Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Minu meelest on naljakas Kaubamajas asuv HI-FI helitehnika pood -
    nimelt nii nädalake tagasi, kui esmakordselt sinna sattusin mängis muusikat seal Denoni(vist) mingine kõrgema otsa võimendi 30-50k hinnasildiga, kõlariteks olid vististi Audese Credo vms 20k+ maksvad kõlarid, CD dekiks samuti 10k+ maksev Denon....aga muusikat mängis IPOD ja kõlari juhtmeteks oli umbes 25.- krooni/meeter kõige tavalisem kõlarikaabel
    Teenindaja oli muidu usin ja minu küsimise peale ühendas peale pisikest pusimist ka cd dekki järgi ning siis kõrv puhkas...naljakas, et 100k süsteemi järgi pannakse demomiseks olematu kvaliteediga IPOD, ju sealt tulid siis paremad lood või maksis kõrval asuv Mac-i pood peale...
    http://www.e38.ee
    http://www.laptopid.ee
    Vastan meeleldi erinevatele laptopi teemalistele küsimustele

Comment

Käisin Tartus Sepa turu juures Oomipoes. Täpselt ei mäleta aga müüja ütles ostjale, kes tahtis osta autotrafot. "Ühest otsast peaks sisse minema Eesti pinge aga teisest otsast tuleb välja Ameerika pinge"
      viimati muutis kasutaja RaunoK; 06 m 2008, 20:50.
      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Selliseid trahvoseid on müüa igas tavalises elektroonikapoes.
        Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt
          Läksin eile ostma induktsioonpotti. Ei teadnud milline see täpselt on...
          ...Seal oli ilusti kirjas milline märk peab potil olema.
          Teate? Mina nüüd tean - nagu induktiivsus skeemil. Nüüd teate?
          "Induktioonipoti" ainus kriteerium on see, kas magnet jääb põhja külge kinni või mitte. Mittemagneetuvast materjalist potile on sellisel juhul tavaliselt õhuke terasleht alla kleebitud.
          GSM: 5039624

Comment

Esmalt postitatud wirx poolt
            Minu meelest on naljakas Kaubamajas asuv HI-FI helitehnika pood -
            nimelt nii nädalake tagasi, kui esmakordselt sinna sattusin mängis muusikat seal Denoni(vist) mingine kõrgema otsa võimendi 30-50k hinnasildiga, kõlariteks olid vististi Audese Credo vms 20k+ maksvad kõlarid, CD dekiks samuti 10k+ maksev Denon....aga muusikat mängis IPOD ja kõlari juhtmeteks oli umbes 25.- krooni/meeter kõige tavalisem kõlarikaabel
            Teenindaja oli muidu usin ja minu küsimise peale ühendas peale pisikest pusimist ka cd dekki järgi ning siis kõrv puhkas...naljakas, et 100k süsteemi järgi pannakse demomiseks olematu kvaliteediga IPOD, ju sealt tulid siis paremad lood või maksis kõrval asuv Mac-i pood peale...
            FYI: ipod suudab mängida ka apple lossless formaati. Muidugi võib ju veel vinguda ipodi analoogväljundi kallal, aga mingid edevamad võimendid suutsid minuteada ka digis sealt signaali välja võluda.
            Mis 25kr/m maksvasse kõlarikaablisse puutub, siis näita mulle inimest, kes pimetestis vahet teeb selle ning järgu võrra kallima vahel. Test peab olema korraldatud nii, et valimi hulk on vähemalt 10, alla selle hakkab juba juhus mängima.
            GSM: 5039624

Comment

Üleöö sai mul üks Acme floppy megamahtuvusega infokandijaks.

Paistab et floppy näitab tulevikku. 16MB failid mahuvad floppyle ja aastaks 2037. Praegu seisuga on floppyl siis 208MB infot. Tähtede asemel on mingid hieroglüüfid.

http://316i.planet.ee/floppy.JPG

Kui valida kõik failid ja siis Properties, on failide suurus 0.
              Paistab et mu XP on väga hapuks läinud pikapeale või äkki põhjus MS Virtual PC's, kus mul Win 95 beeta ehk kõige esimene versioon jookseb ja seal floppy kribatud?

Comment

hapu windoozaga on mul kogemus, kus 80GB ketta esimesele partitsioonile, mis oli 5GB, oli kaust, milles sisaldus 3TB infot ja kettal oli vaba ruumi 300GB, huumorisoon onseega pisipehme vendadel olemas, iseasi, kui maitsekaks seda pidada.
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Hmm...

Mul õnnestus Estonia aktiivkõlari, võimendiga arvutikõlarite, enda tehtud audio mixeri, arvuti ja kurat teab veel mille kaasabil võtta vastu mingisugust raadiosidet.
                  Kuuldud lausekatked tundusid pärinevat maja kõrval teed hööveldanud töömeestelt.

Ei saanudki aru kust jutt täpsemalt tuli. Tundus nagu tulevat arvutikõlaritest. Varjestus on olemas, välja arvatud pisike jupike enne Estoniat.

Väga huvitav ja seninägematu juhtum.

Comment

Esmalt postitatud ketas poolt
                    ....
                    Kuuldud lausekatked tundusid pärinevat maja kõrval teed hööveldanud töömeestelt.
                    .....
                    Väga huvitav ja seninägematu juhtum.
                    Tegelikult ei ole. Ega need laiatarbetehnika tootjad eriti raadiokiirguse sissetungi vastu midagi ettevõtnud pole, mõni juhe/kaabel toimib antennina ja suvaline esimese võimendusastme transistori siire töötab detektorina, nii ta tuleb... Pealegi, teedel kasutatakse CB-raadiojaamadel põhiliselt amplituudmodulatsiooni (AM), samuti sobib...
                    Omal ajal oli küllaltki tavaline, et mõnest võimendist vahel näiteks Ameerika Häält kostus.
                    Elektroonika töötab suitsu baasil.
                    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Esmalt postitatud fre poolt
                      Omal ajal oli küllaltki tavaline, et mõnest võimendist vahel näiteks Ameerika Häält kostus.
                      Ega sa Majak iga segamini ei aja, seda võis kuulda suvalise krapiga, isegi toidet polnud vaja(ameerika häälele ma ise juhuslikult ei ole sattunud aga AM iga kõik võimalik).

Omal oli ka kunagi tavalist MS võimendit remontides juhus, kus parasjagu mõõtsin midagi ja läheduses(ca30m) üks tubli inimene otsustas oma kilovatise saatjaga eetrisse minna, mul see rikkis võim röögatas siis ka üsna kõvasti(kui testri juhtme plaadilt eemaldasin jäi vait, ehmatas ikka päris hästi).

AM i detekteerimiseks kõlbavad igasugu vidinad, Vietnami sõja ajal olevat väga popid olnud žilettist ja nõelast koostatud detektorid. Kahju kohe, et seda kesk ja pika laine ringhäälingut koomale tõmmatakse.

Comment

Kaks päeva tagasi(laupäev) kostus ka minu helitehnikast pidevat lalinat! Tekst oli samuti otseselt arusaamatu kuid eesti keelneÄärmuslikult ajas tigedaks! Naljakas, et varem pole sellist jama olnud...
                        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                        Projektide pildid
                        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Esmalt postitatud Cheopps poolt
                          Kaks päeva tagasi(laupäev) kostus ka minu helitehnikast pidevat lalinat! Tekst oli samuti otseselt arusaamatu kuid eesti keelneÄärmuslikult ajas tigedaks! Naljakas, et varem pole sellist jama olnud...
                          Beebimonitor?
                          Kolakoguja

Comment

Ei oska öelda. Imelik on see et just üks päev ja paari tunni vältel see jamps kestis. Titt seal teises otsas vaevalt oli, kuna hääle tämber tundus tugev bariton olema
                            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                            Projektide pildid
                            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Suur tükk "vahendit" poolmuidu käes!
                              http://www.osta.ee/4811648

Comment

+37256700651

Kood:
                                Müute estonia k6lareid? 1500 palju pole pakutud? S90 eest v6id ju nii palju kusida
                                Mingi aff saatsis selise sõnumi mulle täna KB kuulutuse peale.. ajas naerma

Comment

Working...
                                X