui sa ikka veel elus oled, võid saada heaks elektroonikuks. Muidugi,kui õpid vigadest. Parem teiste vigadest. Inimesi on surma saanud vähemastki kui elektrikarjusest.
                  Aga... Louis XIV (?) õukonnas tehti samuti katseid elektriga - hulka musketäre seisid käest kinni ja otstele anti staatilist elektrit. Militaristid hüppasid, kuningas lõbutses. Ratas pöördus ja jälle sama kodar üleval....
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Sain täna ühest E-tähega algavast tuntud firmast Karlssonite maalt 2 postpakitäit juppe. Teine karp oli eriti lahe - sisaldas vaid ühte (sic!) drosselit DR127 ! Tegelikult..polegi niiväga naljakas.
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

aga sealt maalt armastatakse üldse põnevaiod asju saata (olgugi, firma teine, töötajad teised, firma töö ka hoopis teine). Sai tellitud hoolduspakett ühele pindmontaaži masinale. Iga ese oli eraldi kotikeses nagu ikka ja suures kastis koos. aga millegipärast oli tekkinud neil tõrge ja asi viibis. Tehti järeltarne, sain oma 0.25m3 suuruse paki lõpuks kätte, saatelehel kirjas määrde-ja puhastusaine, ja mis ma pakki avades avastasin: 100 eurone aine ei ole midagi muud, kui liitrine pudel WD40 krt, tänu sellele viibis hooldusmeeste kohalesaabumine, sest asi oli puudu ja paberit pehmenduseks oli pandud nii et aitab. Nagu see wd40 oleks 100 euri väärt olnud

Comment

Esmalt postitatud paadikapten poolt
                        Ka Pingviini foorumis saadi Googlest parajat kino...
                        Paistab, et see on ikka koduse E-lõvi töö. Proovisin kõik nimetatud sõnad otsinguga läbi ja sain ainult asjalikke vastuseid. Minu ISP on Starman.

Comment

Googlist veel.
                          Võta google lahti
                          Kirjuta "find chuck norris"
                          Ja vajuta "I am feeling lucky"

Comment

Noh, see on lihtsalt SEO. Need keda ära petab - vaadake, et te teinekord valesse internetipanka sisse ei logi

Aga naljakas sellegipoolest.

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt
                              Mida asja teha 70cm pikkuse paberiga
                              Erilahendused.
                              PS või mail.

Comment

Esmalt postitatud W@ldur poolt
                                Mida asja teha 70cm pikkuse paberiga
                                Jääb lühikeseks?